- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Neden saygisiz olsun kotu bisey mi yapmis uzulmus eski anilarini hatirlamisNe kadar saygısızsınız. Biri benim yanımda eski esi/sevgilisi icin ağlayacak kendimi cok kötü hissederim. Ağlama duvari mıyım ben ? Bir de kalkıp anlatmissin daha yeni tanışmanıza rağmen. Adama da helal olsun ne kadar saygılı cevap vermiş ben olsam bir daha görüsmezdim. Adama "kötü anılarım aklıma geldi ruhum daraldı gidelim mi?" diyebilecekken oturup eski esinizi anlatmışsınız. Cok mu film izliyorsunuz
Evet üzülebilir insanız ama baskasının yanında ağlamak çok yanlış heleki ilk buluşma. Düsünsenize biri sizin yaninizda eski sevgilisi icin ağlıyor değersiz hissetmez misiniz ? Cok ağlayasim varsa lavaboya gider ağlardım da karşımdakine saygisizlik yapmazdım.Neden saygisiz olsun kotu bisey mi yapmis uzulmus eski anilarini hatirlamis
Ne yapacakti amann elimi sallasam ellisi biri gider biri gelirmi diyecekti yasamadiginiz bir seyi karalamak ne kadar da basit ahkam kesmek onyargili olmak o sizin dusunce tarzinizda olanlar o tip erkekler ciddi iliski dusunmeyenlerdir emek ve caba için ugrasmazlar ben aglama duvarimiyim der firt baska arayislara girerler konu sahibi ne guzel de sevmis eski esini kolaymi ya 3 sene de olsa 1 senede olsa yasanmisliklar var heleki travma olmussa iyiki karsisina cikan Bey Sizin ki gibi bir zihniyete sahip degil,Ne kadar saygısızsınız. Biri benim yanımda eski esi/sevgilisi icin ağlayacak kendimi cok kötü hissederim. Ağlama duvari mıyım ben ? Bir de kalkıp anlatmissin daha yeni tanışmanıza rağmen. Adama da helal olsun ne kadar saygılı cevap vermiş ben olsam bir daha görüsmezdim. Adama "kötü anılarım aklıma geldi ruhum daraldı gidelim mi?" diyebilecekken oturup eski esinizi anlatmışsınız. Cok mu film izliyorsunuz
Ne kadar saygısızsınız. Biri benim yanımda eski esi/sevgilisi icin ağlayacak kendimi cok kötü hissederim. Ağlama duvari mıyım ben ? Bir de kalkıp anlatmissin daha yeni tanışmanıza rağmen. Adama da helal olsun ne kadar saygılı cevap vermiş ben olsam bir daha görüsmezdim. Adama "kötü anılarım aklıma geldi ruhum daraldı gidelim mi?" diyebilecekken oturup eski esinizi anlatmışsınız. Cok mu film izliyorsunuz
Sevmesine kimse bir sey demiyor ki unutamamaış olabilir,çivi çiviyi söker mantığıyla hareket etmiş olabilir, duygulanabilir,hicbir sey olmasa öylesine buluşabilir. Ağlayadabilir ama karşısındakiyle flört etme amacıyla buluşmuş yani olumlu mesaj vermiş bunu bir erkek yapsa bir kadın konu açsa cok farklı yorumlar yapılırdı. Ben kendimi değersiz hissederdim flördüm benim yanımda eski sevgilisi icin ağlasaNe yapacakti amann elimi sallasam ellisi biri gider biri gelirmi diyecekti yasamadiginiz bir seyi karalamak ne kadar da basit ahkam kesmek onyargili olmak o sizin dusunce tarzinizda olanlar o tip erkekler ciddi iliski dusunmeyenlerdir emek ve caba için ugrasmazlar ben aglama duvarimiyim der firt baska arayislara girerler konu sahibi ne guzel de sevmis eski esini kolaymi ya 3 sene de olsa 1 senede olsa yasanmisliklar var heleki travma olmussa iyiki karsisina cikan Bey Sizin ki gibi bir zihniyete sahip degil,
Ben sevmesine duygulanmasına bir sey demedim. Boşanmayla ilgili kötü bir şey yazmadım ? neden celallendiniz. Biriyle bulusuyorsunuz sizin yaninizda eski eşi icin ağlıyor ne hissedersiniz ? Benimle neden bulustu madem demez misiniz ? Bu kisi eski esini unutamamış demek ki benimle ne isi var der insan yarabandi gibi hisseder.Evlenip kötü şeyler yaşayıp bosandiniz ? Kadın basit 1 aylık sevgilisinden ayrılıp depresyona girmemiş. Bu nasıl bir yorum ?
