- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
O da sizin bakış açınız tabi ne diyeyim.
Ölüm farklı bir şey başınız sağolsun, Allah bu acıyı bir daha size yaşatmasın. Ama bakın kimin yanında neye ağladığımız önemli. Babası hastanede olan birinin yanında benim de babam öldü diye ağlar mısınız ? Hayır çünkü onu daha da üzmek istemezsiniz gerekirse gider gizli gizli ağlarsiniz. Ki sizin yaşadığınız travma çok ağır. Bu durumda bile saygıyı elden bırakmazsiniz
aslında sizin gibi düsünce tarzına sahip olan birine cevap bile verilmez ama! Ne alaka saygısız falan? Onunla zaten biz sürekli konustuk, hatta ben anlatmadım o sürekli eski iliskilerini anlattı. Belli ki bireylerin abisini çıkartmak icin yorum yazmisiniz! Karsinizda insan var, Insan olun biraz!Ne kadar saygısızsınız. Biri benim yanımda eski esi/sevgilisi icin ağlayacak kendimi cok kötü hissederim. Ağlama duvari mıyım ben ? Bir de kalkıp anlatmissin daha yeni tanışmanıza rağmen. Adama da helal olsun ne kadar saygılı cevap vermiş ben olsam bir daha görüsmezdim. Adama "kötü anılarım aklıma geldi ruhum daraldı gidelim mi?" diyebilecekken oturup eski esinizi anlatmışsınız. Cok mu film izliyorsunuz
Bence iliskilerde yalan olmamali ben bir evlilik gecirdim ve bitti unutmaktata çok zorlandim hastaliklara psikologlar a kadar uzadi diye anlatilmali karsidaki anlayisliysa ki bu adamda karsisindan bosanmis demekki empati yapabiliyor anlayisli karsilamis siz belki saklamalardan yanasiniz ama ben degilim neyse o neden yalan soylesin belki bu sekilde itirafla daha cabuk atlatabilir yuzlestikce hafifler ne belli bir iliski de yalan olmamali evliliktede sevgililiktede boyle olmali ben Sahsen eski esinden 1 sene once bosanmis ve gayet rahat takmayan birinden haz etmezdim ne malum ayni tavri ilerde bana takinmayacagi birde kocalari Anne Kuzusu diye konu acarlar Hani Anneye arkasini donsun beni tutsun diye beklerler bazi kadinlar diyelim kocasi 30 yasinda ve dedigini yapti annesine karisi için arkasini döndü onca emek verip buyutmus bir kadini silebilen bir insan beni neden silmesin bir baska Kadin için oyuzden esimin annesini sevmesini hergun ama hergun telde konusmasini seviyorum çünkü emegin ne oldugunu biliyor bence beyfendide konu sahibinden etkilendi hassasiyetinden ve duygusalligindan etkilendi çünkü kendi de yasadi ayni seyleriNe olursa olsun karşısındakine saygıdır bu. İlk bulusmada olsa ellinci bulusmada olsa karşısındaki kisinin kalbi kırılır,değersiz hisseder. Konu sahibi kötü anıları için ağlamıştır ama karşısındaki böyle düşünmez. Empati yapın bir erkek benim yanımda eski sevhilisi icin ağlasa unutamamış demej ki derim. Siz ne dersiniz ?
Boswer takmaaslında sizin gibi düsünce tarzına sahip olan birine cevap bile verilmez ama! Ne alaka saygısız falan? Onunla zaten biz sürekli konustuk, hatta ben anlatmadım o sürekli eski iliskilerini anlattı. Belli ki bireylerin abisini çıkartmak icin yorum yazmisiniz! Karsinizda insan var, Insan olun biraz!
Geçmiş olsun eminim mi cok zordur. Ayrılıkları bile zor atlatıyoruz boşanmayı düşünemedim. Ben kendimi adamın yerine koydum inanılmaz kızar ve kendimi değersiz hissederdim. Konu sahibi gizli gizli ağlamaya devam etmiş yani gözyasları hücum ettigi anda zar zor dayanıp lavaboya kosardım ben yapmisligimda vardır. Yeri gelince ağlanır yeri gelince gülünür ama ilk buluşmada ağlanmaz. Ağlansa da oturup tüm hayat hikâyesi anlatılmaz.O konuda hemfikiriz. Benim burada bile defalarca yazdığım yorumlar var. Durum ne olursa olsun. Bir erkeğin önünde asla ağlanmamasi, kendimizi düşürmememiz, hep güçlü görünmemiz tarzında. Asla tarzım değildir aglamak helede dışarıda bir erkekle v.s.
Sizin yazdığınız şeye aniden sinirlenme nedenim " Ne kadar saygisizsiniz, o adam ağlama duvarı mı ? " Cümleniz oldu.
