Ayrılalı 3 yıl mı olmuş? Dün gibi..

İnşallah canım Müslümana müslümanın duası kabul olurmuş inşallah allah karşına hem kendi sevdiği hem seni seveceğin birini çıkarsın karşına.. Hep mutlu ol :)

İnşallah canım Müslümana müslümanın duası kabul olurmuş inşallah allah karşına hem kendi sevdiği hem seni seveceğin birini çıkarsın karşına.. Hep mutlu ol :)
Allah razı olsun.. Allah yavrunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin..

Cok dusunceli demek. Hmm sana vurması da seni cok düşündüğü icin herhalde. Eski sevgiliniz dusuncesiz kaba hanzonun biriymis kusura bakmayın. Ne demek vurmak?

Daha sevgiliyken bunlari yapan bir adamla evlenme hayali kurmaniz enteresan geldi. Ne diyeyim Allah yardimciniz olsun. Degerinizi bilmenizi nasip etsin

farkındayım durumun enterasanlığının. Benim normal olmadığımın..

farkındayım durumun enterasanlığının. Benim normal olmadığımın..
Farkindasiniz ama kendinize aci cektirmeye devam ediyorsunuz. Yapmayin yahu. Kimse ask acisindan ölmez bir muddet sürünür sonra da normal olarak unutur. Siz olayi takinti boyutuna getirmissiniz. Insanlar ne acilar yasiyorlar da unutup hayatlarina devam ediyorlar. Olmuyorsa olmuyordur. Bunun icin yillarini heba edip şerde direnmenin manasi yok.

Yardim alin baska turlu üstesinden gelemeyeceksiniz

Haklı olduğunuzu biliyorum. Fakat özel den yardım alamam çok pahalı. dewlette de sicile işleniyor.. Dewlet memuru olmak istiyorum ileride sorun oluyor..

Haklı olduğunuzu biliyorum. Fakat özel den yardım alamam çok pahalı. dewlette de sicile işleniyor.. Dewlet memuru olmak istiyorum ileride sorun oluyor..

Neden sorun olsun. Bende gidip yardım aldım hiçte sorun olmadı sicilime de işlenmedi devlet memuruyum şu an. Gayet gidio yardım alabilirsin

Şimdi kızı silcem mesela , diyorum ya yarın bir gün pişman olursam kız beni tekrar kabul etmezse

Lütfen hiç düşünmeden sil. Onlar artık size yabancı çıkarın hayatınızdan daraldım yazdıklarınızı görünce. Başka bişeylere verin kendinizi ve hep sizi aşağıladığı tokat attığı anları düşünün bu şekilde bi evlilik geçirmek istemezdiniz heralde. Kendinize gelin ve önünüze bakın. Eminin ondan daha mükemmel milyonlarca insan var. Ondan soğumanız lazım size yaptıklarından sonra böyle aşırı takıntılı şekilde birini sevmek doğru değil. Her zaman öncelik kendinizde olsun. Kimse için onsuz yapamam demeyin. Hayatta yalnız kalmayı kendinize yetebilmeyi öğrenin lütfen.

bir sigara yaktım şimdi.. 3 yıl sonra ilk defa. bitiyor bu gece bu iş. bu kullanıcı adında onunlayken almıştım. Herkese teşekkür ederim cewaplarınız için kendimi oyutlucam biraz

Öyle.. Mesela tokat atmış ya, bana nasıl tokat atmış! Adam mı ya o .. Diyemiyorum bile.. Çok sinirliydi beni çok sevdiğinden ondan kendini kaybetmiş diyorum..
Yardici olayim siddete meilli size saygisi olmayan +hic bir erkek sevdigi kiza tokat atarak sevgisini gostermez biz boylelerine ruh hastasi ya da aciz diyoruz hangisi yaksitiysa ona secimi size birakiyorum hakikaten degmez sevdiklerine kiyammiyor bu cinsler tokat sevgisizlik belirtisi ciddi tarafindan hemde

Yanarım yanarım sana sanki sağlıklı bir beynin varmış gibi yorum yazanlara,teselli edenlere yanarım..bildiğin kapalı psikiyatriliksin

Takıntı yapmışsınız bir uzmanla görüşürseniz daha çabuk atlatırsınız. Takibi bırakın..

