- 10 Nisan 2014
- 43.019
- 114.829
- 798
- Konu Sahibi onunlaguzel
tavsiyem psikoloğa gitmeniz hayatı kaçırıyorsunuz başkalarını takip ederken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım kendime acı çektirmekten başka bir şey yaptığım yok.. Evlenseydik bu aşk elbet biticekti belki, manevi ve eğitim farklılıkları gün yüzüne çıkacaktı diyorum kendi kendime sonra diyorum ki bunların hepsi birer BELKİ kesin değil. Bizim birlikte mutlu olacağımız kesindi mesela başka bir şeye ihtimal veremezdim.. Üniversite okumamı yadırgaması; üniversiteli insanlara laf etmesi.. Ben senin yanında olmasam sende üniversiteli kızlardan filan olurdun derdi.. Memleketinden uzak yerde okuyanlara denir ya ondan işte...Bana kizma ama saydiklarin normal bir ilişkide olması gerekenler sanki çok üstün bir varlık gibi anlatmissin. Sana vurmus hakaret etmiş. En güzel gelinliği giydirse ne olur? Sen ona mecbur musun, en güzel gelinliği giymek için? Hem zaten seni haketmemis. Üniversite okumuş diye yadirgayan bir insan senin esin olsa ne olur ki?
Hadi varsayalım evlenmiş olsaydınız, o kızın yerinde sen olsaydın sana en bi en güzel gelinliği giydirseydi. Yarin buraya açacağın konu su olacaktı muhtemelen: eşim beni dövdü , daha bir aylık evliyiz revamiydi? Sen bunu haketmedin. Aşk sevgi, huzur olmadiktan sonra neye yarar? Bence bittiğine sukret, sahte hesabı falan da sil yapma boyle şeyler bacim, değmez.
ben bunu zaten bilirdim. İnan bana bu 3 yılda o kadar farklı insanlarla denedim ama hep onlar onun tırnağı etmez düşüncesindeydim.Bi firsat verseniz daha guzellerini yasatanlar olur belkii dicem ama kelin ilaci olsa....
İnsan bicok kere sevebilir ama sadece bir kere asik olur.. Ben buna inanmazdim ama yasadktan sonra anladim
Kismetten öteye köy yokmus diyip yoluna bakmalisin artik. Yoksa bu 3 sene 13 sene olacak, sen onun icin degil, heba ettigin yillarin icin aglamaya baslayacaksin bu sefer.
Bak o senin icin bugununu harciyor mu? Ne gecmis hatiralardan, ne melankoliden beslenin. Dun yok artik, yarin sadece bir olasilik, anin kiymetini bilmeli insan.
Onun aldığı kullanmaya kıyamadığım bir sürü şey var. Atmaya kıyamıyorum, hırka- ayakkabı- panduf şu sıralar en çok 3 ünü giyiyorum, o aldı onun kokusu var diye ...Yapilacak tek sey var o hesap.kapanacak.kiz takibi birakilacak akliniza her geldiginizde eski gunler o ya da hatirlatan her ne varsa dikkatler baska tarafa cevrilecek ve kendimize bir.soz verip arkaya bakilmayacak bir iki derken unutulur gider 3 yillll 365× 3 bu nedemek kaybolan en guzel yillar demek birakin gitsin bu kadar deger verilmez oda cok sever karsiliklidir o baska ki onda bile bu kadar duskun olmak.iyi degil
düşündüm sevgililerimle fotoğraf filan koymayı sonra dedim ya geri dönmek isterse o fotoğraf var diye geri dönemezse.. Bu 5 yıl hariç 2 yıl ayrıydık çünkü biz..Oyalancak biseyler bulcaz, hayatimiza girmek isteyen insanlara sans vericez, onlarin yaptigi gibi umursamaz olacazz...oyle guzel yasamaliyiz ki onlar bizi takip etmeliiii![]()
veriyorum inanın, o kadar insanla görüştüm ki. Ama hiç biri tırnağı olamaz gibi geliyor, çok düşünceliydi o.. Şimdikilere bakıyorum sanki tırnağı bile etmezCivi civiyi soker. Yeni birine sans vermekten baska caren yok. Yasin daha o kadar genc ki. Senin yaslarinda bizde ayni seyleri dusunurduk. Simdi goruyoruz ki, hic kimse vazgecilmez degildir. Sende goreceksin. Sadece kendine bir sans ver.
