Hic yuz verme nasil alistimi oyle gider.kgider.kustuyse sende kus konuşma umursama ayri yatsin cagirma pesinden gitme.artik evlisin ya tabi simaracak lar hepsi boyle bunlarin.umursama uzulmede bosverrr
Hic yuz verme nasil alistimi oyle gider.kgider.kustuyse sende kus konuşma umursama ayri yatsin cagirma pesinden gitme.artik evlisin ya tabi simaracak lar hepsi boyle bunlarin.umursama uzulmede bosverrr
2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?
Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..
Ne mi yapabilirsin? Sağlam bir ders verme fikrinden vazgeçip evliliğin ders vererek değil tatlı tatlı konuşup anlaşmaya çalışarak oturtulabileceği fikrini benimseyebilirsin mesela. Belli ki eşin de sana sağlam bir ders vermeye çalışmış acemice ve bu kadar erken! Bu dilde devam ederseniz çok üzer, üzülürsünüz.
Belki o "bir yerde" düşen burnunu kaldıramaz, tekerrür etmez. Güzelini düşünelim güzelini umalım. Siz bir koyun tavrınızı da gerisi ona kalsın üzülmeyin
valla benim yengem amcamı parmagında oynatır
o şöyle yapmıştı amcam küsmüş ona bikaç gün konuşmamışlar hiçbişi dememiş
yengemın ve amcamında ıkıncı evliliği
sonra amcam gelmiş yanına barıştım demiş
yengemde şimdi de ben küsüm deyip arkasını dönüp yatmış
2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?
Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..
valla benim yengem amcamı parmagında oynatır
o şöyle yapmıştı amcam küsmüş ona bikaç gün konuşmamışlar hiçbişi dememiş
yengemın ve amcamında ıkıncı evliliği
sonra amcam gelmiş yanına barıştım demiş
yengemde şimdi de ben küsüm deyip arkasını dönüp yatmış