Ağlamadığı şeyler var ve orada o an çıkmış yoksa kendisi de üzgün bu durumdan zaten.
Eğer boşanmak gibi travmatik birşey yaşamadıysanız böyle kiriici yorumlarınızı kendinize saklayın. Inanılmaz rahatsız olsum. Bende boşanan ve çok kötü anlatan bri olarak!!!!
Evet üzülebilir insanız ama baskasının yanında ağlamak çok yanlış heleki ilk buluşma. Düsünsenize biri sizin yaninizda eski sevgilisi icin ağlıyor değersiz hissetmez misiniz ? Cok ağlayasim varsa lavaboya gider ağlardım da karşımdakine saygisizlik yapmazdım.
Ne olursa olsun karşısındakine saygıdır bu. İlk bulusmada olsa ellinci bulusmada olsa karşısındaki kisinin kalbi kırılır,değersiz hisseder. Konu sahibi kötü anıları için ağlamıştır ama karşısındaki böyle düşünmez. Empati yapın bir erkek benim yanımda eski sevhilisi icin ağlasa unutamamış demej ki derim. Siz ne dersiniz ?Sanki 10 yıllık kocasının yanında eski sevgilisini hatırlamış gibi bir tepki vermişsiniz. Adam kendini değersiz hissetmemiş, kadını saygısız da bulmamış. Siz kafanızdan anlam yüklemişsiniz.
Ne yapacakti amann elimi sallasam ellisi biri gider biri gelirmi diyecekti yasamadiginiz bir seyi karalamak ne kadar da basit ahkam kesmek onyargili olmak o sizin dusunce tarzinizda olanlar o tip erkekler ciddi iliski dusunmeyenlerdir emek ve caba için ugrasmazlar ben aglama duvarimiyim der firt baska arayislara girerler konu sahibi ne guzel de sevmis eski esini kolaymi ya 3 sene de olsa 1 senede olsa yasanmisliklar var heleki travma olmussa iyiki karsisina cikan Bey Sizin ki gibi bir zihniyete sahip degil,
Ne olursa olsun karşısındakine saygıdır bu. İlk bulusmada olsa ellinci bulusmada olsa karşısındaki kisinin kalbi kırılır,değersiz hisseder. Konu sahibi kötü anıları için ağlamıştır ama karşısındaki böyle düşünmez. Empati yapın bir erkek benim yanımda eski sevhilisi icin ağlasa unutamamış demej ki derim. Siz ne dersiniz ?
Ben sevmesine duygulanmasına bir sey demedim. Boşanmayla ilgili kötü bir şey yazmadım ? neden celallendiniz. Biriyle bulusuyorsunuz sizin yaninizda eski eşi icin ağlıyor ne hissedersiniz ? Benimle neden bulustu madem demez misiniz ? Bu kisi eski esini unutamamış demek ki benimle ne isi var der insan yarabandi gibi hisseder.
O da sizin bakış açınız tabi ne diyeyim.Ben eski sevgiliye hala his beslemek ile eski anıları hatırlamanın farklı şeyler olduğunu bildiğim için kötü anılarını hatırlayarak ağladığını düşünürüm eğer karşımdaki kişi kendini bana bu şekilde ifade ediyorsa.
Ölüm farklı bir şey başınız sağolsun, Allah bu acıyı bir daha size yaşatmasın. Ama bakın kimin yanında neye ağladığımız önemli. Babası hastanede olan birinin yanında benim de babam öldü diye ağlar mısınız ? Hayır çünkü onu daha da üzmek istemezsiniz gerekirse gider gizli gizli ağlarsiniz. Ki sizin yaşadığınız travma çok ağır. Bu durumda bile saygıyı elden bırakmazsinizEski sevgilisi değil eski eşi okuduğunuzu anlıyor musunuz ? Benimle neden buluştu demez çünkü boşanalı 1 hafta olmamış. 3 sene olmuş ve aniden insanı bir şekilde ağlama krizi tutmuş. Hanımefendi bu hayatta babamı kaybettim. Normalde güçlü ve sogukkkanli durumum böyle konularda. Çok seneler oldu. 2 hafta önce babayla ilgili bir yazı okudum. 2 senedir aglamadığım kadar ağladım. O yazıyı ben o an bulmuştugum kişinin yanında da görebilirdim.
Konu sahibi de eşinden olaylı boşanmış. Boşanmaya da yarı ölüm derler. Atlatamamia olabilir. Kendini iyi sanarken aniden insanlık hali bu. Yasamadiginiz buyuk travmalar hakkinda bu kadar büyük konuşmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?