Uzun sürecek sanırım, kelimeleri toplamaya çalışıp yazıcağım ama şimdiden bana harcadığız dakikalar için teşekkür ederim..
Çok güçlüyüm ya da tam tersi sürüngen siz karar verin, zira ben hangisi olduğuma karar veremiyorum. Bir adamı sevdim ben, çook sevdim canımdan, ailemden çok.. Aşık oldum. Onunla olduğum 5 yıl boyunca hayatımı, gururumu, namusumu, ailemi ayaklarının altına paspas ettim. Öyle ya.. Farklıydı o! Bitti. Çook sevdiğim için söylediğim yalanlar, farklı kişilikler şu bu her şey üstüste bindi ve bitti...
3 ay sonra başkasıyla olmaya başladı, ailesinden bir kız. Kendi köyünden biz farklıydık ( ben üniversite mezunu o lise terk.. Üniversitelilere demediği lafı bırakmazdı, gıkımı çıkarmazdım kendini kötü hissetmesin diye) ya onlar değildi.. Bu 3 yıl içinde kulağımdan gitmedi ne bahrışları nede seni çok seviyorum demesi.. Gecenin 3 ünde uyandırırdım, bir seni seviyorum cümlesini daha söyleyim diye. 20 dk görmek için 5 saat yol giderdim yorgun argın değerdi çünkü! Farklıydı!!! Hiç kimse gibi değildi, her buluşmamızda bir demet papatya! Sinirleniyordu ya hani.. Çok sevmesindendi.. Bana vurmuştu ya hani, o da çok sevmesinden.. Herkesden kıskanmasından...
Hala yeni tanıştığım her insana onu anlatıyorum, hikayelerle süslüyorum onu. Geçmiyor.. Nişanlısını instagramdan sahte hesapla takip ediyorum, onlar güleryüzlü fotoğrafını koyunca ben burda kahroluyorum! Ama mutluda oluyorum inanın, o mutlu ya.. Mutlu.. Benden daha fazla kimseyi sevdiğine inanmazdım ama işte.. Geçiyor günler, hani zaman her şeyin ilacıydı? Ben hala her tanıştığım insanda onu arıyorum. O gidiyor ben arkasından gözümü kırpmadan bakıyorum. Çok seviyorum hala onu, gizliden arıyorum arada.. Sinirli sinirli açıyor, gözümden yaş düşüveriyor ablalar. Her saniyesini planladığım adamın hiç bir gününden haberim yok şimdi! Söyleyin bana ne zaman geçicek bu acı!
Ben o kızı dün gece gelinliği ile gördüm ağlayarak uyandım gecenin 4 ünde..hep bana derdi " dünyanın en güzel gelinliğini giydiriceğim" diye.. O giymiş... Ben hala aynada onun yüzünü görüyorum, bizi kardeş sanarlardı o kız koymuş fotoğrafını, biri yorum yapmış birbirinize benziyorsunuz diye.. Ona benzemiyor bana benziyor yarim.. Benim doğum günümde havai fişek patlatmıştı, o kıza da yapmış aynısını. O beni unuttu, gidiyor ben kalakaldım öylece.. Nasıl geçicek bu acı?
tavsiyem psikoloğa gitmeniz hayatı kaçırıyorsunuz başkalarını takip ederken
İnşallah..Çok teşekkürler ama sende böyle karamsar olma ne zaman geleceğini bilemezsin o insanın ayrıca unutma ilk önce unutacaksın ondan sonra başkası çıkacak karşına, yoksa birini tanıyıp sana onu unutturmasını bekleme çivi çiviyi söker diye bişey düşünme, tamamen kendi kararın kendi isteğinle bitecek bir gün inşallah ondan sonra karşına biri çıkacak sen de çok mutlu olacaksın. İnan bana bir gün geçiyor bazısının erken bazısının geç olsa da bir gün geçiyor..
