- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi cemrenindamlasi
-
İnanın yatağı ayırmak da çözüm değil. Araya soğukluk giriyor, yaşadığınız şeyi basite almıyorum ama yatak ayırmaya gerek yok bence.yazıyı uzatmamak için sorunlarımızı kavga nedenlerimizi yazmadım, daha önce kavga edip hep birlkte yatıyoduk sonra hiç bişey olmamış gibi uyanıyorduk. gördümki bu çözüm değil. Eşim inatçı biri bi şekilde onu zora sokmam gerekiyordu, belki hata ettim.
E böyle devam etmez diye adama söyleyip sonra da boşan demeyelim istiyorsun. Bir değişik... Sakin kafayla orta yol bulunmazsa, istemesen de yürümez zaten. Eşin adım atmadıkça sen tek başına ne yapabilirsin ki???2yıldır evliyiz, ilk günlerde çok zor zamanlar geçirdik, hep kavga ediyorduk, Son bir senedir biraz daha iyi aramız ama eşim bana uyum sağlayamıyor. O biyere gitmek istediğinde gidiyoruz , o bişey yemek istediğinde yiyoruz, o spor yapmak istediğinde yapıyoruz. ama ben isteklerde bulununca hemen hayır deniyor.İsteklerimde örneğin evi badana yaptırmak,evin eksiklerini gidermek, yürüyüş yapmak,film izlemek, hafta sonu için değişik bişeyler yapmak.
Dün akşamki tartışmamızda yine o hayır dedi tabi benimde suratım düştü. Bi süre konuşmadık. Sonra ''evliliğimizi daha sağlıklı,mutlu,huzurlu yürütebilmemiz için danışmana gitmemiz gerek yoksa ben çok yoruldum böyle devam etmez'' dedim. Oda ben gitmem dedi. Sorun hep sen çıkarıyosun sen git dedi. Bende birlkte gitmemiz gerekiyor diye bikaç kere daha sordum oda asla kabul etmeyeceğini söyledi.
Ben evliliğimizi onarmaya düzeltmeye çalışıyorum ama sen kabul etmiyorsun ozaman yatak odasına girme bidaha dedim, Kalktım. Ve ayrı yattık. ee şimdi ne olcak ??
Lütfen en az birkere bile boşanmamış olanlar ^'boşa gitsin'diye yorum yazmasınlar.
Benimde ilk 2 senem kabir azabı gibiydi, sabrettim biraz alttan aldım ,sitem de ettim ama etrafımı pek karıştırmadım herkes boşa diyip duruyordu ve kocam inanılmaz kabaydı bana aileme karşı ...ve evlendikten sonra bu haldeydi neredeyse 15 yıldır tanıyorum hiç bu hallerini görmemiştim erkekler evliliği hemen hazmedemiyor insanın sabrını sınıyorlar şuan 3.yılı devredeceğiz sabrın sonu selamettir derler 4-4'lük olmasak da 4'2.5 yakaladık:) ve bebişimiz olacak.2yıldır evliyiz, ilk günlerde çok zor zamanlar geçirdik, hep kavga ediyorduk, Son bir senedir biraz daha iyi aramız ama eşim bana uyum sağlayamıyor. O biyere gitmek istediğinde gidiyoruz , o bişey yemek istediğinde yiyoruz, o spor yapmak istediğinde yapıyoruz. ama ben isteklerde bulununca hemen hayır deniyor.İsteklerimde örneğin evi badana yaptırmak,evin eksiklerini gidermek, yürüyüş yapmak,film izlemek, hafta sonu için değişik bişeyler yapmak.
Dün akşamki tartışmamızda yine o hayır dedi tabi benimde suratım düştü. Bi süre konuşmadık. Sonra ''evliliğimizi daha sağlıklı,mutlu,huzurlu yürütebilmemiz için danışmana gitmemiz gerek yoksa ben çok yoruldum böyle devam etmez'' dedim. Oda ben gitmem dedi. Sorun hep sen çıkarıyosun sen git dedi. Bende birlkte gitmemiz gerekiyor diye bikaç kere daha sordum oda asla kabul etmeyeceğini söyledi.
Ben evliliğimizi onarmaya düzeltmeye çalışıyorum ama sen kabul etmiyorsun ozaman yatak odasına girme bidaha dedim, Kalktım. Ve ayrı yattık. ee şimdi ne olcak ??
Lütfen en az birkere bile boşanmamış olanlar ^'boşa gitsin'diye yorum yazmasınlar.
Biz de çok ayırırız yatakları ama ikimizin de pek umrunda değil. Üç dört gün hiç konuşmadan ayrı odalarda,ayrı yemek siparişi vererek ayrı şeyler izleyerek yaşarız. Bence dünyanın sonu değil yine barışılıyor. Ama o sinirle yanında yatsam ne yani, yanında yatarken tahrik olup iç güdüleri için barışacaksa hiç barışmasın. Ayrı yaşayınca birkaç gün düşünme fırsatı oluyor
Ben de öyle diyordum arkadaşıma nasıl duruyorsunuz diye şimdi biz de duruyoruz ilerleme var3,4 gün hiç konuşmadan nasıl durur insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?