Ayrı yatmak isteyen kocam

Valla biz koca yaz ayrı yattık eşim salonda klima var diye orda yattı sabaha kadar klima açık bende orda yatinca üşüyorum o yüzden yatak odasında yattım ben hep. Sere serpe ohh bir rahattım ki hava soğuyunca yanına geldi rahatım bozuldu ama alıştım şimdi. Yani demek istediğim ne aramıza soğukluk girdi ne de cinsellikten geri geri kaldık o zaman. Soğuyacak insan her şekilde soğur yatakla döşekle olacak iş değil aynı yatakta yatanlar sanki çok mu mutlu onlar soğumuyor mu?

Tedaviye devam etmesi lazım kimse kimsenin horlamasını çekmek zorunda değil ha umursamıyorsa da ayrı yatın siz boşverin
Geçen gece gittim o uyurken salona yattım sabaha karşı 5 Te geldi napıyorsun burda deyip tekrar odaya götürdü, kendi de farkında her sabah uyandığında bu gece horladım mı yine diye soruyor mahcup bir şekilde üzülüyorum da haline. evlendiğimiz ilk iki sene asla böyle bişey yoktu son bir yıldır var anlamadım. Tedavi konusunda ona hak verebiliyorum çünki hamileyim maalesef riskli gebelik yatarak geçirmem gerekiyor süreci bir kaybımız var bu yüzden. Tamamen kendisini geri planda tutuyor bir saat boşluğu varsa bile onu da evdeki bebeğimize bakarak geçiriyor. O yüzden doğumdan sonraya ancak tedaviye tekrar başlayabilir. Etrafımızda ailelerimizden kimse yok herkes farklı şehirlerde biz çekirdek ailemiz başımızın çaresine bakmaya çalışıyoruz. Nasip olursa 2,5 ayım kaldı bebeğimize kavuşmaya. Şimdilik nazar boncuğumuz bizim o “muhteşem” ses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…