Öyleyse bunu teklif etseniz olmaz mı? Şimdi her insanın mizacı farklı elbet ama "insani" şeyler ortak, o muhakkak. Size karşı tavırları nasıl, egoist ve agresif mi?Yuruyerek 20 dk. Yani cok uzak degil.
Hemen bi önceki konuma bakabilirseniz cok mutlu olurum.
Niye gittin yanına? Bu yaştan sonra, koca adamı çocuk gibi mi eğiteceksin? Olgunlaştıracaksın onu tavırlarınla... İnsanlar konuşarak anlaşır, o bu yolu seçtiyse, yanına gelmeni bekleyecektin... Bir sonraki kavgada yatağı terk etti, yine aynı muameleyi yapacaktın, o zaman diyecekti ki bu kadına kuru sıkı işlemiyor demek ki.. O da bu şekilde yola gelecek, kendine çeki düzen verecekti, böyle adamların götünü kaldırmayın, eğer suçlu siz değilseniz, bekleyin, o yokmuş gibi davranın, gayette hayatınıza devam edin, neler oluyor diye o sorsun..
Umursuyodum işte daha da kendini mok sandı. Sana yapma Diyorum. Beni boşver artık.Siz napiyodunuz umursamiyor muydunuz? Konusmak icin cabaniz oldu mu?
Gitmiyoruz son kararımız o ondan böyle zaten aynen dediginiz gibi davranıyor evi başına yikicam bigun cok mutsuz ediyor beniÖyleyse bunu teklif etseniz olmaz mı? Şimdi her insanın mizacı farklı elbet ama "insani" şeyler ortak, o muhakkak. Size karşı tavırları nasıl, egoist ve agresif mi?
Umursuyodum işte daha da kendini mok sandı. Sana yapma Diyorum. Beni boşver artık.
Geç degil demi? Bidaha aynı hareketi yapsın çok bekler.Niye gittin yanına? Bu yaştan sonra, koca adamı çocuk gibi mi eğiteceksin? Olgunlaştıracaksın onu tavırlarınla... İnsanlar konuşarak anlaşır, o bu yolu seçtiyse, yanına gelmeni bekleyecektin... Bir sonraki kavgada yatağı terk etti, yine aynı muameleyi yapacaktın, o zaman diyecekti ki bu kadına kuru sıkı işlemiyor demek ki.. O da bu şekilde yola gelecek, kendine çeki düzen verecekti, böyle adamların götünü kaldırmayın, eğer suçlu siz değilseniz, bekleyin, o yokmuş gibi davranın, gayette hayatınıza devam edin, neler oluyor diye o sorsun..
O konuyu hallettik. Gerekmedikçe konusmadigimız halde evden gitmiyor yalnız bırakmıyor beni. Son durum gitmiyoruz oraya.Tüm eski konularınıza baktım ancak köpeğiniz konusunda ne karar verdiginizi, karşılıklı inatlaşmanızın nasıl oldugunu, eşinizin dolduruşa geldiğini söyleseniz de bunu belli edecek bir tartışma konusu vs hiçbirinie ulaşamadım maalesef.
Yalnızca eşinizin kendi başına gezip sizi yalnız bırakmasına takıldım.
Onun elbette kendisi için ayırabilecegi ayrı zamanları olabilmeli, sizin de kendi arakadaşlarınız ve ailenizle tek başınıza gecirmek isteyebileceginiz zamanlar olur ancak sizi bu şekilde yalnız bırakması dogru degil.
Karşınıza alıp konuşmaktan başka da bir çözümü oldugunu sanmıyorum. Bunun sonucunda ya sizi dikkate alır ya da kendi bildigini okur, o durumda da bekar olarak hayatına devam etmeliydi.
Tartışma sebebimiz o.bu yorumdaki gibi davranmalısınız bence
ama eşiniz şu an ben küsünce muhakkak gelecek fikrine inanmış olmalı
en azından bundan sonrakiler için böyle davranın
taşınma fikrinde de köpeğinize gidip gelirsiniz düzen bozmak istemediğinizi söylemelisiniz
Daha önceleri kusken hiçbir konusma cabam olmadı ilk defa böyle bi sey yaptım. Yine duzeliyoduk ama 3 4 gun sonra. Buna da ben tahammül edemiyorum biseyler kopuyor icimden..Niye gittin yanına? Bu yaştan sonra, koca adamı çocuk gibi mi eğiteceksin? Olgunlaştıracaksın onu tavırlarınla... İnsanlar konuşarak anlaşır, o bu yolu seçtiyse, yanına gelmeni bekleyecektin... Bir sonraki kavgada yatağı terk etti, yine aynı muameleyi yapacaktın, o zaman diyecekti ki bu kadına kuru sıkı işlemiyor demek ki.. O da bu şekilde yola gelecek, kendine çeki düzen verecekti, böyle adamların götünü kaldırmayın, eğer suçlu siz değilseniz, bekleyin, o yokmuş gibi davranın, gayette hayatınıza devam edin, neler oluyor diye o sorsun..
Son durum nedir?
Hal ve hareketlerinde değişme var mı?
Bir soğma vs?
bence eşiniz şımarık onu kendi haline bırakın, ilgiyi kesin o burnunu düşürüp gelir az kaldı dayanınGitmiyoruz son kararımız o ondan böyle zaten aynen dediginiz gibi davranıyor evi başına yikicam bigun cok mutsuz ediyor beni
Tartışma sebebimiz o.
O bana kusken hiç konuşma çabam olmamıştı. Yatağı ayırınca gittim sadece kendimi çok kötü hissetmiştim
O konuyu hallettik. Gerekmedikçe konusmadigimız halde evden gitmiyor yalnız bırakmıyor beni. Son durum gitmiyoruz oraya.
bence eşiniz şımarık onu kendi haline bırakın, ilgiyi kesin o burnunu düşürüp gelir az kaldı dayanın
Taşınmadıgınız için, yani kendi istekleri olmadıgı için sizi kendisinden mahrum ederek cezalandırdıgını düşünüyor...
Bence bu konuyu konuşun. Ayrı yatmak, gün içinde sürekli küs kalmak hepsi birbirinin devamı niteliginde.
Sizin anlattıklarınızla ikna oluyor gibi yapıp kabullense de istedigi şey olmadıkca öfkesi geçmiyor demek ki.
Bir psikolog belki problemlerinizi çözmenizde yardımcı olabilir.
Dilerseniz sorunlarınız çığ gibi büyümeden çift terapisine gidin.
Benim yapabileceğim bir sey yok gibi artık devam ederse beni kaybedecek belki de farkında bunun biomiyorumevlılik geçinme sanatı
her fikir ayrılığında böyle 3 gün ayrı yatılmaz
birbirinizden soğursunuz böyle yapılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?