Ayrı yatmak

Ciddimisin desene o yatakta çözüm değil peki o yatağa neden sigamadiniz bizim tüm umudumuz o yatak simdi

ya canım, ilkin ohh be dedik, sonra yine sığışamadık, ben deli yatarım zaten, eşimde çok kıpırdar haliyle beni uyandırır uykum hafif, yani bence en güzeli, otel tarzı iki ayrı yatak yapmak hem o yatakları birleştirebilirsin de, birleştirince de eşim kıpırdasa ben hissetmem, yani öyle düşündüm daha almadık:) ister birleştir ister ayır yani o şekilde

Pek çok kişi aynı şeyi önermiş ama yatak odasında televizyon uyku kalitesini bozar, hem ışık hem ses yüzünden. Hatta yatak odasında uyku öncesinde telefon ve tablet kullanımını bile önermiyor doktorlar. Ben mesela yattığımda telefondan facebook'a bir bakayım desem, uyumam 1 saat gecikiyor, resmen uykum kaçıyor. Hem çocuğunuz da küçük, yatak odasına tv koymak onun için de kötü örnek olabilir. Eşinize ya seveceği bir kitap alın, ya da bırakın salonda uyusun, başka probleminiz yokmuş zaten.

Valla ben çok rahat bir insanım galiba
Bu aralar sınavım var uyku düzenim yok hem eşimin beni uyandırmaması için ve erken kalktığımda ben uyandırmamak için ayrı yatıyoruz yanj

İyi napalım kabulleneceğiz bu durumu. Bu konuda uyuşmuyorsak böyle yaşamaya alışmalı.

Tüh siparişi de daha dün verdik adam geri dönüşü yok demişti kapora bile verdik bilseydim senin dediğini yapardım ya dediğin gibi çok mantıklı o şekilde yatmak neyse bakalım su yatak bi gelsin belki bi mucize olur da yatariz aslında bana kalırsa ayrı yatmak evliliği çok da etkileyen bisey değil herkes olayı cinselliğe bağlıyor ama cinselliğin aynı yatakta uyumakla hiçbir alakası yok aileler dediğin gibi bosaniyomusuz gibi telaşa dustu arklarim bile bana kızdı napiosun kocani kendinden sogutcaksin dedi ama alakası yok yani dimi

Bilmem ki

kesinlikle bence de alakası yok canım, tam tersi uykusunu güzel almış bi evlilik:)))

bende uyuyamam televizyonsuz. Allahtan eşimde öyle. salonda uyuyupkalmak ennnn büyük hobim yatak odasında da bilgisayardan bişeyler açıp öyle uyumak en güzeli.

Yatak odasına tv koyun orda uyusun en iyisi. Hem beraber yatmış olursunuz

yatak osadına ufak bi tv taktırabilirsin bu da bi çözüm en azından

Evde tablet varsa yatağa onunla gelsin ordan izlesin tv ya da yatak odasına bi tv alin

Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım ilk yıl. Oturma odasında tv karşısında uyuyakalıyodu ben de zor bela uyandırıp yatağa götürüyordum. Sonra bi gece çok uğraştırdı kalkmadı ben kızdım o da kızarak uyandı. Bi süre yastığı yorganı alıp ben de koltukla uyudum. Baktı ki boynum yanım ağrıyo uyandığımda, yatağımızda uyumaya çalıştı zorlandı. Ben de salonda ki tv yi yatak odamıza aldırdım hem de film paketi eklettim şimdi miss gibi sarıla sarıla uyuyoruz

Yatak odasına TV al uzunca kablolu bir kulaklık al eşinin kulağına tak odasında uyusun yavaş yavaş kendi yatağında yatmaya alışınca artık keser

Bence eşinle aynı yatakta uyumak istemen çok normal. Benim eşim dizi izlemeden uyuyamıyordu ilk evlendiğimizde (4 ay önce ). Laptopunu alıp salonda ışık kapalı izleyip uykusunun gelmesini bekliyordu. Ben de ona kablosuz kulaklık aldım ve yatakta izleyebileceğini söyledim. Zamanla yatağa alıştı. Dizi ile uyuma huyu da geçti. Bazı alışkanlıklar zor terkediliyor maalesef.
Ama çok önemli mi evlilik için derseniz, bence aşırı büyük bir konu asla değil.

Paylaştıklarınız benim için çok önemliydi. Hepinize çok teşekkür ederim.

ya avatarına pek bi yakın hissettim kendimi

O zaman da o filmler rüyanıza gitmiyor mu ya, ajanlar falan peşinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…