Ayrı yatmak

Evde ki tv yi kaldırın bence bu yatak odasına tv kurmaktan daha faydalı bir çözüm olur.... Eşiniz tv zehirlenmesi yaşıyor her bir akşam. Tv ile uykuya dalınır mı ne kadar sağlıksız zihni ve ruh sağlığı için. Sanki bir makine.

Bugün yine kafama belki gereksiz taktığım bu konuyu eşimle paylaşsam mı demiştim ama ona söylemenin bir anlamı yoktu can sıkmaktan başka. İyiki varsınız.

Dimi ama...O da rahat eder sen de..Ben de bazen yataga geçerken bakıyorum adam yatagın ortasına yatmış mışıl mışıl uyuyor ben gidiyorum mecburen uyandırıyorum kolunu bacagını çekiştiriyorum..
Tabi ayrı yatınca birbirini ihmal edeceksin anlamına gelmiyor. ben bazen diyorum odalarımız ayrı olsa sen gizli gizli odama gelirsin gece falan düşünsene nuri alço gibi diyorum geyik oluyor gülüyoruz valla

Senin yerinde olsam büyük yatağın keyfini çıkarır , sere serpe yatardım ohhh

ya işte biz hiçbir aşamada sensiz uyuyamıyorum olmadık galiba biraz da ondan bu kadar umursamıyorum

yani ne yapacaksak yapar sonra da döner uyuruz

zaten sarılsa da ikinci dakikada al kolunu bacağını çokkkk ağır diyorum

hatta eşim arada der, beni de böyle arkamdan birisi sarsa diye ama onu saracak irilikte birisi yok tabii

ben arada gece deprem mi oluyor diye fırlarım

çok tanıdık geldi

ben arada gece deprem mi oluyor diye fırlarım

çok tanıdık geldi
ahahahhah :)))))))))))))))

aynı benım kocam işte

çok can sıkıcı calıısyorum bir de

sabah işe gelıcem napım yatagı degıstırıyorum.

onun da suçu yok ona da bırsey dıyemem.

İlk evlendiğimiz zamanlar eşimde bunu yapardı bende sinir olurdum gece koltukta yatar sabah yanımda uyanırdı üzerine birde horlamaya başlardı, sabahta hemen yataktan kalkar işe giderdi. yatağa girdiğimde yanıma gelmezse bende kapıyı kitliyordum madem sarılarak uyumuyoruz uykumun en güzel yerinde gelipte uykumu bölme diye almadım adamı odaya
Ogün bugündür tv karşısında çok ender uyur. Erken yattığımda da yatağa gelir sarılırız beni uyutup gider

Esınızı cok ıyı anlıyorum :) Cunku aynı dertten muzdarıp bırıyım Tek cozumu var bu meselenın yatak odasına tv almak..

Bizim eşimle aramızda hiç bir sorun yok. Çoğu zaman ayrı yatıyoruz. Öncelikle uyku saatimiz uymaz. ben genelde hergün aynı saatlerde yatmayı severim. Çok erken yatmam ama o çok geç yatar.
Çalışırken veya oyun oynarken pc başında uyuya kalıyor yada tv karşısında. Uyuduğu yerde bırakıyorum Sabaha karşı uyanırsa gelir girer zaten yanıma.Yanımda yattığı zaman da koala gibi sarılıp yatar o yüzden yazın sıcakta hiç çekemem ayrı yatarız :)

aynı biz nedir bu ya düşüncesizler canım bizde 3,5 yıldır evliyiz durum aynı şuan hamileyim geçen söyledim artık gece gel bi zahmet diye bu seferde sabaha karsı gelip 2 kez uykumu bozdu horladı laf ettim şimdi hiç gelmiyor bahane etti 'geldim kovdun ya ' dedi. bende bişey demiyorum artık bıktım

Evet iyi değil ama alışmış. Uyurken bile insan sesleri algılarmıl
En iyisi ya söyleyip söyleyip kendi değerimizi düşürmektense bırakmalı

Çok doğru diyorsun bencede ama ben onu asamadim eşimle ikimiz de uzun boyluyuz ilk evlendigimizde cahilligimize geldi dar bi yatak almisiz doğal olarak uyuyamadik iki ayrı yataklarda yatıyoruz ve çok da güzel uykumuzu alıyoruz laf arasında konuşurken aileler duydu devlet meselesi haline getirdiler iş baya büyüdü dünyanın en kötü şeyini yapiyomusuz gibi nasihatler verildi şimdi 2ye 2 ebatinda büyük bi yatak siparişi verdik sırf vicdan rahatlatcaz ben söyleyemiyorum ama ayrı yatinca daha mutluyum evliligimizdede bi problem yasatmiyo ama eşim sürekli benim vicdanım hiç rahat değil beraber yatcaz diyo napcam bilmiyorum

Sorun çözüldü mü yani..

Onu düşündük ama ben de tv le uyuyamıyorum. Ama böyle düşünüp durmaktan bu da bir çözüm tabi
Benimki de film izlemeden uyuyamaz. Bazen hasta olurum, o zaman da ben sese katlanamam. Ortak nokta olarak, büyük ekranlı bir pc var yatak odamızda. Her gece filmle uyuruz, benim başım ağrıyorsa eşim bluetooth kulaklık takar,filmi dinler öyle uyuruz. Birlikte bir ortak nokta, çözüm bulunur. Sadece iki taraf da özverili olup çözüm üretmeye odaklanmalı.

ay aynı bizim hikayeye benzemiş:) biz de evlenirken küçük yatak almışınız yıllarca sığışamayıp işkence çektik, bi dönem birimiz kanepede yattı bizimkiler duyunca sanki boşancakmışız gibi triplere girdi neyse sonra 200 e 200 yatak aldık ama yine sığışamıyoruz, valla seneye yatak odasına iki ayrı yatak alıcam, en güzeli...

Ne desem bilemedim çünkü ben de tv karşısında uyurum

İlk yıl hep yatakta döndüm sabaha kadar çünkü uyku problemim var 10 yıl yalnız yaşadım kötü bir alışkanlık evet ama olmuyor yapamıyorum.
Yatak odasına tv koyduk eşim hep yorgun uyandığını söyledi.
Beni çağırır bazen, bazen de sessizce gider yatar sitem ediyor tabi.
Arada ben giderim o uyuyunca sessizce kalkar salona geçerim.
Çok zor bir durum takipteyim konuyu:)

Aklınıza başka birşey gelmesin diye yazdım, bu malesef karşı taraf için de zor bir durum en azından benim için öyle.

bizdede vardi böyle bi sorun ama baştan hallettik. eşim saat 10 gibi tv karsisinda koltukta uyukladigi ve uykusunu aldigi icin haliyle yatağa gecince uykusu açılıyordu. onu tv karsisinda uyutmamak icin bayaga cabaladim gece olunca yataga gecince uykusuz oldugu icin mecbur uyumaya basladi alıştı:) ama haftasonlari arada bir tv karşısında uyur bende diğer kanepeye uzanirim... arada onun da gönlü olsun napalim.

Ciddimisin desene o yatakta çözüm değil peki o yatağa neden sigamadiniz bizim tüm umudumuz o yatak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…