- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Ben şuan 8+3 hamileyim . Bebek doğduğunda muhtemelen biz de ayrı yatarız çünkü eşimin işi çok yorucu gece uykusu bölünmesin diye çaba sarf ederim bu gibi sebeplerden soğukluk olacağını sanmıyorum . Ama dargınlık küslük ya da ders vereyim diye kesinlikle yatak ayırmayı doğru bulmuyorum yani ben kendi adıma konuşayım Allah kimseyi o raddeye getirmesin ama eğer ben yatak ayırma kararı almissam boşanma konusunu görüşmüşüz demektir .eğer aranızda normalde soğukluk yoksa her iki tarafta anlayisliysa zaten böyle bir ilişkiyi bebek sadece kuvvetlendirir neticede gün içinde de birbirinize sevginizi gösterme imkânınız olacak . Bizler yeterki sevgimizi gösterme konusunda hiç bir fırsatı kacirmayalim.Küçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
Önce kadın rolünü alırız sonra anne rolünü....bu nedenle kadın olduğumuzu unutmamak, unutturmamak lazım....Küçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?