- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
- Konu Sahibi cemrenindamlasi
-
Aynı düşünüyorum bende, o yüzden ya danışman ya ayrılık önerisi sundum. Bu noktada ikimizin halledecebileceği bişey kalmadı.son oalrak bana göre ayrı yatmak boşanma safhasıdır. yani biz eşimle öyle konuşmuştuk 4 yıl önce ilk evlendiğimiz zaman. şayet yatak da ayır yatıldı mı işin rengi değişir dedik. o yüzden küssek bile ayrı yatmayız. işte bu yüzden ben durumu vahim gördüm başkası sıradan görebilir. siz artık durumunuza göre istediğiniz yorumu anlayabilirsiniz
artık bişey yapmak istiyorsan ona yapalım mı deme ve yap.film aç yanına otur mesela.izlemezse o kalksın gitsin.böylelikle kimin aslında problem çıkardığı görecek.
Ben ondan gelen hiç bi isteğe hayır demiyorum ve severek yapıyorum zaten, çünkü banada öyle davranılmasını istiyorum.Evlilik danismasi konusu her erkegi korkutur. Üzme canini. Üzerine de gitme. Kendini sev, kendini mutlu etmeye Calis. Sen mutlu oldukca sana takilir o, merak etme.
Aynı düşünüyorum bende, o yüzden ya danışman ya ayrılık önerisi sundum. Bu noktada ikimizin halledecebileceği bişey kalmadı.
Özellikle dedim 'evliliğimizi iyileştirmek için yardıma ihtiyacımız var' diye. ama yok tesir etmedi.
he belki 2gün sonra gelir 'Allah kahretsin tamam gidelim' der bende kabul ederim ama umudum kalırmı bilmem
Erkeklerin bizlerden çok farklı olduğunun farkındayım, olaylara benimle aynı tepkileri vermesini beklemiyorum.
Ben herzaman konuşmaktan yanayım. Konuşulur orta yol bulunur o uygulanır. o hiç bir adım atmıyor. ha bazen atıyor ama onca kavgadan sonra da bi önemi kalmıyor.
Onun kendini eğitmesi törpülemesi yerine ben kendimi ruhsuzlaştırıyorum sanki..
Artık kızgınlığım fln kalmadı, çok yoruldum sadece.
Ya bu erkekler hep mi böyle? Hepsi mi öküz ya! Boşan demicem ama bence bi süre hiç üstüne gitme. Umursama dediklerini de istediklerini de yapma. Onun sana takındığı tavrı sen ona takın bi de öyle dene belki seni ne kadar kötü bi hale soktuğunun farkına biraz olsun varır. O seni kaybetmekten korkmuyosa sen de korkma ucunda ölüm yok içinden ne geliyosa onu yap yürüyüşe o gelmezse sen tek git sinemaya vs git bırak ne hali varsa görsün. Yokluğunla terbiye olsun2yıldır evliyiz, ilk günlerde çok zor zamanlar geçirdik, hep kavga ediyorduk, Son bir senedir biraz daha iyi aramız ama eşim bana uyum sağlayamıyor. O biyere gitmek istediğinde gidiyoruz , o bişey yemek istediğinde yiyoruz, o spor yapmak istediğinde yapıyoruz. ama ben isteklerde bulununca hemen hayır deniyor.İsteklerimde örneğin evi badana yaptırmak,evin eksiklerini gidermek, yürüyüş yapmak,film izlemek, hafta sonu için değişik bişeyler yapmak.
Dün akşamki tartışmamızda yine o hayır dedi tabi benimde suratım düştü. Bi süre konuşmadık. Sonra ''evliliğimizi daha sağlıklı,mutlu,huzurlu yürütebilmemiz için danışmana gitmemiz gerek yoksa ben çok yoruldum böyle devam etmez'' dedim. Oda ben gitmem dedi. Sorun hep sen çıkarıyosun sen git dedi. Bende birlkte gitmemiz gerekiyor diye bikaç kere daha sordum oda asla kabul etmeyeceğini söyledi.
Ben evliliğimizi onarmaya düzeltmeye çalışıyorum ama sen kabul etmiyorsun ozaman yatak odasına girme bidaha dedim, Kalktım. Ve ayrı yattık. ee şimdi ne olcak ??
Lütfen en az birkere bile boşanmamış olanlar ^'boşa gitsin'diye yorum yazmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?