- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Sonuvarbunun
-
Ciddimisin desene o yatakta çözüm değil peki o yatağa neden sigamadiniz bizim tüm umudumuz o yatak simdi
İyi napalım kabulleneceğiz bu durumu. Bu konuda uyuşmuyorsak böyle yaşamaya alışmalı.Ne desem bilemedim çünkü ben de tv karşısında uyurum
İlk yıl hep yatakta döndüm sabaha kadar çünkü uyku problemim var 10 yıl yalnız yaşadım kötü bir alışkanlık evet ama olmuyor yapamıyorum.
Yatak odasına tv koyduk eşim hep yorgun uyandığını söyledi.
Beni çağırır bazen, bazen de sessizce gider yatar sitem ediyor tabi.
Arada ben giderim o uyuyunca sessizce kalkar salona geçerim.
Çok zor bir durum takipteyim konuyu:)
Aklınıza başka birşey gelmesin diye yazdım, bu malesef karşı taraf için de zor bir durum en azından benim için öyle.
Tüh siparişi de daha dün verdik adam geri dönüşü yok demişti kapora bile verdik bilseydim senin dediğini yapardım ya dediğin gibi çok mantıklı o şekilde yatmak neyse bakalım su yatak bi gelsin belki bi mucize olur da yatariz aslında bana kalırsa ayrı yatmak evliliği çok da etkileyen bisey değil herkes olayı cinselliğe bağlıyor ama cinselliğin aynı yatakta uyumakla hiçbir alakası yok aileler dediğin gibi bosaniyomusuz gibi telaşa dustu arklarim bile bana kızdı napiosun kocani kendinden sogutcaksin dedi ama alakası yok yani dimiya canım, ilkin ohh be dedik, sonra yine sığışamadık, ben deli yatarım zaten, eşimde çok kıpırdar haliyle beni uyandırır uykum hafif, yani bence en güzeli, otel tarzı iki ayrı yatak yapmak hem o yatakları birleştirebilirsin de, birleştirince de eşim kıpırdasa ben hissetmem, yani öyle düşündüm daha almadık:) ister birleştir ister ayır yani o şekilde
Bilmem kiTüh siparişi de daha dün verdik adam geri dönüşü yok demişti kapora bile verdik bilseydim senin dediğini yapardım ya dediğin gibi çok mantıklı o şekilde yatmak neyse bakalım su yatak bi gelsin belki bi mucize olur da yatariz aslında bana kalırsa ayrı yatmak evliliği çok da etkileyen bisey değil herkes olayı cinselliğe bağlıyor ama cinselliğin aynı yatakta uyumakla hiçbir alakası yok aileler dediğin gibi bosaniyomusuz gibi telaşa dustu arklarim bile bana kızdı napiosun kocani kendinden sogutcaksin dedi ama alakası yok yani dimi
kesinlikle bence de alakası yok canım, tam tersi uykusunu güzel almış bi evlilik:)))Tüh siparişi de daha dün verdik adam geri dönüşü yok demişti kapora bile verdik bilseydim senin dediğini yapardım ya dediğin gibi çok mantıklı o şekilde yatmak neyse bakalım su yatak bi gelsin belki bi mucize olur da yatariz aslında bana kalırsa ayrı yatmak evliliği çok da etkileyen bisey değil herkes olayı cinselliğe bağlıyor ama cinselliğin aynı yatakta uyumakla hiçbir alakası yok aileler dediğin gibi bosaniyomusuz gibi telaşa dustu arklarim bile bana kızdı napiosun kocani kendinden sogutcaksin dedi ama alakası yok yani dimi
Yatak odasına tv koyun orda uyusun en iyisi. Hem beraber yatmış olursunuzBeş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...
Bende tv ile uyuyamam Allah yardımcınız olsunSorun çözüldü mü yani..
Onu düşündük ama ben de tv le uyuyamıyorum. Ama böyle düşünüp durmaktan bu da bir çözüm tabi
yatak osadına ufak bi tv taktırabilirsin bu da bi çözüm en azındanBeş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...
