• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılalı 3 yıl mı olmuş? Dün gibi..

Bir şey istiyebilir miyim sizden? Hiç bir senep yokken şimdi arayıp onu çok sevdiğinizi söyliyebilir misiniz?
Zaten yaptım bile :) kavgaliydik hakliydim da aslında. Ona rağmen aradım biraz önce ve düzelttik biraz. Umarım çok mutlu olursun çooook seni hakedenle tabi

Zaten yaptım bile :) kavgaliydik hakliydim da aslında. Ona rağmen aradım biraz önce ve düzelttik biraz. Umarım çok mutlu olursun çooook seni hakedenle tabi
Çok iyi yaptınız inanın.. Hatırlıyorum mesela kedi köpek gibi didişip bir çocuk görünce birbirimizi arayıp ben bir çocuk gördüm yaa diyip bir anda her şeyin yatıştığını.. çok didişirdik çok kawga ederdik. Bağrışır çağrışırdık, 1-2 saat sonra ikimizinde ses kısık; çok sewiyorum derdik.. özledik özledik hep ondan derdi o hep.. hemen uçak bileti alınır yanıma gelinirdi :)

="onunlaguzel, post: 43625822, member: 359145"]Ya biz birlikteykende böyleydik, gözümüzün içine bakardık birbirimizin. Benim kalbim ağrıyo diye onun gece kapının önünde arabada sabaha kadar nöbet tuttuğunu bilirim.. Sırf evlenicez diye bizim buluşmadığımız zamanlar izin bile kullanmazdı. Bir tane deri montda gözü kalmıştı, ben aldırıncaya kadar canım çıktı, çok para, biz evlenicez yarim almıcam almıcam diyen adam.onun 3 katına deri mont almış şimdi mesela.. En üst model telefon kullanıyor..
Olabilir o zaman Öyleymiş ama senin için doğru kişi olmadığı gerçeğini değiştirmiyor bu. Benim bahsettiğim kişi kavga edip ayrıldığımda sekiz saatlik yolu teper gelirdi kapının önünde sabahlardı o neler neler. Ama insanoğlu nankör inanmayacaksın

Olabilir o zaman Öyleymiş ama senin için doğru kişi olmadığı gerçeğini değiştirmiyor bu. Benim bahsettiğim kişi kavga edip ayrıldığımda sekiz saatlik yolu teper gelirdi kapının önünde sabahlardı o neler neler. Ama insanoğlu nankör inanmayacaksın
oda yapmıştı.. inanmama kısmımı şuan ki yaşanılanlara inanmamak ile geçiriyorum.

Uzun sürecek sanırım, kelimeleri toplamaya çalışıp yazıcağım ama şimdiden bana harcadığız dakikalar için teşekkür ederim..
Çok güçlüyüm ya da tam tersi sürüngen siz karar verin, zira ben hangisi olduğuma karar veremiyorum. Bir adamı sevdim ben, çook sevdim canımdan, ailemden çok.. Aşık oldum. Onunla olduğum 5 yıl boyunca hayatımı, gururumu, namusumu, ailemi ayaklarının altına paspas ettim. Öyle ya.. Farklıydı o! Bitti. Çook sevdiğim için söylediğim yalanlar, farklı kişilikler şu bu her şey üstüste bindi ve bitti...

3 ay sonra başkasıyla olmaya başladı, ailesinden bir kız. Kendi köyünden biz farklıydık ( ben üniversite mezunu o lise terk.. Üniversitelilere demediği lafı bırakmazdı, gıkımı çıkarmazdım kendini kötü hissetmesin diye) ya onlar değildi.. Bu 3 yıl içinde kulağımdan gitmedi ne bahrışları nede seni çok seviyorum demesi.. Gecenin 3 ünde uyandırırdım, bir seni seviyorum cümlesini daha söyleyim diye. 20 dk görmek için 5 saat yol giderdim yorgun argın değerdi çünkü! Farklıydı!!! Hiç kimse gibi değildi, her buluşmamızda bir demet papatya! Sinirleniyordu ya hani.. Çok sevmesindendi.. Bana vurmuştu ya hani, o da çok sevmesinden.. Herkesden kıskanmasından...

