- 21 Nisan 2016
- 31
- 15
- 3
- Konu Sahibi cemrenindamlasi
-
2yıldır evliyiz, ilk günlerde çok zor zamanlar geçirdik, hep kavga ediyorduk, Son bir senedir biraz daha iyi aramız ama eşim bana uyum sağlayamıyor. O biyere gitmek istediğinde gidiyoruz , o bişey yemek istediğinde yiyoruz, o spor yapmak istediğinde yapıyoruz. ama ben isteklerde bulununca hemen hayır deniyor.İsteklerimde örneğin evi badana yaptırmak,evin eksiklerini gidermek, yürüyüş yapmak,film izlemek, hafta sonu için değişik bişeyler yapmak.
Dün akşamki tartışmamızda yine o hayır dedi tabi benimde suratım düştü. Bi süre konuşmadık. Sonra ''evliliğimizi daha sağlıklı,mutlu,huzurlu yürütebilmemiz için danışmana gitmemiz gerek yoksa ben çok yoruldum böyle devam etmez'' dedim. Oda ben gitmem dedi. Sorun hep sen çıkarıyosun sen git dedi. Bende birlkte gitmemiz gerekiyor diye bikaç kere daha sordum oda asla kabul etmeyeceğini söyledi.
Ben evliliğimizi onarmaya düzeltmeye çalışıyorum ama sen kabul etmiyorsun ozaman yatak odasına girme bidaha dedim, Kalktım. Ve ayrı yattık. ee şimdi ne olcak ??
Lütfen en az birkere bile boşanmamış olanlar ^'boşa gitsin'diye yorum yazmasınlar.
Sizin isteklerinize hiç mi evet demiyor?
Haftasonunuz nasıl geçiyor?
Alışverişe kim çıkıyor? Alınacakları kim seçiyor?
Çalışıyor musunuz?
Kıyafet, ev eşyasını hesap vererek mi alıyorsunuz?
O işteyken siz kendi arkadaşlarınızla veya yalnız plan, program yapıyor musunuz?
ömrümde öyle bi an yaşayacağımı hiç sanmıyorum..Eşeklik ettim sen haklısın , düzeleceğim söz dedi mi ??
ömrümde öyle bi an yaşayacağımı hiç sanmıyorum..
asla taviz vermeyin bence. hep onun dedikleri olacak diye birşey yok. sizin de isteklerinize cevap vermeli. yatak odası ayırmak bence de doğru değil ama bunda şarttı. tabiri caizse biraz burnu sürtülmeli ve hep ben hep ben demekten vazgeçmeli.2yıldır evliyiz, ilk günlerde çok zor zamanlar geçirdik, hep kavga ediyorduk, Son bir senedir biraz daha iyi aramız ama eşim bana uyum sağlayamıyor. O biyere gitmek istediğinde gidiyoruz , o bişey yemek istediğinde yiyoruz, o spor yapmak istediğinde yapıyoruz. ama ben isteklerde bulununca hemen hayır deniyor.İsteklerimde örneğin evi badana yaptırmak,evin eksiklerini gidermek, yürüyüş yapmak,film izlemek, hafta sonu için değişik bişeyler yapmak.
Dün akşamki tartışmamızda yine o hayır dedi tabi benimde suratım düştü. Bi süre konuşmadık. Sonra ''evliliğimizi daha sağlıklı,mutlu,huzurlu yürütebilmemiz için danışmana gitmemiz gerek yoksa ben çok yoruldum böyle devam etmez'' dedim. Oda ben gitmem dedi. Sorun hep sen çıkarıyosun sen git dedi. Bende birlkte gitmemiz gerekiyor diye bikaç kere daha sordum oda asla kabul etmeyeceğini söyledi.
Ben evliliğimizi onarmaya düzeltmeye çalışıyorum ama sen kabul etmiyorsun ozaman yatak odasına girme bidaha dedim, Kalktım. Ve ayrı yattık. ee şimdi ne olcak ??
Lütfen en az birkere bile boşanmamış olanlar ^'boşa gitsin'diye yorum yazmasınlar.
Umutsuz vaka diyorsun
Bende umudunu kesme diyorum
İlla ki onunda kilidinin bir anahtarı var , strateji değişikliği yap .
Her ne yaparsan yap şikayet ve dır dır etmeden yap , ortada sorun varsa çözümüde önüne koyacaksın . Erkekler çözüm konusunda oldukça başarısız çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?