Ayrı yatmak isteyen kocam

Bizim evde de uykusu tavşan uykusu olan benim, eşim aşıri horlar ve ondada huzursuz bacak sendromu var.
Ne kadar tedavi ettirsekde bir süre sonra tekrar başlıyor.
Ben baktım uyuyamıyorum kendim salona kaçıyorum.
Her gün yatak odasinda başlayan uyuma serüvenin salonda son buluyor.
Ben asıl uyuyamazsam aramizdaki enerji sömürülüyor

Aşırı horluyor, benim uykum da hafif. Doktora gitti, ufak bir ameliyat da geçirdi ama düzelmedi. O beraber uyumak istiyor ama kulağımın dibinde kukrerken uyuyamıyorum mecbur ayrı yatıyoruz. Yıllardır beraberiz bu kadar gürültülü değildi artık dayanilmiyor, tekrar doktora gideceğiz. Aramızda kötüye giden bir şey olmadı bu arada.

Boşanma aşamasında biri olarak size bir tavsiyem var: Sizin onu yataktan atmadığınızı, kendi isteğiyle ayrı yatağa gittiğini yazışmalarla kanıtlayacak şekilde whatsaptan onunla yazışın, kocacım ben seni hep yanımda isterim ama tabii ki istiyorsan senim kararın gibi şeyler yazın. O kadar çok örnek var ki ilerde adamlar boşanma davasında, aldattığında, ya da aldatmayıp kendini aklamak için “beni yataktan attı yanında istemedi” diyorlar çünkü kim diğerini yataktan attıysa evlilikte kusur sayılıyor Benim eski eş müsveddesi (ve daha binlerce erkek) tazminattan yırtmak için “beni başka odada yatmaya zorladı” diyor. Kendileri istedilleri halde bizi suçlamaya çalışıyorlar. Siz sağlama alın kendinizi nolur nolmaz.

Az da değil 10 yıl yani, alşamamis mi daha
Bazı şeylere alisilmiyor ki
Ben sese halen alışamadım
Yedi yıldır kulak tikaciyla uyuyorum
En yorgun halimde bile sinek mi vizildamis, kızım uykuda mirildanmis mı ta odasından yahu düşün.. Uyanıyorum. Tıkacı unutup bıyere gittiysem hayatım kayıyor

Bazı şeylere alisilamiyor

Gün geçmiyor ki bu bdv da bur seye sasirmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…