Hala yeni tanıştığım her insana onu anlatıyorum, hikayelerle süslüyorum onu. Geçmiyor.. Nişanlısını instagramdan sahte hesapla takip ediyorum, onlar güleryüzlü fotoğrafını koyunca ben burda kahroluyorum! Ama mutluda oluyorum inanın, o mutlu ya.. Mutlu.. Benden daha fazla kimseyi sevdiğine inanmazdım ama işte.. Geçiyor günler, hani zaman her şeyin ilacıydı? Ben hala her tanıştığım insanda onu arıyorum. O gidiyor ben arkasından gözümü kırpmadan bakıyorum. Çok seviyorum hala onu, gizliden arıyorum arada.. Sinirli sinirli açıyor, gözümden yaş düşüveriyor ablalar. Her saniyesini planladığım adamın hiç bir gününden haberim yok şimdi! Söyleyin bana ne zaman geçicek bu acı!

Ben o kızı dün gece gelinliği ile gördüm ağlayarak uyandım gecenin 4 ünde..hep bana derdi " dünyanın en güzel gelinliğini giydiriceğim" diye.. O giymiş... Ben hala aynada onun yüzünü görüyorum, bizi kardeş sanarlardı o kız koymuş fotoğrafını, biri yorum yapmış birbirinize benziyorsunuz diye.. Ona benzemiyor bana benziyor yarim.. Benim doğum günümde havai fişek patlatmıştı, o kıza da yapmış aynısını. O beni unuttu, gidiyor ben kalakaldım öylece.. Nasıl geçicek bu acı?

Unut bence canım seni sevseydi seninle beraber olurdu senin yanında olurdu gitmezdi.. Yanlış anlama ufak bi anı yazıcam benim eşiminde mazisinde bi insan vardı saplantı halinde bizi takip ediyordu benle uğraşıyordu onunla uğraşıyordu bizaman sonra hiç umursamadım umudunu kaybetti çünkü artık o benimdi.. Demek istediğim adam artık gitmiş başkasına kendini daha fazla üzme çünkü o kızda seni biliyorsa üzmek isticek seni kendimden biliyorum zevk alıyordum onu üzmekten kahretmekden olan sana olur hayatını yaşa gitsin örneğin dende yanlış anlama iki taraf içinde kötü bi durum. Heleki birbirlerinden haberleri varsa..

"Aşk gerektiğinde vazgeçmektir. . "

Gururu yere atar aşk ..

Vurdu mu , yerle bir eder ..

Belki ama değmez, unut onu gitsin. .
unutuyorum.. ayağımdaki pandufların sıcaklığı hatırlatıyor. çıkarıyor bir köşeye koyuyorum, dolabın içindeki kıyafetlerde kokusu hatırlatıyor. bir huyum wardı benim, her kıyafetimi ilk onun yanında giyinirdim. unisex olan kıyafetlerimin hepsinin aynı renginden onda da war.. yok diyorum tamam ya. unuttum kaldırıyorum hepsini.. başımı dayıyorum başlığa oda ne? baza başlığını beraber yapmıştık...

başka bir şehire gidiyorum. onun anısı olmayan bir şehire, kolumda jilet ile yazdığım ismi de benimle gelmiş.. okunmuyor artık 7-8 yıl geçmiş üstünden ama hala kolumda ismi yazıyor belli. hı tamam unutcam . :( :(

kendi face hesabım yok. instagram hesabımda da aktif değilim. sosyal medyayı bıraksamda onun nasıl olduğu düşüncesi beni bırakmıyor.
ondan nefret et. sana söylediği yalanları başkasında gerçekleştirmiş. sen sevdikçe kıymeti kalmamışki.. Yalancı birini daha ne kadar seveceksin. o başkasının gözlerine bakarken sen ondan tiksinmelisin. kendine zarar verme daha fazla

Unut bence canım seni sevseydi seninle beraber olurdu senin yanında olurdu gitmezdi.. Yanlış anlama ufak bi anı yazıcam benim eşiminde mazisinde bi insan vardı saplantı halinde bizi takip ediyordu benle uğraşıyordu onunla uğraşıyordu bizaman sonra hiç umursamadım umudunu kaybetti çünkü artık o benimdi.. Demek istediğim adam artık gitmiş başkasına kendini daha fazla üzme çünkü o kızda seni biliyorsa üzmek isticek seni kendimden biliyorum zevk alıyordum onu üzmekten kahretmekden olan sana olur hayatını yaşa gitsin örneğin dende yanlış anlama iki taraf içinde kötü bi durum. Heleki birbirlerinden haberleri varsa..
büyük bir olasılık haberi war.. kız liseden yeni mezun olmuş zaten büyük bir olasılık sizinle aynı düşüncektir.. Kabullenemediğim şey benim sewdiğim adamın onun olması..