Evde tablet varsa yatağa onunla gelsin ordan izlesin tv ya da yatak odasına bi tv alinBeş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...
Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım ilk yıl. Oturma odasında tv karşısında uyuyakalıyodu ben de zor bela uyandırıp yatağa götürüyordum. Sonra bi gece çok uğraştırdı kalkmadı ben kızdım o da kızarak uyandı. Bi süre yastığı yorganı alıp ben de koltukla uyudum. Baktı ki boynum yanım ağrıyo uyandığımda, yatağımızda uyumaya çalıştı zorlandı. Ben de salonda ki tv yi yatak odamıza aldırdım hem de film paketi eklettim şimdi miss gibi sarıla sarıla uyuyoruzBeş yıllık evliyim. Dört yaşında bir kızım var. Evliliğimde ciddi sorunlarım oldu. Hatta burda bir iki kere paylaştım. Ama şu kafama takılan şeyi eşime söyleyemediğim için sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinize çok ihtiyacım var hanımlar. Eşim bekarlık hayatında tv yle birlikte uyumaya çok alışmış. Yatayım deyip yatağa geçince uyuyamıyorum diyor. Genellikle tv karşısında uyuyakalıyor. Ben herzaman çağıramıyorum yatağa bu yüzden. Bazen kendi geliyor ama genellikle durum böyle. Bu konuyu çok konuştuk. Beni kaldır götür diyor ama yapamıyorum sıkılıyorum herzaman. Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar ayrı yatmak bana hem yanlış geliyor hem de kafama fena halde takılıyor.. Birdaha söyleyemiyorum çünkü bu konu beş seneden beri laçkalaştı. Şunu da söyleyim ayrı yatıyoruz ama münasebetsiz değiliz. Ben yanımda uyumasını isterdim ama mümkün olmuyor. Bu konuda içimi nasıl rahatlatabilirim...
Bence eşinle aynı yatakta uyumak istemen çok normal. Benim eşim dizi izlemeden uyuyamıyordu ilk evlendiğimizde (4 ay önceBen de tv yle uyuyamam asla. Keşke öyle olmasaydı diyorum ama dediğiniz gibi ev insanın rahat ettiği bir yer olmalı. Zaten bana ben tv karşısında uyumayı seviyorum yatağa gelince uyuyamıyorum böyle alışmışım dediği günden beri acaba çağırmamı istiyormudur düşüncesinden de vazgeçtim. Şunu kabul etmek lazım ilk zamanlardaki sensiz uyuyamıyorum seninle uyanmak istiyorum hayalinden vazgeçmek lazım artık. Benim yapamadığım bu. Öylesine değerli olmak hala...
Paylaştıklarınız benim için çok önemliydi. Hepinize çok teşekkür ederim.Bence eşinle aynı yatakta uyumak istemen çok normal. Benim eşim dizi izlemeden uyuyamıyordu ilk evlendiğimizde (4 ay önce). Laptopunu alıp salonda ışık kapalı izleyip uykusunun gelmesini bekliyordu. Ben de ona kablosuz kulaklık aldım ve yatakta izleyebileceğini söyledim. Zamanla yatağa alıştı. Dizi ile uyuma huyu da geçti. Bazı alışkanlıklar zor terkediliyor maalesef.
Ama çok önemli mi evlilik için derseniz, bence aşırı büyük bir konu asla değil.
Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım ilk yıl. Oturma odasında tv karşısında uyuyakalıyodu ben de zor bela uyandırıp yatağa götürüyordum. Sonra bi gece çok uğraştırdı kalkmadı ben kızdım o da kızarak uyandı. Bi süre yastığı yorganı alıp ben de koltukla uyudum. Baktı ki boynum yanım ağrıyo uyandığımda, yatağımızda uyumaya çalıştı zorlandı. Ben de salonda ki tv yi yatak odamıza aldırdım hem de film paketi eklettim şimdi miss gibi sarıla sarıla uyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?