Bazı durumlar insanların elinde olmayabiliyor. Boşanma travması da aniden o an bastırmış olabilir. Yoksa tabi ki konu sahibi de diğer bütün aklı başında kadınlar gibi en kötü ben bir lavaboya gideyim, makyajımi tazeleyip geliyorum deyip kendini toparlayıp gelirdi. Konu sahibi de şaşırmış. Bu saygısızlık değil. Karşısındaki adam da anlamış yaşayan biri olarak ki anlayışla karşılamış. Yoksa tabi ki biriyle buluşup saçma sapan aklına bir erkek geldi diye ağlamayı savunacak son kişiyim.
Evliyseniz de değilseniz de Allah kimseyi boşanmayla sınamasın. Gerçekten çok farklı bir travma. Ben de bu konuda hassasım malesef.
Evet ama her seyinde bir zamanı var yeri geldikce konisu açıldıkça konuşulacak dertlesilecek şeyler bunlar o da evlenme düsüncesi varsa daha isler ciddiye binmeden ilk buluşmada her sey ortaya dökülmemeli benim ileride yeri gelince ağlanır yeri gelince gülünür zaten.Ağlamaya engel olamıyorsak oturup ilk buluşmada tüm hayat hikâyemizi anlatmamalıyız. Kibarca buluşma bitirilmeli bazı şeyler ilk bulusmada kendimize saklanılmalı.Bence iliskilerde yalan olmamali ben bir evlilik gecirdim ve bitti unutmaktata çok zorlandim hastaliklara psikologlar a kadar uzadi diye anlatilmali karsidaki anlayisliysa ki bu adamda karsisindan bosanmis demekki empati yapabiliyor anlayisli karsilamis siz belki saklamalardan yanasiniz ama ben degilim neyse o neden yalan soylesin belki bu sekilde itirafla daha cabuk atlatabilir yuzlestikce hafifler ne belli bir iliski de yalan olmamali evliliktede sevgililiktede boyle olmali ben Sahsen eski esinden 1 sene once bosanmis ve gayet rahat takmayan birinden haz etmezdim ne malum ayni tavri ilerde bana takinmayacagi birde kocalari Anne Kuzusu diye konu acarlar Hani Anneye arkasini donsun beni tutsun diye beklerler bazi kadinlar diyelim kocasi 30 yasinda ve dedigini yapti annesine karisi için arkasini döndü onca emek verip buyutmus bir kadini silebilen bir insan beni neden silmesin bir baska Kadin için oyuzden esimin annesini sevmesini hergun ama hergun telde konusmasini seviyorum çünkü emegin ne oldugunu biliyor bence beyfendide konu sahibinden etkilendi hassasiyetinden ve duygusalligindan etkilendi çünkü kendi de yasadi ayni seyleri
Bireylerin abisi derken ki kastınızı hiç anlamadım. Hem kendini sorup hem kendiniz cevaplıyorsunuz. Burada yaşanılanlar objektif değerlendiriliyor ic rahatlatmak icin konu açmamalıydınız. O zaman karşınızdakini de normal bulmadım ben. Benim eskim banadır onun eskisi onadır. Ortada evlenip boşanma durumu varsa sadece bir kez oturup her şey detaylıca konusulur ve konu kapanır. Diğer türlüsü insana rahatsizlık verir. Gecmise takılmışlık hissi verir. Size ve karsinizdakine rahatsızlık vermediyse burada niye bize soru soruyorsunuz ?aslında sizin gibi düsünce tarzına sahip olan birine cevap bile verilmez ama! Ne alaka saygısız falan? Onunla zaten biz sürekli konustuk, hatta ben anlatmadım o sürekli eski iliskilerini anlattı. Belli ki bireylerin abisini çıkartmak icin yorum yazmisiniz! Karsinizda insan var, Insan olun biraz!
Ne kadar saygısızsınız. Biri benim yanımda eski esi/sevgilisi icin ağlayacak kendimi cok kötü hissederim. Ağlama duvari mıyım ben ? Bir de kalkıp anlatmissin daha yeni tanışmanıza rağmen. Adama da helal olsun ne kadar saygılı cevap vermiş ben olsam bir daha görüsmezdim. Adama "kötü anılarım aklıma geldi ruhum daraldı gidelim mi?" diyebilecekken oturup eski esinizi anlatmışsınız. Cok mu film izliyorsunuz
Aynen öyle oldu. O sacma sapan yoruma diyecek bir sey bulamiyorum zaten ki kendisi saygisizcs bir yorum yapmisDönüp dönüp okudum zaten öyle dememis mi?
En son üc yil önce geldim demis ve hüznünü belli etmis sadece..
Oturup da gözünde canlandirdigi herseyi tek tek saymamis sonucta..
