Ayrı yatmak isteyen kocam

ben eşin gibiyim hem uykum çok hafif hem de yattığım gibi uyanırım eşim deli uyur yorgunsa horlar direk şutlarım oğlanın odasına baba oğul deli deli yatsınlar her zaman değil ama ara sıra ayrı yatmasına izin ver çok da rahata alışmasın.

Benim de eşim çok ama ciddi anlamda çok fena horluyor yanında uyumak mümkün değil, eskiden bu kadar değildi ama son bir kaç yıldır yanında uyuyamadığım için biz de ayrı yatıyoruz çünkü uykumu alamadığım zaman sinir küpü oluyorum.
Ayrı odası olsaydı iyi olurdu şimdi de salonda yatması gözüme batıyor çünkü salonda dağınıklıktan nefret ederim, o salonda yatınca yorganı çarşafı pijaması hep ortalarda oluyor.
Bunun dışında problem yok benim açımdan.

Döne döne uyuyan kişinin yanında ben de yatamam.

Ama size bir önerim var yatağınızı değiştirin.
Şuan bizim kullandığımız yatak harika bir şey asla yanında yatanı hissetmiyorsun. MarkasıYat.ş, sporcu yatağı diye geçiyor. Şiddetle tavsiye ederim.

Bu sayede yatak ayırmazsınız.

Bence birlikte uyumaya bu kadar anlam yüklemeyin. Ama eşiniz için konforlu bir uyuma alanı gerekli bence. Salonda da ne kadar rahat uyuyabilir ki.

Valla ilk evlendiğimizde gece elini saçıma dolar uyurdu zamanla alıştırdım ayrı yatmaya, uyku benim için çok önemli rahat yatmak istiyorum tek rahatsız olmadığım varlık kedim
Aslında ben kedimden de rahatsızım ama kalbini kirmak istemiyorum

Yatağımız yatas ama sporcu değil bir düşüneyim bunu sağolun

Zaten temas halinde asla uyuyamam ben elim kolum değmez onunkiler de bana değmez. Aynı yatakta yatsak bile iki ayrı organımız vardır tek yorgan da hiç yatmadık.
Bence her evliliğin dinamiği farklı. Ben de eşim dokunmadan uyuyamam mesela. İlla hissetmem lazım onun varlığını. Bu durum sizi eleştirebileceğim anlamına gelmiyor tabii ki.
Ama ayrı yatılmaması gerektiği konusuna ben de katılıyorum

Valla biz de zaman zaman ayri yatiyoruz hatta su an hamilelik yuzunden cogu zaman nereye yatacagimi sasiriyorum bazen salonda rahat ediyorum oraya gidiyorum bazen yatakta. Esim de cok deli yatar yorganimi alir, sıkıştırır gece , horlar, yani ne arasanız var. Uyku kalitesi çok önemli ertesi gün zombi gibi oluyorum sinirli oluyorum sonra. Ben ayrı yatmanın ilişkiyi etkilediğine inanmıyorum sonuç olarak cinsellik bitmiyor. Sadece rahat uyumak istiyorum

Benim yatağımda bundan, satan kişi demişti yanında ki dönerken ws hissetmezsiniz diye am benim uykum çok hafif, asansör sesi yan komşunun sifon sesi her şeyi duyan birine faydası yok. Yani bana bi etkisi olmadı malesef

Maalesef benim eşim de en ufak sese uyanıyor
Kedimin sesine benim sağımdan soluma dönmeme
Evimizin yanında güvenlik kulübesi var adamın tv sesine uyanıyor
Ben adamın varlığını bile görmezken

Bir de sabah 5 de uyanıyorum alarm sesine uyanmasın diye hiç huzurlu uyuyamıyorum
Aşağıya inip koltukta uyuyorum yanında göremeyince tutup geri yatağa götürüyor
Uyanırsam uyanayım bebek miyim geri uyurum diyor ama öyle olmuyor işte

Miss gibi ayrı uyumayı kabul etmiş eşinix
Benim eşim teklif etse hiç ikiletmem

Oda arkadaşım söyleyinceye kadar uyuyana kadar ne kadar dönüp kıpırdadığımı anlayamamıştım bende. Normal zannediyordum. Çamaşırın, pijamanın dikişi, lastiği, arada ayak sallamalarım, vucudumu bir yere koyamayışım.
Bizde benden dolayı ayrı yorgan kullanıyoruz. Eşim de etkileniyor onun uykusu daha hassas. Yatağı ayırmak istese rahatsız olmam. Bütün yatak bana kalacak çünkü Birde rahatsız edecek seviyede olduğumu biliyorum. Bende olsam rahatsız olurdum yani. Uyku önemli.

Çocuk olduğundan beri zaten yarım yamalak olan uykularıma bir de eşimin horlaması ekleniyor, salona gönderiyorum, bir şey de olmuyor.. Uykusuz ve gergin bi koca yerine uyumadan önce öpüp sarılıp iyi geceler dileyip mis gibi uykusunu almış güler yüzlü bi eşi tercih edersiniz bence..

Ben de onu anlamıyorum zaten yani bir insan niye komşusunun sifon sesine uyanır asansör sesine uyanır neden yani hayır asansörün nasıl bir sesi var onu da anlamadım ya annem de aynı senin gibi her sese uyanır o benden önce yatar mesela ben geç yatarım biraz ben evde dolaşırken ayak sesimden rahatsız olur ne dolaşıp duruyorsun ayak sesinden uyuyamıyorum diyor hayır ayağımda da topuklu ayakkabı yok ki ses çıkarsın nasıl rahatsız oluyor anlamıyorum o uyanmasın diye parmak uçlarıma basarak yürüyorum gerçekten mutfağa gidiyorum su içmeye ışığı açıyorum içeriden bağırıyor ne düğmeye basıp duruyorsun uyuyamıyorum diyor gerçekten tuhaf hayır yani normal olmayan kendisi aslında ama beni suçluyor hep bir tedavisi falan yok mu bunun gerçekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…