Bana gore buyuk bir şey. Karı koca bi ömür aynı yastığa baş koymaya söz veriyoruz.. malesef geçmiyor kini.
Sakıncası yoksa biraz açar mısınız mevzu nedir? Böylece daha verimli yardımlarda bulunabilirizOrtada haklı haksız yok. Bi konuda inatlaşma sonucu oldu böyle.
Sorun da orada zaten, bir ömür böyle bir sözü tutmak imkansız ve anlamsız. Madem bu konuda çok netsiniz eşiniz sözünü bozmuş işte, ayrılın o zaman?
Herkesin kendince farklı nedenleri olabilir, evli olmanız her saniye dipdibe olacagınız anlamına gelmiyor. Eşiniz ayrı yatmak istemiş, eğer haklı oldugunuza inanıyorsanız geri adım atmanıza da luzum yok. Ertesi gün sorunlarınızı çözmek üzere konuşur ve bu durumdan hoslanmadıgınızı da söylersiniz.
Ancak her koşulda sürekli yanyana olmalıyız diye şart koşuyorsanız eşiniz sadece size kızdıgı için degil, yarın bir gün bunalttıgınızı düşündügü için daha farklı şekilde uzaklaşmayı da isteyebilir.
İnsanların tek başına kalmak isteyebilecegi zamanlar olabilir, zorlamayın bu kadar ya da kendiniz gibi düşünen biriyle bir ömür öyle sözler verin.
Bir de bu kadar kin tutmasına neden olacak tartışmanız neydi hakikaten merak ediyorum dogrusu. Ya hakaretlerle vs rencide etmiş, onun kabul edemeyecegi bir konuda üzerine gitmiş, gururunu kırmış olmalısınız ya da eşiniz takıntılı biri ve olgunlaşamamış.
"Tartışma ne olursun olsun" dediginiz yer bence konunuzun kilit noktası.
Sakıncası yoksa biraz açar mısınız mevzu nedir? Böylece daha verimli yardımlarda bulunabiliriz
Tecrubeli bi arkadas ta gözünü korkut demis. Hangisini yapmalıyım? Alışkanlık haline getirmemesini istiyorum.Yani bir kere olduysa devamı gelir.
Zitlasirsaniz daha da kötüye gider .
Umursamaz olun.
Kesinlikle dayanamam. Korkutmaktan kastiniz bosanmayi goze mi almalıyım? Yoksa bloften mi bahsediyorsunuzişte onu siz bileceksiniz her erkeğin damarı ayrı
biraz kişiliğine göre düşünün ve ne yaparsanız yapın kendinize güvenin
kendnizden emin olduğunuzu bilsin
ben hep her adımımı aman evliliğim iyi gitsin diye attm o beni hep korkuyorum siniyorum sandı
artık asla düzelmez bizimki
sizin hamurunuz yaş bir şekilde düzeltin eğer ilerie bu hareketlere dayanamayacağınızı düşünüyorsanız
Eşiniz sanırım göz korkutma kısmını seçmiş. Etkili oldu mu siz söyleyin? Sizinle nasıl konuşmasını isterdiniz böyle bir durumda? Onu yapın sadece..Tecrubeli bi arkadas ta gözünü korkut demis. Hangisini yapmalıyım? Alışkanlık haline getirmemesini istiyorum.
Sizde de mi böyle kusmeler ayrı yatmalar oluyordu?Benim 3 ay önce bosandıgm esimde pasif agresifti berbat bir davranış bozukluğu insanı yaşamdan soğutuyor. En başından belliydi 4 yılım ziyan oldu keske daha önce bosansaydım
Eşiniz sanırım göz korkutma kısmını seçmiş. Etkili oldu mu siz söyleyin? Sizinle nasıl konuşmasını isterdiniz böyle bir durumda? Onu yapın sadece..
Inatlasma sonucu. Abarttigini asla kabul etmiyor.Konudan konuya degisir her ne olursa olsun ayri yatmayin kismina katilmiyorum
Ama sizinki sadece inatlasma sonucuysa abartmis esin
Aynı değiliz ki işte herkesin tarzı farklı olabiliyor. Sadece çok kızmış yada kırılmış da olabilir. Mühim olan uzatmayıp dönmüş olması bence...Gözümü korkutsa kendime cekiduzen verirdim ben sanırım. Ama bunu böyle hareketlerle değil sözleriyle. Böyle ne amaçladığını anlayamıyorum
TeşekkürlerAynı değiliz ki işte herkesin tarzı farklı olabiliyor. Sadece çok kızmış yada kırılmış da olabilir. Mühim olan uzatmayıp dönmüş olması bence...
Açık olup konusabilirsin ama göz korkut, kodun mu oturt filan hayar arkadaşın için sonucu sana ters tepecek tepkiler olur.Tecrubeli bi arkadas ta gözünü korkut demis. Hangisini yapmalıyım? Alışkanlık haline getirmemesini istiyorum.
Peki sürekli küsme olayları ne olacak?Açık olup konusabilirsin ama göz korkut, kodun mu oturt filan hayar arkadaşın için sonucu sana ters tepecek tepkiler olur.
Güzelce konuş, senin bundan hoşlanmadığıni bilsin. Ama olur yani bu ayrı yatma olayları. Bir ömürden söz ediyoruz. Çok büyütmeyin derim, herkesin tepkileri bir olmuyor. Sizinki ayrı kalarak sakinlesiyordur belki.
Kelin merhem olsa kendi başına sürerdi.Peki sürekli küsme olayları ne olacak?
Siz napiyodunuz umursamiyor muydunuz? Konusmak icin cabaniz oldu mu?Kelin merhem olsa kendi başına sürerdi.
Ben bezdim o muhabbetten.
Bosandık.
Anasına yapsın nazıni.
sanırım konunuz buydu, şimdi eğer ki köpeği bırakmanız gerekecekse bu kesin bir karar ise ihtiyaçlarını şu anda oturduğunuz evden karşılayamaz mısınız? Yani mesafe böyle çok mu uzak?İstemiyorum. Kendi aileme yakınız ama bu tamamen tesadüfi bi sekilde oldu. Esim ailesine cok duskun doldurusa gelebiliyor. Tasinmak asla istemiyorum. Esimi de bu konuda ikna edemiyorum. Tartışıyoruz hep. Ona guvenmedigimi acik acik soyleyemiyorum. Ne yapmam lazım? Nasil ikna edebilirim taşınmamaya?
Taşınma sebebimiz kopegimiz yuzunden komşularla tartistik kiraciyiz annesi mustakilde oturuyor ona yakin ev bulup köpeği de ona bırakacağız her seyiyle biz ilgilenecegiz baska hicbir gerekcemiz yok. En makul ne sekilde aciklayabilirim gitmek istemediğimi?
Yuruyerek 20 dk. Yani cok uzak degil.sanırım konunuz buydu, şimdi eğer ki köpeği bırakmanız gerekecekse bu kesin bir karar ise ihtiyaçlarını şu anda oturduğunuz evden karşılayamaz mısınız? Yani mesafe böyle çok mu uzak?
3 gun ayri yattı.size ders vermeye çalışmış, sizi onsuzlukla tehdit etmiş ve gidip yatağa geri dön diye yalvarmanızı istemiş açıkçası. Egosunu beslemeye yönelik hareketler bence. keşke gidip dön demeseydiniz, paşa paşa kendi dönerdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?