Öyle degil mi konu sahibi?
Herneyse bunun bir önemi yok zaten.
Adam cok iyi davranmis. Birdaha iletisime gectiniz mi merak ettim?
Ay siz öyle yazinca ben de acaba ben mi yanlıs okudum diye dönüp bir daha okudum yok en son 3 sene önce geldim demis sonra fenalasmis oturup anlatmış işte yani bilmiyoruz ne kadarini anlatti ne anlatti belirtmemis ama eski esiyle kötü hatiralarini anlatmış bu bile yeterli biri bana ilk bulusmada eski iliskisinden bahsetse ardıma bakmadan kaçarım ki kaçmışlıgım da vardır iyi ya da kötü birileri ilk bulusmadan bir sey anlatiyorsa eskisini kafasinda bitirememistir yeni bir iliskiye sağlıklı bakamaz,güven sorunları,bağlanma sorunları olur derim tecrübeyle sabittir bu dediklerimDönüp dönüp okudum zaten öyle dememis mi?
En son üc yil önce geldim demis ve hüznünü belli etmis sadece..
Oturup da gözünde canlandirdigi herseyi tek tek saymamis sonucta..
Öyle degil mi konu sahibi?
Herneyse bunun bir önemi yok zaten.
Adam cok iyi davranmis. Birdaha iletisime gectiniz mi merak ettim?
LaklkalkalkakakaBireylerin abisi derken ki kastınızı hiç anlamadım. Hem kendini sorup hem kendiniz cevaplıyorsunuz. Burada yaşanılanlar objektif değerlendiriliyor ic rahatlatmak icin konu açmamalıydınız. O zaman karşınızdakini de normal bulmadım ben. Benim eskim banadır onun eskisi onadır. Ortada evlenip boşanma durumu varsa sadece bir kez oturup her şey detaylıca konusulur ve konu kapanır. Diğer türlüsü insana rahatsizlık verir. Gecmise takılmışlık hissi verir. Size ve karsinizdakine rahatsızlık vermediyse burada niye bize soru soruyorsunuz ?
Ay siz öyle yazinca ben de acaba ben mi yanlıs okudum diye dönüp bir daha okudum yok en son 3 sene önce geldim demis sonra fenalasmis oturup anlatmış işte yani bilmiyoruz ne kadarini anlatti ne anlatti belirtmemis ama eski esiyle kötü hatiralarini anlatmış bu bile yeterli biri bana ilk bulusmada eski iliskisinden bahsetse ardıma bakmadan kaçarım ki kaçmışlıgım da vardır iyi ya da kötü birileri ilk bulusmadan bir sey anlatiyorsa eskisini kafasinda bitirememistir yeni bir iliskiye sağlıklı bakamaz,güven sorunları,bağlanma sorunları olur derim tecrübeyle sabittir bu dediklerimadam da üzülme falan diye teselli etmiş işte gercekten cok kibar davranmış konu sahibi anlayisli birine denk geldigi icin sanslı
Ay siz öyle yazinca ben de acaba ben mi yanlıs okudum diye dönüp bir daha okudum yok en son 3 sene önce geldim demis sonra fenalasmis oturup anlatmış işte yani bilmiyoruz ne kadarini anlatti ne anlatti belirtmemis ama eski esiyle kötü hatiralarini anlatmış bu bile yeterli biri bana ilk bulusmada eski iliskisinden bahsetse ardıma bakmadan kaçarım ki kaçmışlıgım da vardır iyi ya da kötü birileri ilk bulusmadan bir sey anlatiyorsa eskisini kafasinda bitirememistir yeni bir iliskiye sağlıklı bakamaz,güven sorunları,bağlanma sorunları olur derim tecrübeyle sabittir bu dediklerimadam da üzülme falan diye teselli etmiş işte gercekten cok kibar davranmış konu sahibi anlayisli birine denk geldigi icin sanslı
1 aylığında yok bu durumun insanız sonuçta aklımıza gelir yaşadıklarımız üzülürüz Adam çok anlayışlı biri ve saygıyla yaklaşmış ama kadına saygısız demek büyük saygısızlık sonuçta içtenlikle söylemiş düşüncelerini paylaşmış empati yapmak gerekiyor haklısınız :)Evlenip kötü şeyler yaşayıp bosandiniz mi ? Kadın basit 1 aylık sevgilisinden ayrılıp depresyona girmemiş. Bu nasıl bir yorum ?
Ağlamadığı şeyler var ve orada o an çıkmış yoksa kendisi de üzgün bu durumdan zaten.
Eğer boşanmak gibi travmatik birşey yaşamadıysanız böyle kiriici yorumlarınızı kendinize saklayın. Inanılmaz rahatsız olsum. Bende boşanan ve çok kötü anlatan bri olarak!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?