unutuyorum.. ayağımdaki pandufların sıcaklığı hatırlatıyor. çıkarıyor bir köşeye koyuyorum, dolabın içindeki kıyafetlerde kokusu hatırlatıyor. bir huyum wardı benim, her kıyafetimi ilk onun yanında giyinirdim. unisex olan kıyafetlerimin hepsinin aynı renginden onda da war.. yok diyorum tamam ya. unuttum kaldırıyorum hepsini.. başımı dayıyorum başlığa oda ne? baza başlığını beraber yapmıştık...

başka bir şehire gidiyorum. onun anısı olmayan bir şehire, kolumda jilet ile yazdığım ismi de benimle gelmiş.. okunmuyor artık 7-8 yıl geçmiş üstünden ama hala kolumda ismi yazıyor belli. hı tamam unutcam . :KK43: :KK43:
anıların çok fazla olduğu için böyle.. herşeye sıfırdan başla eşyaları değiştir. takıntı haline gelmiş

ondan nefret et. sana söylediği yalanları başkasında gerçekleştirmiş. sen sevdikçe kıymeti kalmamışki.. Yalancı birini daha ne kadar seveceksin. o başkasının gözlerine bakarken sen ondan tiksinmelisin. kendine zarar verme daha fazla
pollyannayı duymuşsunuzdur.. Hayatta her şeyi mantığıyla yapan ben hayatta her şeyin kötü yanını gören ben söz konusu o olunca pollyannayım yemin ederim yok böyle bir psikopatlık. Adam yüzüme tükürmüş olsa sanırım Yarrabbi şükür diyecektim. Allah aşkına bu adamın kötü hiç bir şeyini göremiyorum!

6 yıl oldu hala alışamadım ben ama kabullendim o hayatına devam ben aynı yerdeyim
Seviyorum değişmedi sevgim ama durumu kabul ettim :KK43: başkada çarem yoktu çünkü günümü zehir ediyordum hem kendime hem ailemi hem çevremi üzüyordum

büyük bir olasılık haberi war.. kız liseden yeni mezun olmuş zaten büyük bir olasılık sizinle aynı düşüncektir.. Kabullenemediğim şey benim sewdiğim adamın onun olması..

Dediğim gibi verdiğim örneği yanlıs anlama o senin gibi sessizce takip etmiyordu taciz ediyordu senle onu kıyaslamadım ama o kız size karşı tutucu olacaktır ister istemez belkide o bile aramıstır sosyal medyadan sizi.. Bence sen daha iyilerine layıksın boşver kaderine yazılmışsa o seni nerde olursan bulur..

başka bir şehire gidiyorum. onun anısı olmayan bir şehire, kolumda jilet ile yazdığım ismi de benimle gelmiş.. okunmuyor artık 7-8 yıl geçmiş üstünden ama hala kolumda ismi yazıyor belli. hı tamam unutcam . :KK43: :KK43:

Adam olsaydı bitmezdi ..
Destek almalısınız ..
alışkanlık haline gelmiştir. .
Takıntı. .
Onsuz olmaz diye bir şey yok. .
Tecrübe sabit. .

Dediğim gibi verdiğim örneği yanlıs anlama o senin gibi sessizce takip etmiyordu taciz ediyordu senle onu kıyaslamadım ama o kız size karşı tutucu olacaktır ister istemez belkide o bile aramıstır sosyal medyadan sizi.. Bence sen daha iyilerine layıksın boşver kaderine yazılmışsa o seni nerde olursan bulur..
ya ben dediğim gibi hiç bir şey yapmıyorum bu güne kadar onları rahatsız edicek tek bir dawranışım olmadı, onu gizliden aramak dışında.. :( dua eder misiniz bana nolur :( bende mutlu olayım yüzüm gülsün eskisi gibi.. Arkadaşlarım bile bıktı benden..

pollyannayı duymuşsunuzdur.. Hayatta her şeyi mantığıyla yapan ben hayatta her şeyin kötü yanını gören ben söz konusu o olunca pollyannayım yemin ederim yok böyle bir psikopatlık. Adam yüzüme tükürmüş olsa sanırım Yarrabbi şükür diyecektim. Allah aşkına bu adamın kötü hiç bir şeyini göremiyorum!
seni kendime benzettim biraz. hani her kötülüğünde onu haklı gösterecek bi sebep bulursun.. onda bulduğun duyguyu kimsede bulmucaksın gibi gelir. ama inan sevgide ihanet ve yalan olduğu an o artık sevgi olmaz. başkasına dokunan biri seni HAKETMİYOR.

Back
X