1 yıl çıktık 2 yıl ayrıldık ( ben o 2 yıl başkaları ile çıktım ) sonra barıştık 4 yıl daha devam ettik.. İlk kimseyle görüşmedim dedim, sonra ağzımdan başkaları ile çıktığımı kaçırdım çoook kıskançtı... Tam toplandık. Her şey unutuldu annem babam rest çekti bana.. Bende ona söyledim.. Mezhep yüzünden bizimkiler hiç istemedi.. Annem hakkımı helal etmem, mezarıma bile gelme dedi... AyrıldıkPeki tatlım böyle seni seven bu adamla nasıl ayrıldnz kı o gitti seni unutup başkasını buldu. Sen hala aşk acısı çekiyorsn
o instagramda 0.75 cmlik yuvarlak varya her mm i ezberliyordum.. Onun fotoğraflarına bakıcam diye.. Aradım şimdi gizliden, kapatmış gizliyi.. Kendi telefonumda engelliSevgi mi yoksa saplantiya mi dondu bence onu bir dusun. Hayatimda bana kimsenin davranmadigi kadar kotu davranmis birine saplanip kalmistim. Ben ayrildigim halde yaptiklarini hazmedemeyip, nasil vazgecer sorulariyla hesaplarinda baya bir vakit gecirdim. Adam keyfinde, umurunda bile degilken sen ne demeye takiptesin deyip kendime soz verdim ve takip olayini biraktim. Inan bana omuzlarimdan yuk kalkmis gibi. Biraz klise ama goz gormeyince gercekten gonul katlaniyor. Sen istesende, istemesende zaten bir bakacaksin ki unutmussun. Takibe devam ettigin surece kendi guzel vaktini harcayip, kendine aci cektirmekten baska bir sey elde edemezsin. Aliskanliklari kirmak zor ama imkansiz degil
Evet.. Koskoca 3 yılı, arkasından bakarak geçirdim. O 1 gün bile arkasına bakmadı. Gözünü kırpsa yine geçerdi her şey. Kavga ederdik mesela parmağımızı birbirimizin dudaklarına getirip sus işareti yapardık biterdi kavgalar.. Moda sahile düşman gibi ayrılık konuşması yapmaya gider, can ciğer kuzu sarması olurduk. Duruyor bir yerlerden bir şeyler çıkıyor... Sürekli.. Gitmiyor hiç. Hala tüm konuşmalar kulağımda..Ah kuzum aynı yaştayız bende 1 sene önce nişan attım gerci benım ona sevgim kalmadı ama bende ilk 5 ay falan ağladım nefessiz kalana kadar seni o kadar iyi anlıyrum ki buna inan. Yaşadım çünkü ben de bunları. bak etme takip diyeceğim bende etmiştim gizliden hesap açıp sevgilisini vs. Yapma kuzum şimdi çokkk mutluyum iyi ki o nişanı attım diyrum ve onu her yerden engelleyerek devrim yaptım. Yapma sen de engelle biliyrum zor ama bakınca nolcak? bak üzülüp perişan oluyrusun inan bana biraz zaman geçince sen kendibe geleceksin Not ben 3 ay diye okumuşum nolur böyle yapma ve dr a git sonradan çok pişman olursun hayat ellerinden gider.
Canim ya bir de alakasiz olacak ama burclariniz ne?
Öyle.. Mesela tokat atmış ya, bana nasıl tokat atmış! Adam mı ya o .. Diyemiyorum bile.. Çok sinirliydi beni çok sevdiğinden ondan kendini kaybetmiş diyorum..Esya vs hic birsey birakmayin kokusuda kalmadi oyle birsey yok kendine yeni bir hayat secmis uzulen taraf olarak eksıkmi kalacksiniz sizde aynisini yapin cok duygusallik iyi degil anlamadigimi dusunmeyin anliyorum ama artik gecmis silinmeli yoksa onunuzu goremezsiniz degmez oda ayni durumda olsa tmm derimde bitti yasinizi tuttunuz tmm artik toparlanin kimse bu kadarini hak etmez cok buyuttunuz gozunuzde onu bazen yapariz ya normal olanla kafamizdaki kisiyi birbirine ekleriz asik oluruz hic haketmememsine ragmen onu kotulemek icin soylemiyorum ama kimse bu kadar asik olunmayi hak etmez
Kaç yıl sürdü birlikteliğiniz24 yaşındayım. Çocuktum, onunla büyüdüm. Masallarımı yaşadım.. Bırakamıyorum takibi, kızın hesabını her saat 2 defa bakıyorum, uyanır uyanmaz yime bakıyorum..
