Biliyor, farkında. Umursamıyor da diyemem ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.Onunla konus ayrı yatmanın aranıza soğukluk sokacağını ve Zaman'la birbirinizden uzaklasacaginizi söyle.
Sinir oluyorum böyle tavırlaraBiliyor, farkında. Umursamıyor da diyemem ama ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.
Sinir oluyorum böyle tavırlara
Ortada haklı haksız yok. Bi konuda inatlaşma sonucu oldu böyle.Kavga sebebi ne olursa olsun demişsiniz ama hakikaten önemli bir sebepse size birşeylerin intikamını almak için bunu yapmaz şahsen ben kırılsam ve karşımdaki bunu anlamayıp, telafi etmeye çabalamazsa o yatağa ben de girmem yani içim almaz. O yüzden sebep önemli ne olursa olsun gece aynı yatakta uyumak bana göre değil en azından
Lavga da hatalı taraf oysa sizin gidip çağırmanız hata olmuş ısrar etmeyin dönün yatın bakın gelmiş sonunda.
Ama hata sizdeyse belki kırıldığı için gelmemiştir
Benim cabamla ya da tek taraflı olsa tamam. Gidip çağırdım anca geldi mesela. Nifak tohumlari serpistiriyor araya gidisatimiz kötü daha da kötüsü bunun o da farkında.Aranızdaki sorun ne olursa olsun yatak odasına taşınmamalı. Birbirinizden ayrı yatmanız sorunu daha da büyütmekten başka işe yaramaz. Hatalı hatasız aramaksızın yanına gidebilirdiniz. Hem bunu alışkanlık haline getirmemiş sonuçta ilk defa yapmış. Siz de yanına kıvrılıp yaptığının yanlışlığını anlatabilirdiniz. Daha yeni evlisiniz hem neden aranıza düşmanlık sokuyorsunuz. Nasıl başlarsa öyle gider. Sorunları büyütmeden çözmenizi öneririm.
Evlenmeden önce de böyle miydi? Sorunları büyütüp iletişimi koparıyor muydu? Çok üzücü gerçekten, ilişkiler aslında gidişat hakkında sinyal veriyor ama insan bazen anlayamıyor.Benim cabamla ya da tek taraflı olsa tamam. Gidip çağırdım anca geldi mesela. Nifak tohumlari serpistiriyor araya gidisatimiz kötü daha da kötüsü bunun o da farkında.
4 gun oldu galibaİki güne hormonları depreşir geri gelir. Merak etme.
Evet karşılıklı kopariyordukEvlenmeden önce de böyle miydi? Sorunları büyütüp iletişimi koparıyor muydu? Çok üzücü gerçekten, ilişkiler aslında gidişat hakkında sinyal veriyor ama insan bazen anlayamıyor.
Baştan belliymiş sizinki. Bunları bile bile evlenmişsiniz. Bu saatten sonra aynen devam edecektir. Belki aile psikoloğuna giderek bir nebze sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz. Misilleme, kavga, karşılıklı zıtlaşma hiç bir şey kazandırmaz.Evet karşılıklı kopariyorduk
Bence de yanlış2 aylık evliyim esimle tartıştık daha önceleri de kuserdik ama bu sefer ayrı yattı. Çağırdım birkaç kere. Amacını sordum bir sey yapmaya çalışmıyorum dedi. Hep ayrı mı yatacaksin dedim bakalım dedi. Sonra geldi. Cok zoruma gitti. Ben böyle bir şeyi ona asla yapmazdım. Sağlam bir ders vermek istiyorum ne yapabilirim?
Tartışma sebebimiz ne olursa olsun bunu yapmamalıydı gerçekten zoruma gitti ..
Niye çağırıyosun? Gitsin koltukta yatsın bel ağrısından kıvransın.Cagirmasam gelmeyecekti. Hata bende degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?