Ayrı yattı

Hic yuz verme nasil alistimi oyle gider.kgider.kustuyse sende kus konuşma umursama ayri yatsin cagirma pesinden gitme.artik evlisin ya tabi simaracak lar hepsi boyle bunlarin.umursama uzulmede bosverrr

Hic yuz verme nasil alistimi oyle gider.kgider.kustuyse sende kus konuşma umursama ayri yatsin cagirma pesinden gitme.artik evlisin ya tabi simaracak lar hepsi boyle bunlarin.umursama uzulmede bosverrr
Umursamamak elde degil. Uzun sureli mutsuzluga tahammulum yok benim.

Ne mi yapabilirsin? Sağlam bir ders verme fikrinden vazgeçip evliliğin ders vererek değil tatlı tatlı konuşup anlaşmaya çalışarak oturtulabileceği fikrini benimseyebilirsin mesela. Belli ki eşin de sana sağlam bir ders vermeye çalışmış acemice ve bu kadar erken! Bu dilde devam ederseniz çok üzer, üzülürsünüz.

Bence de oyle bu döngü hep tekrar edecek ama boyle ve bi yerde gemileri yakmak zorunda kalacağım galiba ne yazık ki
Belki o "bir yerde" düşen burnunu kaldıramaz, tekerrür etmez. Güzelini düşünelim güzelini umalım. Siz bir koyun tavrınızı da gerisi ona kalsın üzülmeyin

valla benim yengem amcamı parmagında oynatır
o şöyle yapmıştı amcam küsmüş ona bikaç gün konuşmamışlar hiçbişi dememiş
yengemın ve amcamında ıkıncı evliliği
sonra amcam gelmiş yanına barıştım demiş
yengemde şimdi de ben küsüm deyip arkasını dönüp yatmış

Bişiy olmaz ..opusup barışın ..üç günlük dünya ,ne yi paylasamiyoruz, eşine sarıl ..birdaha yatağı terketmek yok ..beni kırdı de ..barışın

Hahaha süper.
Amcaniz ne yapmış peki sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…