5 toplam.. Sevdiğim adamın nişanlısı sizinle adaş.. Bir an o sun sandım biliyor musunuz.. Düşündüm kızı üzecek bir şey yazdım mı diyeKaç yıl sürdü birlikteliğiniz
Ben eğitim farkına hiç katılmadım. Üniversite mezunu bir sürü insan var kendini yetiştirememiş. Evet o kompleks yapıyordu ama bence hiç bir sorun yoktu, kaç kez anlatmaya çalıştım ona.. Ama işteVe sana birşey dicem. Ben de üni son sinifim bu seneye mezunum insallah. Senin durumunu çok iyi anlarim, bir tane böyle ilişkim oldu. Aynı lise terkti o da. Beni yadirgama ama olmuyor, ne kadar ugrassan boş erkek hazmedemiyor kendinden önde kadını. Olmazdı yanı seninki de o odungillerden. Seni hazmademedigi içinde sindirmeye çalışmış ve başarmış da..
Allah herkesin gönlüne göre versin..Ay yok canım emin olabilirsin. Bence arkadaşların da dediği gibi yeni birilerine şans vermelisin. Ben eşimle 8.5 yıl sonunda evlendim nerdeyse 1 yıllık evliyiz. Fakat okul bitince iş yerinde tanışıp evlenen çok arkadaşım var hepsi de çok mutlu hatta çoğunun öncesinde 5 6 yıllık ilişkileri olmuştu. Yani illa onunla olacak diye bişey yok başkalarına şans ver herşeyde bir hayır vardır.
Ya biz birlikteykende böyleydik, gözümüzün içine bakardık birbirimizin. Benim kalbim ağrıyo diye onun gece kapının önünde arabada sabaha kadar nöbet tuttuğunu bilirim.. Sırf evlenicez diye bizim buluşmadığımız zamanlar izin bile kullanmazdı. Bir tane deri montda gözü kalmıştı, ben aldırıncaya kadar canım çıktı, çok para, biz evlenicez yarim almıcam almıcam diyen adam.onun 3 katına deri mont almış şimdi mesela.. En üst model telefon kullanıyor..Takıntı sizinki. Benim de zamanında aynı yıllık ilişkim bitti. Hemen birini buldu o da. En fazla bir ay takip etmişimdir.çünkü takip etsem unutamadığımı sanacağım. Ama o beni etti biliyorum. Ev arkadaşı ile de arkadaştık. Arada nette p zamanlar hotmail falan vardı:)) evlenmişsin aa çocuğun falan olmuş vs diyodu nette karşılaştığımızda. Nerden duyacak o söylemiştir biliyorum. Geçen sene de kardeşim öyle meraktan bakmış evlendiğini söyledi benden sonraki kızla inanın hiçbi şey hissetmedim ki hissetmemem gerekiyo o ayrı ama evli olmasam da hissetmezdim biliyorum. Hatta kardeşime kızdım bana niye söylüyorsun ki yani diye. Gerçekten sizinki takıntı öyle biri sevilir mi sanmıyorum
Şimdi kızı silcem mesela , diyorum ya yarın bir gün pişman olursam kız beni tekrar kabul etmezseÇok gözünüzde büyütmüşsünüz yazdıklarınızdan belli. Takıntı da yapmışsınız o yüzden kurtulamıyorsunuz. Öncelikle takip etmeyi bırakın, her yerden engelleyin. Buna zorlayın kendinizi bakmayın, hani sigarayı bırakır gibi. Bir de duygusal birisiniz o yüzden bir süre daha acı çekersiniz bunu kabullenip zamana bırakın. Geçecek. İleride kurtulduğunuz için şükredeceksiniz emin olun.