- 30 Ekim 2016
- 69
- 23
- 3
- 51
- Konu Sahibi Sonuvarbunun
-
Beş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...
Sorun çözüldü mü yani..Ben nefret ederim eşimde 1-2 defa yaptı ona söylediğim şey ayrı yatacaksak evli olmamın anlamı yok hala da aynı şeyi savunuyorum
Ben nefret ederim eşimde 1-2 defa yaptı ona söylediğim şey ayrı yatacaksak evli olmamın anlamı yok hala da aynı şeyi savunuyorum
Onu düşündük ama ben de tv le uyuyamıyorum. Ama böyle düşünüp durmaktan bu da bir çözüm tabiBen nefret ederim eşimde 1-2 defa yaptı ona söylediğim şey ayrı yatacaksak evli olmamın anlamı yok hala da aynı şeyi savunuyorum
Bende esiniz gibiyim valla ayni cumleyi kuriyorum yatayim diye yataga girince uyiyamiyorum illa tvyle videoyla filan uyuyorum. Esimde sizin gibi yalniz yatmak istemedigi icin bocaladik yeni evliyken bende telefondan video film vs izliyorum kulaklikla onun yaninda oyle çözdük olayi.Beş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...
Evet aslında böyle düşünüp hissetmeyi istedim. Yalnız daha rahat uyuyorum ama ayrı yatmak yanlışmış diye de düşünüyorum. Çünkü beraber yatma alışkanlığı olmayınca küs olduğumuz zamanlarda yakınlaşmamız zorlaşıyor gibi geliyor bana. Böyle bir kalıp varya karı koca daima birlikte yatmalı diye o insanı düşündürüyor işte..bence bizim toplumda bu abartılıyor, eğer cinsel hayatınızda bir sorun yoksa ayrı yatılabilir, hatta uyku konforu için gayette güzel olur, ama senin beraber uyumak isteğin varsa, haftada bir iki beraber uyuyarak bunu giderebilirsin, böylece herkesin istediği olmuş olur, ben de bu konuda eşime yol yapmaya başladım valla, iki ayrı yatak alalım diye, otel modu yani, uyku konforum için...
hatta geçende ona bi link yollamıştım
https://o nedio.com/haber/ciftlerin-yataklari-ayirma-fikrini-yanlis-buluyorsaniz-bilimin-size-iki-cift-lafi-var--742904
onedio linkleri çıkmadığından o ve n yi ayırdım, sen birleştirip açabilirsin eğlenceli bi link:)
Sorun çözüldü mü yani..
Onu düşündük ama ben de tv le uyuyamıyorum. Ama böyle düşünüp durmaktan bu da bir çözüm tabi
Evet aslında böyle düşünüp hissetmeyi istedim. Yalnız daha rahat uyuyorum ama ayrı yatmak yanlışmış diye de düşünüyorum. Çünkü beraber yatma alışkanlığı olmayınca küs olduğumuz zamanlarda yakınlaşmamız zorlaşıyor gibi geliyor bana. Böyle bir kalıp varya karı koca daima birlikte yatmalı diye o insanı düşündürüyor işte..
Beş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?