Ayrı yatan eşler birbirinden soğurmu gerçekten?

rrrapunzelll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
482
430
103
35
Küçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?

Küçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
Ben olur diye düşünüyorum şahsen.
Bizimde yatak odamız cok küçük beşik koyunca çok sıkış tepiş olacak odamız ama mecburum yapacak birsey yok.

Bizde ayri yatiyoruz oglum cok uyaniyo yanima aliyorum emzirmeye falan...ilişkiniz iyiyse sorun olmaz bence ne yani benle yatsa üst üste sigmayiz defalarca uyanir yaziktir işe gidiyo sonuçta ..ben kendi rahatım içınde onun rahati icinde mantikli oldugunu düsünyorum..biz sogumadik normal devam..ama onla yatmayi özledim ne yalan diyeyim..

Sogumaz bizde 7 aydır ayrı yatıyoruz arada 3 kişi yatıyoruz ama hiç bi sorun yok aksine sarılmayı özlediğimiz için gün içinde bebek uyurken koltukta sarılıp uzanıyoruz

Babanem yatak biti sokar derdi illaki soğukluk giriyor bence

Biz kış geldiğinden belli ayri yatıyoruz.
Bebeğim yüzünden..
Hiç soğuma olmadı daha da iyi aramız uyumadan bebeği uyutur. gider iki sinarsirim.
Hatta benide uyut git der..

Valla eşim horladıgi için
Ve benim de uykum çok hassas olduğu için
Evlendiğimiz günden beri aynı yatakta yatıp ayrı uyanıyoruz
Sogumadık
Aksine eşim bana çok düşkündür ben de öyle

Çocuklardan sonra çok ayrı yaptığımız zamanlar oldu ve hala devam ediyor ayrı yatma durumu sürekli olmasada ama bir soğukluk yok eşimle aramizda.

Aynen bende abartıldığını düşünenlerdenim.
Kızım doğduğundan beri yaklaşık 2 senedir ayrı yatıyoruz çnkü eşim erken kalkıuor işe gidiyor ,kızım çok sık uyandığı için ona beraber yatıyoruz mecbur.hiçte soğukluk falan olmuyo.

Girer bence de. Haftada bir benim eşim de başka odada yatıyor benden yana sogukluk yok ama eskisine nazaran kopukluk oldu bu dönemde. Hergün ayrı yarılsa tamamen koparız diye düşünüyorum. Beşik odamızda ama beşikte yatmıyor kızım bizimle yatmak istiyor. İstiyor dedim de 7 aylık henüz ama daha rahat yatıyor

Bu daha çok problemli evliliklerde olur ama taraflar bunu hep 'çocuktan sonra oldu' diye iddia eder.. Yani soğuyacakları vardır da çocuk bahanesi olmuştur veya hızlandırmıştır diyelim..

Ben oğlum doğunca 2 ay falan salondaki koltukta yattım. Yatak biraz yüksek geliyordu. Emzirmek için kucakta bebekle yatağa çıkmak, uyuyan bebeği yerine koyarken uyandırmak falan..
Rahat ettiğim yerde alışma sürecimi geçirdim yani.
Hala ara ara özellikle oğlum hastayken ben çocukla odada yatarım eşim salona geçer. Ve 2 buçuk yılda aramızda hiç bir şey değişmedi.

Ben daha gecen seneye kadar kisin ayri yatardik mecburen.Cocuklarin odasi cok soguk oluyor ve surekli ustlerini actiklari icin yanimda yatiriyordum.
Hicte sogukluk olmadi .

Biz ayrı yatmıyoruz cocuklar hasta olmadıgı surece, cocukların ayrı odası var 9 yas ve 15 aylık. Kucuk bebegım tamamen 6 aylıktan berı ayrı odada uyuyor. Yanı ben ayrı yatmak yerıne baska cozumler bulunur dıyorum

Saglam bir iliskiyi boyle bir konu etkilemez , bende esimle uyumayi ozluyorum ama su an icin yapacak bir sey yok , ikimiz de memnunuz halimizden

Ben araya soğukluk girdiğine inananlardanım oğlum 9.5 aylık doğdu doğalı ayrı yatıyoruz insan eşinin kokusunu arıyo arada beraber uyumaya çalışıyoruz üçümüz yani o sırada anlıyo insan ne kadar özlediğini ama istediğin anda istediğin gibi yakınlaşmamak kokusunu hissetmeden uyumak etkiliyo bence

Saglam bir iliskiyi boyle bir konu etkilemez , bende esimle uyumayi ozluyorum ama su an icin yapacak bir sey yok , ikimiz de memnunuz halimizden
Ay valla bende çok memnunum.
Eşim horluyo zaten inan ben dalana kadar saatler geçiyo.
Niye kendime işkence çektireyim.
Bide oldum olası tek yatmayı severim.
Şimdi kızım yer yatağında ben kanepede rahat rahat yatıoz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…