Evet denedim tabi ki. Kan değerlerime bakıldı takviyeler aldım ama geçen bir şey değil maalesef.Tedavi olmayı denediniz mi? Eşinizin rahatsız olması normal bence uyuyamıyorsa eğer
Geçen gece gittim o uyurken salona yattım sabaha karşı 5 Te geldi napıyorsun burda deyip tekrar odaya götürdü, kendi de farkında her sabah uyandığında bu gece horladım mı yine diye soruyor mahcup bir şekilde üzülüyorum da haline. evlendiğimiz ilk iki sene asla böyle bişey yoktu son bir yıldır var anlamadım. Tedavi konusunda ona hak verebiliyorum çünki hamileyim maalesef riskli gebelik yatarak geçirmem gerekiyor süreci bir kaybımız var bu yüzden. Tamamen kendisini geri planda tutuyor bir saat boşluğu varsa bile onu da evdeki bebeğimize bakarak geçiriyor. O yüzden doğumdan sonraya ancak tedaviye tekrar başlayabilir. Etrafımızda ailelerimizden kimse yok herkes farklı şehirlerde biz çekirdek ailemiz başımızın çaresine bakmaya çalışıyoruz. Nasip olursa 2,5 ayım kaldı bebeğimize kavuşmaya. Şimdilik nazar boncuğumuz bizim o “muhteşem” sesTedaviye devam etmesi lazım kimse kimsenin horlamasını çekmek zorunda değil ha umursamıyorsa da ayrı yatın siz boşverin
Benim kardeşlerim böyle
Hele küçük olan
Birgün alarm kurmuş tam hatırlamıyorum 4,5 mu 5,5 mu sabahın körü
Tam 1 saat durup durup çaldı o alarm
Gittim kaç kere telefonu da şifreli kapatamıyorum sesleniyorum duymuyor
Delirdim en sonunda sallayarak uyandırıp verdim eline teli
Kulağına koyup Alo alo diyor yaaa
Uyanmamış yani hala
japonlarValla bunla ilgili arastirmalar filan var. Ayri yatmanin esler arasindaki bagi kuvvetlendirdigini soyluyoDaha iyi istirahat ettikleri icin tahammul gucleri artiyomus ve gun icinde daha mutlu uyumlu oluyolarmis.
Yatak odanıza istediğinizde birleştirebileceğiniz 2 karyola koyun.Eşime oda açamayız ama ne yapılabilir ki
Eşiniz klima açıkken nasıl uyuyabiliyor hasta olmuyor muValla biz koca yaz ayrı yattık eşim salonda klima var diye orda yattı sabaha kadar klima açık bende orda yatinca üşüyorum o yüzden yatak odasında yattım ben hep. Sere serpe ohh bir rahattım ki hava soğuyunca yanına geldi rahatım bozuldu ama alıştım şimdi. Yani demek istediğim ne aramıza soğukluk girdi ne de cinsellikten geri geri kaldık o zaman. Soğuyacak insan her şekilde soğur yatakla döşekle olacak iş değil aynı yatakta yatanlar sanki çok mu mutlu onlar soğumuyor mu?
Sebebi ne ki tam olarak bende de var ama öyle aşırı değil yani arada sırada oluyorEvet denedim tabi ki. Kan değerlerime bakıldı takviyeler aldım ama geçen bir şey değil maale
Olmaz olur mu oldu tabiki ama sıcaga gelemiyor sevmiyor sıcak havaları ben kış insanıyım diyor.Eşiniz klima açıkken nasıl uyuyabiliyor hasta olmuyor mu
DeğişikOlmaz olur mu oldu tabiki ama sıcaga gelemiyor sevmiyor sıcak havaları ben kış insanıyım diyor.
