- 29 Ekim 2015
- 421
- 516
- 103
- 29
- Konu Sahibi onunlaguzel
-
ya ben dediğim gibi hiç bir şey yapmıyorum bu güne kadar onları rahatsız edicek tek bir dawranışım olmadı, onu gizliden aramak dışında..dua eder misiniz bana nolur bende mutlu olayım yüzüm gülsün eskisi gibi.. Arkadaşlarım bile bıktı benden..
Allah razı olsun.. Allah yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin..İnşallah canım Müslümana müslümanın duası kabul olurmuş inşallah allah karşına hem kendi sevdiği hem seni seveceğin birini çıkarsın karşına.. Hep mutlu ol :)
Allah razı olsun.. Allah yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin..
sanırım kendime acı çektirmekten başka bir şey yaptığım yok.. Evlenseydik bu aşk elbet biticekti belki, manevi ve eğitim farklılıkları gün yüzüne çıkacaktı diyorum kendi kendime sonra diyorum ki bunların hepsi birer BELKİ kesin değil. Bizim birlikte mutlu olacağımız kesindi mesela başka bir şeye ihtimal veremezdim.. Üniversite okumamı yadırgaması; üniversiteli insanlara laf etmesi.. Ben senin yanında olmasam sende üniversiteli kızlardan filan olurdun derdi.. Memleketinden uzak yerde okuyanlara denir ya ondan işte...
ben bunu zaten bilirdim. İnan bana bu 3 yılda o kadar farklı insanlarla denedim ama hep onlar onun tırnağı etmez düşüncesindeydim.
harcamıyor... O dağ gibi adamın o sert takım elbiseli buz adamın, beni arayıp hıçkıra hıçkıra ağladığını bilirim, annesi bile göz yaşını görmemiştir o koca bebeği sakinleştircem telefonda diye kendimi parçaladığımı bilirim. Yine bu var aklımda, beni özlüyor yorganın altında benim için ağlıyor.
Onun aldığı kullanmaya kıyamadığım bir sürü şey var. Atmaya kıyamıyorum, hırka- ayakkabı- panduf şu sıralar en çok 3 ünü giyiyorum, o aldı onun kokusu var diye ...
düşündüm sevgililerimle fotoğraf filan koymayı sonra dedim ya geri dönmek isterse o fotoğraf var diye geri dönemezse.. Bu 5 yıl hariç 2 yıl ayrıydık çünkü biz..
veriyorum inanın, o kadar insanla görüştüm ki. Ama hiç biri tırnağı olamaz gibi geliyor, çok düşünceliydi o.. Şimdikilere bakıyorum sanki tırnağı bile etmez
farkındayım durumun enterasanlığının. Benim normal olmadığımın..Cok dusunceli demek. Hmm sana vurması da seni cok düşündüğü icin herhalde. Eski sevgiliniz dusuncesiz kaba hanzonun biriymis kusura bakmayın. Ne demek vurmak?
Daha sevgiliyken bunlari yapan bir adamla evlenme hayali kurmaniz enteresan geldi. Ne diyeyim Allah yardimciniz olsun. Degerinizi bilmenizi nasip etsin
Farkindasiniz ama kendinize aci cektirmeye devam ediyorsunuz. Yapmayin yahu. Kimse ask acisindan ölmez bir muddet sürünür sonra da normal olarak unutur. Siz olayi takinti boyutuna getirmissiniz. Insanlar ne acilar yasiyorlar da unutup hayatlarina devam ediyorlar. Olmuyorsa olmuyordur. Bunun icin yillarini heba edip şerde direnmenin manasi yok.farkındayım durumun enterasanlığının. Benim normal olmadığımın..
Haklı olduğunuzu biliyorum. Fakat özel den yardım alamam çok pahalı. dewlette de sicile işleniyor.. Dewlet memuru olmak istiyorum ileride sorun oluyor..Farkindasiniz ama kendinize aci cektirmeye devam ediyorsunuz. Yapmayin yahu. Kimse ask acisindan ölmez bir muddet sürünür sonra da normal olarak unutur. Siz olayi takinti boyutuna getirmissiniz. Insanlar ne acilar yasiyorlar da unutup hayatlarina devam ediyorlar. Olmuyorsa olmuyordur. Bunun icin yillarini heba edip şerde direnmenin manasi yok.
Yardim alin baska turlu üstesinden gelemeyeceksiniz
Haklı olduğunuzu biliyorum. Fakat özel den yardım alamam çok pahalı. dewlette de sicile işleniyor.. Dewlet memuru olmak istiyorum ileride sorun oluyor..
Şimdi kızı silcem mesela , diyorum ya yarın bir gün pişman olursam kız beni tekrar kabul etmezse
Yardici olayim siddete meilli size saygisi olmayan +hic bir erkek sevdigi kiza tokat atarak sevgisini gostermez biz boylelerine ruh hastasi ya da aciz diyoruz hangisi yaksitiysa ona secimi size birakiyorum hakikaten degmez sevdiklerine kiyammiyor bu cinsler tokat sevgisizlik belirtisi ciddi tarafindan hemdeÖyle.. Mesela tokat atmış ya, bana nasıl tokat atmış! Adam mı ya o .. Diyemiyorum bile.. Çok sinirliydi beni çok sevdiğinden ondan kendini kaybetmiş diyorum..
unutuyorum.. ayağımdaki pandufların sıcaklığı hatırlatıyor. çıkarıyor bir köşeye koyuyorum, dolabın içindeki kıyafetlerde kokusu hatırlatıyor. bir huyum wardı benim, her kıyafetimi ilk onun yanında giyinirdim. unisex olan kıyafetlerimin hepsinin aynı renginden onda da war.. yok diyorum tamam ya. unuttum kaldırıyorum hepsini.. başımı dayıyorum başlığa oda ne? baza başlığını beraber yapmıştık...
başka bir şehire gidiyorum. onun anısı olmayan bir şehire, kolumda jilet ile yazdığım ismi de benimle gelmiş.. okunmuyor artık 7-8 yıl geçmiş üstünden ama hala kolumda ismi yazıyor belli. hı tamam unutcam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?