- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
biz de 4 yildir birlikte yasiyoruz ve hep ayri yorgan kullandik cunku sevgilim insan azmani gibi bir sey oldugu icin o yorgani kendi uzerine alinca ben acikta kaliyorum.7 senedir evliyiz,ilk gunden beri ayri yorgan kullaniriz. Tek zorlugu ayri ayri nevresim gecirmekle ugrasmak bence. Yorganimi paylasmayi hic sevmem,bunda bu kadar onur gurur meselesi yapacak ne var ayol?
Yatagin ustunu toplamayin bakteri urer diyorlar ya doktorlar,onlari dinliyorum ben,carsafin uzeri havalansin diye acikta birakiyorum.biz de 4 yildir birlikte yasiyoruz ve hep ayri yorgan kullandik cunku sevgilim insan azmani gibi bir sey oldugu icin o yorgani kendi uzerine alinca ben acikta kaliyorum.bana kusseydi eger az ye kucul de ayni yorgana sigalim derdim. tek sikinti cidden yatagi toplamak bizde de cunku o cift kisilik yorganda yatiyor ben tek, onunkini duzeltip benimkini katlamak cogu gun sıkıyor.
Biz yıllardır ayrı yorganda yatıyoruz Ohh miss rahat rahat vallaMerhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum
Üzülüyorum valla fazlaca alınganım masefAbla seni çok üzerler ya bu hayatta
Tek derdin bu olsun . Büyütmeye değmez...
İstediğimiz sorudan başlıyabiliyos mu hocam1-yorganlar tek kişilik mi çift kişilik mi?
2-nevresimi kim değiştiriyor
3-yatak nasıl toplanıyor sabah?
4-nevresim çarşaf yastık uyumu nasıl yakalanıyor? Uyumlu olmazsa sinir olurum ben
Bu dördünün cevabını istiyorum
Pişman mıyım hayır gene olsa gene sorarımBiz de evlendiğimzden beri 2 yorgan kullanıoruz. Bazen ben de kafama takıodum bizim gibi olan var mı die. Sağolsn arkadaşlar ağzımızın payını vermişler
Aynı şey geçti aklımdanAblaya sadece ayri yorgan demiş eşi
Oda yatağı ayırmış
Az oteye git dese eşi ayrı eve çıkıcak
Bende uykumda yorganı çok alıyorum ustumden hatta bayagi bir kavriyomusum ki eşim kendi söylüyor o tip durumlar için yedek bı tane sandalyenin üzerine koyuyorum..sıkıntı olursa eşim onu alıp kullaniyorMerhabalar
Öncelikle bir konuda sorumu sordum ama konu açıp belki farklı bir bakış açısından akıl alabilirim die burdan da faydalanmak istedim
Beş yıllık evliyim ve yaklaşık bir aydır eşim yatakta başka yorgan kullanmaya başladı yani o kendi yorganında ben kendi yorganımda yatar olduk bu bana onu kırıcı geldi bir sebep yokken nie böyle bir şey yorganı çekiştirmek istemiyormuş paşam ikna olmadım konuştum olmadı kavga ettim olmadı ayrı yorgan da yatacaksan git ayrı yatakta yat dedim gitmedi ben gittim yaklaşık bir haftadır ayrı yatıyoruz ben fazla mı abartıyorum sizce. Şimdi ye kadar hiç böyle bir şey duymadığım için dediğim gibi onurum kırıldı desem ki ilişkiden kaçıyor hayır öyle bir durum da yok kafam da deli sorular
Tamam tamam ben abartmışım aldığım onca yorumdan bir destek çıkan olmadı ya ben yatakları birleştirmeye gidiyorum
O kadar sinirlenmedim ama uykum kaçmadı değilSabaha karsi düelloya da davet etseydin
Canım kavga etmek istiyor demişsinizMerhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?