- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Ben olur diye düşünüyorum şahsen.Küçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
Sogumaz bizde 7 aydır ayrı yatıyoruz arada 3 kişi yatıyoruz ama hiç bi sorun yok aksine sarılmayı özlediğimiz için gün içinde bebek uyurken koltukta sarılıp uzanıyoruzKüçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
Babanem yatak biti sokar derdiKüçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
Valla eşim horladıgi içinKüçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
Aynen bende abartıldığını düşünenlerdenim.Ben bu beraber yatma isinin toplumda cok abartildigini dusunuyorum , birbirini seven , sorunu olmayan bir cift ayri yatti diye niye sogusun birbirinden ? Bana hic mantikli gelmiyor , bu arada kizimdan dolayi bizde ayri uyuyoruz esimden , hic de sogumadik birbirimizden
Küçük bebeği olduğu için veya yatak odasında beşik koymaya yer olmadığı için yada her hangi bir sebeple geçici bi süre ayrı yatan çiftler ilişkilerinde bi sorun olmasada birbirinden soğur mu?
Saglam bir iliskiyi boyle bir konu etkilemez , bende esimle uyumayi ozluyorum ama su an icin yapacak bir sey yok , ikimiz de memnunuz halimizdenAynen bende abartıldığını düşünenlerdenim.
Kızım doğduğundan beri yaklaşık 2 senedir ayrı yatıyoruz çnkü eşim erken kalkıuor işe gidiyor ,kızım çok sık uyandığı için ona beraber yatıyoruz mecbur.hiçte soğukluk falan olmuyo.
Ay valla bende çok memnunum.Saglam bir iliskiyi boyle bir konu etkilemez , bende esimle uyumayi ozluyorum ama su an icin yapacak bir sey yok , ikimiz de memnunuz halimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?