Ayrı yatmak isteyen kocam

Muhendoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
5.278
7.190
198
Eşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim

Ayrı yatmak zamanla aranızdaki enerjiyide etkileyecektir soğuma olabilir çünki karı koca arasındaki enerjiyi etkileyen faktörlerden biriside birlikte yatmak ben aynı saatte yatmaya bile özen gösteririm yalnız yatma bilinç enerjisi oluşmasın diye

Ben bunda bir sakınca görmüyorum
Menapoz sıkıntılarım başladığından beri bende ara ara kaçıyorum salona , yıllardır yazın çok sıcakta da serin dikiş odamda uyurum kışın dönerim yatak odasına, uyku kalitesi önemli, ayrı uyumak bir sıkıntı yaratmadı bizde

Siz bir deneyin etkilenmezseniz bana da haber verin olur mu zira eşimin horlamasından kafayı yemek üzereyim gece vardiyasına gitsin diye dua ediyorum(

Çocuk küçükken de yaklaşık bir yıl ayrı yatmıştık cinsel ilişkimizde falan etkilenme olmamıştı ama bilemiyorum bu durum biraz daha farklı o zorunluluktu

Bence yanlış bir şey. Bende de huzursuz bacak var hem de ileri derecede dönüp durmadan uyuyamıyorum . Eşim de hayatınızda görebileceğiniz en pimpirikli insanlardan ilk başlarda çok rahatsız oluyordu hatta erken kalktığı için birkaç kere ben uyuduktan sonra salonda uyumaya gitti tavır aldım ve şu an alıştı. Çünkü bu elimizde olan bir şey değil. Elin bile insanın eşine değmesi aynı yatakta eşinizin kokusunu almanız çok çok önemli bence

Zaten temas halinde asla uyuyamam ben elim kolum değmez onunkiler de bana değmez. Aynı yatakta yatsak bile iki ayrı organımız vardır tek yorgan da hiç yatmadık.

Aranıza soğukluk girer, kediyi başka odaya koyun kapınızı kapatın, ne olursa olsun yatakları ayırmayın bence.

Zaten temas halinde asla uyuyamam ben elim kolum değmez onunkiler de bana değmez. Aynı yatakta yatsak bile iki ayrı organımız vardır tek yorgan da hiç yatmadık.
Bizim de öyle ben yerimde duramadığım için ayrı yorganlar kullanırız ve genelde ben arkamı dönerim hatta bunu sevmeyen benim öyle alıştık ama yine de illa ki insanın eli kolu birbirine değiyor. Eşime taraf döndüğümde yakınında olmasam da kokusunu alıyorum tabi siz bilirsiniz yine

Ben aynı yatakda uyumamanin evliliği bozacaginada her gece beraber uyumanın mükemmel evlilik garantisi olduğunada inanmıyorum .Uyku bu uyku iki sarılır gider ayri yerde uyur yıllardır evli mutlu bildiğim çiftler olduğu kadar hiç ayrı yatmadığı halde soğumuş evlilikler ilişkiler de var . İlişkinin dinamiği ile ilgili bu tamamen .Yoksa beraber uyumak diye bişey yok aynı rüyada değil farklı rüyadasın.Fakat duygusal fiziksel yakınlığı kaybetmeyen çiftlerde tutuyor bu ayrı uyuma olayı gerçi zaten yanında olmayan seni gönlüne almayan gönüldes olamadığın adamla yada kadınla aynı yatakta uyusan ne.Siz bileceksiniz yani.Bir yastıkta kocamiyor bocalayabiyorda insanlar bu tamamen tercih meselesi Bunu eşinizle konuşun ne düşünür ne der oda bunu istiyorsa rahat rahat uyumak bu ilişkiyi canlandıracaksa bazen öyle olur niye olmasın.Yani uyandırdın öf püf kavgasından iyidir.

Ben de bazen ayri yatarim ben de rüyamda konusuyorum Hatta inanmiyordum kendi sesime uyandim o kadar yani

Esimede hak veriyorum o uyuyabiliyor en azindan yoksa gergin oluyor

Bence ayrı uyumak ya da beraber uyumak değil önemli olan aranıza mesafe girmemesi ve cinsel hayatınızın bundan etkilenmemesi. Benim eşime ben bundan sonra ayrı yatalım desem herhalde kabul etmez. Ama bu evliliğimin her zaman harika gideceği anlamına gelmiyor . O dinamiği koruduğunuz sürece bence bi problem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…