Stres tetikleyici oluyor ama demir eksikliği, genetik diyabet birçok şeyden olabiliyor. Genetik benimki ve çok stresli olduğum için genel olarak direkt tetikleniyorum strestendir sizinki deK
Sebebi ne ki tam olarak bende de var ama öyle aşırı değil yani arada sırada oluyor
Cinselliği etkilemediği sürece sorun olmuyor aksine bence güzel bile oluyor.Hem bekarlıktan kalma yalnız yatmanın özgürlüğü hem de sevdiğin insanla istediğin zaman sarılıp yatmanın güzelliği.Eşimle aramda bir problem yok ama uykusu çok hafif ve ben sürekli dönen bir insanım. Özellikle hastaysam regli isem ya da uyku tutmadıysa dönüyorum huzursuz bacak sendromu var bacağımı sallıyorum. Bunun yanında bir de kedimiz var sürekli benimle yatmak istiyor olmaz deyip itiyorum tekrar çıkıyor yatağa. Kedi eşimi sinir ediyor uyandırıyor. Açıkçası eşimi rahatsız edeceğim uyanıp öf pöf diyecek diye de huzursuz uyuyorum çoğu zaman. Zaten on yıllık evliyim bilmiyorum ki eşim artık salonda uyusa evliliğimiz kötü etkilenir mi? Bazı geceler ben diyorum ayrı yatalım çok hastayım seni rahatsız ederim diye hiç ikiletmeden hemen gidiyor salona. Açıkçası bu durumdan ben de çok hoşnutum rahat rahat döne döne uyuyorum. Eşim bundan sonra ayrı mı yatsak dedi ben de bir düşüneyim dedim
Benimki yıllardır klimalı odada yatar ve üstünü bile örtmez şu anda şort atletle oturup bu soğukta terliyorEşiniz klima açıkken nasıl uyuyabiliyor hasta olmuyor mu
Neyse ki kedi sizin değil siz huylanıyor musunuz napıyorsunuz onu sormuyor konu sahibiAyrı yatana kadar kediye çözüm bulsanız aşırı huylanırım kediyle aynı odada bile yatamam adam haklı
Huzursuz bacak sendromunun da psikolojik tedavisi var diye biliyorum
Pardon? Kac sene evli kaldında araya soğukluk gireceğini düşünuyorsun? Kediden Memnun olmayan kendini baska odaya kapatsın sende yapabilirsin meselaAranıza soğukluk girer, kediyi başka odaya koyun kapınızı kapatın, ne olursa olsun yatakları ayırmayın bence.
Benim de kedim var ve hayvanları seviyorum. Ama bir alternatif yolu seçilmeli. Kedilerin sabaha doğru belli uyanma saatleri var. Ben hiç rahatsız olmam minnoş kızıma sarılıp uyurum bazen üstüme çıkar burnumu kıtlar, gece kalkarım ilgilenirim kedimle, ki zaten evleneceğim kişiyi de hayvansever biri olarak seçeceğim. O yüzden öyle bir derdim yok. Konu sahibinin cinsel hayatı ne kadar etkilenir orasını bilemem. Kendisine ve eşine bağlı bir durum. Ya adam odadan çıkar, konu sahibi kedisine sarılıp uyur ya da kedi ve eşi aynı odada olur , ek yatak yapılabilir belki bilemedim.Pardon? Kac sene evli kaldında araya soğukluk gireceğini düşünuyorsun? Kediden Memnun olmayan kendini baska odaya kapatsın sende yapabilirsin mesela
Alternatif kediyi başka odaya kapatıp saatlerce bağırtmak haklısın aynen çok hayvan seversiniz. Evliler bir tek gece yatarken sevişmiyor kimsenin cinsel hayatına birşey olmaz ayrı yatarakBenim de kedim var ve hayvanları seviyorum. Ama bir alternatif yolu seçilmeli. Kedilerin sabaha doğru belli uyanma saatleri var. Ben hiç rahatsız olmam minnoş kızıma sarılıp uyurum bazen üstüme çıkar burnumu kıtlar, gece kalkarım ilgilenirim kedimle, ki zaten evleneceğim kişiyi de hayvansever biri olarak seçeceğim. O yüzden öyle bir derdim yok. Konu sahibinin cinsel hayatı ne kadar etkilenir orasını bilemem. Kendisine ve eşine bağlı bir durum. Ya adam odadan çıkar, konu sahibi kedisine sarılıp uyur ya da kedi ve eşi aynı odada olur , ek yatak yapılabilir belki bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?