Aklına iyi şeylerle geldiğinde kötü şeyleri de hemen ardından hatırlamaya çalış.Şu an seni sevse düşünse senin yanında olurdu o kızın değil.Demek ki seni yeterince sevmemiş.Ben de bir dönem yaşadıklarını yaşadım ama hep takip ediyordum ama sonradan fark ettim ki o hayatına devam ederken ben ömrüme bir daha hiç gelmeyecek zamanları üzülerek geçiriyorum.İmkanın varsa beraber bir şeyler yaşadığın yerden uzaklaş.Ve en önemlisi de (ben de uzun süre yaptım) takibi bırak her yerden engelle takip ettikçe acısı geçmeyecek...

Herkes yapıcı olmaya çalışmış ama ben bunu bu kadar romantik göremicem kusura bakmayın lütfen. Tamam yaşadıklarınız kolay değil ama 3 yıldır bu hissettiklerinizin anormal olduğunu farkedip neden bir destek almadınız? Çok yoğun olmaktan çıkmış çünkü duygularınız resmen saplantının ötesi bu. Beni dövdü ama çok sevdiğinden diyorsunuz bakın bu cümle bile destek almanız için yeter. Yapmayın kendinizi böyle hırpalamayın. İnsan acısını zamanınca yaşamalı tabiki içinde tutmamalı ama sizinki zaman aşımına uğrayacak gibi değil destek almadıkça

Arabeske bağlamayı birakarak kurtulabilirsin. Universite caglarinda boyle asik oldugum biri vardi. Yilda bi iki ay anca barisiktik gerisi küs. Kac kere terk etmisti bi ayrilik mesajina butun vucudumla titrerdim ev ahalisi titrememden uyanacak sanirdim. Simdi evli. Karisiyla el ele fotograflarina bakip mutlu oluyorum mutlu diye. Evet ben de bilsem 1 saniye gorecegim burdan vana kadar gidebilirdim. Ama bu bizi vazgecilmez kilar. Sonucta onlar bize eziyet etti mi? Etti. Bizi gormek icin popolarini kaldirdilar mi? Hayir. El de kaldirmis sana. Seni birakip ona gelinlk giydirmis umrunda da olmamis. Demek ki o vazgecilmez biri degil. Sen ve senin sevgin guzelsiniz. O guzel degil. Tipki ben ve sevgim gibi. Ben arabeske baglamayi biraktim. Canimi acitacak sarkilari da biraktim. Ustune evlendm bosandm bile. Sonra bi baskasini sevdim. Geciyor yani cok da seyapmamak lazim. Acisi geciyor alisiyorsun. Arada fotosuna bakip mutlulugunu goruyorsun iste. Bazen konusu aciliyor ani olarak anlatiyorsun.

Birak sende de tatli bi ani olarak kalsin. Ki anilarinda anlattigin gibi bile degil kendin diyorsun susluyorum onu diye.

Insallah benim gibi snin de gecer acin. Bak ben simdi ne zaman bebekleri olcak diye bakiyorum adreslerine. Olursa da cok sevinecegm :)

Benle mutlu olmazdi cunku. Beni mutlu edebilseydi zaten yanimda olurdu. Senin de oyle. O seni zaten mutlu etmemis. Sen kendi kendini onun pesinde kosarak mutlu etmissin.

Ve sana iyi haber. Sen hala seninlesin. :)

Ne acikli hikaye..Size uzuldum,hala unutamamissiniz.Siddet bile varmis aslinda ama umarim yakinda kurtuldugunuza sukredecek kadar toparlanirsiniz.Lakin bahsettiginiz adam hic 3 sene goz yasi dokmeye degecek birini animsatmiyor.

"Sinirleniyordu ya hani.. Çok sevmesindendi.. Bana vurmuştu ya hani, o da çok sevmesinden.. Herkesden kıskanmasından..."

Devamını okuma gereği bile duymadım. Bu nasıl bi şey ya? Sevgilim bana vuracak, bende "olsun yeeaaa çok seviyo beni ondan" diyecem!!! Oldu canım, başka?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…