ben eşin gibiyim hem uykum çok hafif hem de yattığım gibi uyanırım eşim deli uyur yorgunsa horlar direk şutlarım oğlanın odasına baba oğul deli deli yatsınlarEşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim
Benim de eşim çok ama ciddi anlamda çok fena horluyor yanında uyumak mümkün değil, eskiden bu kadar değildi ama son bir kaç yıldır yanında uyuyamadığım için biz de ayrı yatıyoruz çünkü uykumu alamadığım zaman sinir küpü oluyorum.Eşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim
Döne döne uyuyan kişinin yanında ben de yatamam.Eşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim
Eşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim
Aslında ben kedimden de rahatsızım ama kalbini kirmak istemiyorumValla ilk evlendiğimizde gece elini saçıma dolar uyurdu zamanla alıştırdım ayrı yatmaya, uyku benim için çok önemli rahat yatmak istiyorum tek rahatsız olmadığım varlık kedim
Yatağımız yatas ama sporcu değil bir düşüneyim bunu sağolunDöne döne uyuyan kişinin yanında ben de yatamam.
Ama size bir önerim var yatağınızı değiştirin.
Şuan bizim kullandığımız yatak harika bir şey asla yanında yatanı hissetmiyorsun. MarkasıYat.ş, sporcu yatağı diye geçiyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Bu sayede yatak ayırmazsınız.
Eşime oda açamayız ama ne yapılabilir kiBence birlikte uyumaya bu kadar anlam yüklemeyin. Ama eşiniz için konforlu bir uyuma alanı gerekli bence. Salonda da ne kadar rahat uyuyabilir ki.
Niye tedavi olmuyor eşiniz?Siz bir deneyin etkilenmezseniz bana da haber verin olur muzira eşimin horlamasından kafayı yemek üzereyim gece vardiyasına gitsin diye dua ediyorum (
Bence her evliliğin dinamiği farklı. Ben de eşim dokunmadan uyuyamam mesela. İlla hissetmem lazım onun varlığını. Bu durum sizi eleştirebileceğim anlamına gelmiyor tabii ki.Zaten temas halinde asla uyuyamam ben elim kolum değmez onunkiler de bana değmez. Aynı yatakta yatsak bile iki ayrı organımız vardır tek yorgan da hiç yatmadık.
Benim yatağımda bundan, satan kişi demişti yanında ki dönerken ws hissetmezsiniz diye am benim uykum çok hafif, asansör sesi yan komşunun sifon sesi her şeyi duyan birine faydası yok. Yani bana bi etkisi olmadı malesefDöne döne uyuyan kişinin yanında ben de yatamam.
Ama size bir önerim var yatağınızı değiştirin.
Şuan bizim kullandığımız yatak harika bir şey asla yanında yatanı hissetmiyorsun. MarkasıYat.ş, sporcu yatağı diye geçiyor. Şiddetle tavsiye ederim.
Bu sayede yatak ayırmazsınız.
Çocuk olduğundan beri zaten yarım yamalak olan uykularıma bir de eşimin horlaması ekleniyor, salona gönderiyorum, bir şey de olmuyor.. Uykusuz ve gergin bi koca yerine uyumadan önce öpüp sarılıp iyi geceler dileyip mis gibi uykusunu almış güler yüzlü bi eşi tercih edersiniz bence..Eşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim
Ben de onu anlamıyorum zaten yani bir insan niye komşusunun sifon sesine uyanır asansör sesine uyanır neden yaniBenim yatağımda bundan, satan kişi demişti yanında ki dönerken ws hissetmezsiniz diye am benim uykum çok hafif, asansör sesi yan komşunun sifon sesi her şeyi duyan birine faydası yok. Yani bana bi etkisi olmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?