ayrı yatak ...

Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuş :KK43: Kendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
eğer böyle bir şey varsa da belki bir rahatsızlığınız var enfeksiyon olabilir iltihap olabilir doktora gider çözersiniz eşiniz söyleseydi size. siz yerine arkadaşna bahsetmesi ne kadar çirkin ve iğrenç, ayrıca 8 yaşında kazık kadar çocuk üşür ne demek. erkek çocukları 3 yaşından sonra cinsellikle ilgili farkındalık başlıyor ve annesi ile yatması kesinlikle çok sakıncalı bir durum. eşinizle yatmasanız bile oğlunuzla yatağınızı ayırın artık.

Özel hayatınız nasıl ?

Diyelim ki ten kokunuz rahatsızlık veriyor,
güzel bir duş alırsınız güzel kokular sürünürsünüz geçer gider ...
ama ilişki sırasında o bahsedilen sıvının gelmemesi sorundur aslında.
kiii o olmadan da sağlıklı bir cinsellik asla mümkün değil.
işkence olur her iki tarafada. genelde erkeklerin o sıvı hoşuna gider,
ama bence sizin koca da başka bişi var. :KK64:

Arkadaşlar Günaydın,

Yorumlarınız için bana vakit ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün akşam ilk iş olarak oğlumu odasına yatmaya ikna ettim ve odasında yatırdım. Bu konudaki hassasiyetiniz ve aydınlattığınız için de teşekkürler. Arkadaşıma gelince bizden (eşim ve ben ) den yaşça çok büyük ve eşimin abla olarak gördüğü biri yani ikisinin arasında herhangi duygusal bir bağ olma ihtimali yok. O konuda çok eminim. Nasıl söylemiş böyle bir şeyi abla saydığı birine diye soracak olursanız aynı soruyu ilk duyduğumda bende sordum, hata yaptığını bir anda boşta bulunup anlattığını hatalı olduğunu söyledi ama sonucu değiştirmiyor tabiki.
Dün akşam ayrılmak istediğimi tekrar ve daha ciddi dile getirdim. Kabul etmiyor ama edecek bugünde aileme söylemeyi düşünüyorum. Destekleriniz için teşekkürler. Arkadaşlar birde boşanma sürecinde bu yazdıklarım gündeme gelir yada başıma dert açar diye düşündüğüm için konuyu iki üç gün sonra kaldıracağım.

Çok doğru kararlar vermişsiniz. Bundan sonra her şey istediğiniz gibi olur umarım :KK200:

Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuş :KK43: Kendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.

Afedersinizde ilişki sırasında sizden gelen sıvı herkesten geliyor bu ne saçmalık..

Arkadaşlar Günaydın,

Yorumlarınız için bana vakit ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün akşam ilk iş olarak oğlumu odasına yatmaya ikna ettim ve odasında yatırdım. Bu konudaki hassasiyetiniz ve aydınlattığınız için de teşekkürler. Arkadaşıma gelince bizden (eşim ve ben ) den yaşça çok büyük ve eşimin abla olarak gördüğü biri yani ikisinin arasında herhangi duygusal bir bağ olma ihtimali yok. O konuda çok eminim. Nasıl söylemiş böyle bir şeyi abla saydığı birine diye soracak olursanız aynı soruyu ilk duyduğumda bende sordum, hata yaptığını bir anda boşta bulunup anlattığını hatalı olduğunu söyledi ama sonucu değiştirmiyor tabiki.
Dün akşam ayrılmak istediğimi tekrar ve daha ciddi dile getirdim. Kabul etmiyor ama edecek bugünde aileme söylemeyi düşünüyorum. Destekleriniz için teşekkürler. Arkadaşlar birde boşanma sürecinde bu yazdıklarım gündeme gelir yada başıma dert açar diye düşündüğüm için konuyu iki üç gün sonra kaldıracağım.
konu kaldırılmıyor diye biliyorum
cinsel hayatını başka birine böyle rahat anlattıktan sonra nokta benim gözümde

aileniz karşı çıkar mı? çalışıyor musunuz?

Sizin için yeni bir durum değil zaten. 10 yıllık evliliğin 4/5 yılını ayrı yataklarda gecirmissiniz. Şimdi niye sorun olduki

Bildiğin bahane uyduruyor. Nasıl kabul edebiliyorsun?. 5 Sene önce koku olmuyormuymuşta sonramı kafasına dank etti. Kesinlikle altında başka şeyler var

Bunları arkadaşınıza mı söylemiş? Ben şok!

Back
X