malzeme güzelki oda ara diye böyle bişi yapmış cok acık
![]()
malzeme güzelde fikir yok bende :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malzeme güzelki oda ara diye böyle bişi yapmış cok acık
![]()
emin misin unuttuguna?
birini düsünmek bile unutmadigini gösteriyo bence.. tek fark biraz daha sogukkanli olabilmen.. belki ben yaniliyorum. umarim da öyledir
benim düşüncem aramaman yönünde olurdu ama olan olmuş artık.bence bir şeyleri bahane edip seni arayacaktır.umarım geçmişteki yaşadığın acıların aynısını yaşamazsın canım.konunu az çok biliyorum.aranızda yeniden birşeyler olacak gibi olsa bile sen,onun sana yaptıklarını asla unutamazsınnn.aklında hep belkiler olacak,şüpheler olacakkk.bazen sevmekte yetmiyo bazı şeyler içinnn![]()
halen beni seviyor unutamadı barışmnak istiyor gibi bi izlenim bırakmış olabilirsin.eminim ki böyle düşünüp havaya giriyordur
Sen bu cocugun ama tekrar sevgilin olmasini istemiyorsun dimi? Yani sana msj atsa, geri dön pismanim falan dese??
sevgilim olmasını istemiyorum ama bana karşı duygularını,hakkımdaki fikrini merak ediyorum konuşmak iyi geldi ama
ay canım boşver havalara girse bile sen aramadıkca sana ulaşamıyo.eliden hiç bişey gelmez.tabi ugraşıp numranı bulabilme olasılıgı varsa bilmem ama öyle bile yapsa sen degil o adım atmış olur.ben inanıyorum ki pişman oldu.ama seni yeterince üzmüş bnm konumada yazmıştın aynı durumda degiliz belki ama yaşadıklarımız benzer şeyler..![]()
Seni anlayabiliyorum ama kendini kaptirma derim, yani sonra gene üzülme..Sonucta senden ayrildiktan sonra baska birisiyle birlikte olmus ve kiz onu birakti, hani kendisi vazgecse neyse (ki ben bu durumda bile onunla görüsmezdim..) Umarim istedigin gibi olur ve senden ayrildigina binpisman olur, sen de sonunda onun karsisinda dimdik durup ona onsuz da ne kadar mutlu olabildigini gösterebilirsin...Insallah ilerde karsina sevgini hak edecek biri cikar...