- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi onunlaguzel
bence prof. yardım alın ömür geçiyor farkına varın,gerek yok böyle şeylere 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yardım almak bu kadar kolay değil. Özele gitsek, çok yüksek ve çalışmıyorum. Devlete gitsek, hem sıra çok uzun. Hemde devlete girersem sorun olur diye korkuyorjmbence prof. yardım alın ömür geçiyor farkına varın,gerek yok böyle şeylere![]()
Aldım. Konularıma bakarsanız nasıl debelendiğimi görürsünüz Ama hiç biri onun tırnağı kadar olmuyorBen hiç anlamıyorum 3 yıl aşk acısı çekenleri, 3 yıl ya. Ben 6 yıl yalnız kaldım, ama benim ki farklıydı, kaybettim onu ve uzun süre kendime gelemedim. En fazla 2 hafta sürer benim. Böyle bir adamsa 3 gün sürer. Çivi çiviyi sökermiş canım.Gelen teklifleri değerlendir. Resmen saplantı olmuş takip etmeyi bırak. Adını anma. Yazık geçen 3 yılına.
İşte sigarayı bırakır gibi diyorum ya. Pişman olmak ne yahu pişman falan olmayacaksın yeniden falan da eklemeyeceksin merakından acından ölsen bile :) o kız kimmiş ya? Demişsin mesajlarında kimse o adamın tırnağı değil falan diye asıl onlar senin tırnağın değil. Kafandan bir atsan rahatlayacaksın ama sana çok uzak geliyordur şimdi bunlar. Ama geçeceğine emin ol sen :)Şimdi kızı silcem mesela , diyorum ya yarın bir gün pişman olursam kız beni tekrar kabul etmezse
doğru özeller cep yakıyordur devlet için bişey diyemiycem ama haliniz sağlıklı değil bi an önce önlemini almanız lazımYardım almak bu kadar kolay değil. Özele gitsek, çok yüksek ve çalışmıyorum. Devlete gitsek, hem sıra çok uzun. Hemde devlete girersem sorun olur diye korkuyorjm
Kıza bir şeyler yazasım var.. Silip engellemeden yapsam mııı??İşte sigarayı bırakır gibi diyorum ya. Pişman olmak ne yahu pişman falan olmayacaksın yeniden falan da eklemeyeceksin merakından acından ölsen bile :) o kız kimmiş ya? Demişsin mesajlarında kimse o adamın tırnağı değil falan diye asıl onlar senin tırnağın değil. Kafandan bir atsan rahatlayacaksın ama sana çok uzak geliyordur şimdi bunlar. Ama geçeceğine emin ol sen :)
Aslaa :) kendini bu duruma düşürmeKıza bir şeyler yazasım var.. Silip engellemeden yapsam mııı??
Sessiz sedasız mutluluğumun üstüne benim yerime geçti gibi hissediyorum.. Düğün ne zaman yapsak yazmış bir fotoğrafın altına diyesim varAslaa :) kendini bu duruma düşürme
ay ne kadar güzel içim gitti yemin ederimAşık olduğum mu sevdiğim mi her neyse işte . Evlenmiş yeğenimin arkadaşı işte yeğenime istek yollamıştım isteğimin kabul olmasını beklerken arama yaparken onun adının baş harfini yazmışım . Adı falan çıktı birden yani aratmadım birden profili çıkı vermişti karşıma .Göreceğim varmış işte
Aradan o kadar zaman geçmiş ki kendi kendime birden kimdi bu dedim .
İsim tanıdık adam tanıdık değil
Aradan yıllar ve de yıllar geçmiş . Sonra ister istemez baktım profiline eşi çok güzeldi kendi çirkinleşmiş .
Belki ben gözümde büyüttüm onu o kadar güzelleştirdim
Bir an dedim ki iyi ki olmamış . Bir daha da bakmadım .
Bir gün sende böyle diyeceksin işte göreceksin ve iyi ki olmamış diyeceksin . Ama hayatına bakmalısın ben hiç üzüntüsünü yaşamadım . Değer verseydi yanımda olurdu çünkü .Fişekler onlar bunların hepsi abartı bak sen yazmışsın ona da yapmış aynısı . Lütfen sana değer vermeyen için üzme kendini .
![]()
1 yıl çıktık 2 yıl ayrıldık ( ben o 2 yıl başkaları ile çıktım ) sonra barıştık 4 yıl daha devam ettik.. İlk kimseyle görüşmedim dedim, sonra ağzımdan başkaları ile çıktığımı kaçırdım çoook kıskançtı... Tam toplandık. Her şey unutuldu annem babam rest çekti bana.. Bende ona söyledim.. Mezhep yüzünden bizimkiler hiç istemedi.. Annem hakkımı helal etmem, mezarıma bile gelme dedi... AyrıldıkNiye ayrılmistiniz?
Neden kiSakin bisey yazma.
Allah'ım yaaa Kıyamam ben sanaŞimdi mesela evden çıkıyorum karşı sokak, onun araba koyduğu yer. Yan sokak, beni alıp bıraktığı anlıma bir hoşcakal öpücüğü kondurduğu yer. Hayatımın 5 yılında tamamen her şeyine kadar o vardı. Nüfus cüzdanı yenileme, ehliyet sınavı, kpss. Şuan ayağımdaki hayvanlı terlik dahil . Takip etmeyince çooook merak ediyorum..
Bir şey istiyebilir miyim sizden? Hiç bir senep yokken şimdi arayıp onu çok sevdiğinizi söyliyebilir misiniz?Allah'ım yaaa Kıyamam ben sanayazılarını okuyunca korktum bian bizde sevgilimle birbirimizi çok sevmemize rağmen sürekli tartışıyoruz ayrılıyor barışıyoruz falan Rabbim korusun bi ayrılsak bende senin gibi olurdum heralde. İnşallah hepsi geçer. Geçer de çok mutlu olursun, istediğin zaman mesaj at lütfen canım benim
2 yıldır durmaksızın çalışıyordum, işten çıktım çünkü kafamı işe veremiyordum.Ağır işsizlik görüyorum sende bence sorumluluk almalısın bir işle uğraş kıçının üstüne oturacak vaktin kalmayınca böyle saçmalıklar düşünmezsin kıza da bir şey yazma.