Ayrılalı bir ayı geçsede alışamadım

Benimde oldu böyle aniden başlayıp aniden biten 3 aylık bi ilişki ve ayrıldıktan sonra neden ayrıldık diye adamakıllı konuşmadık bile o kadar çok şey kaldı ki içimde ona söyleyemediğim kaç ay taşıdım acısını .
lisede beni seviyodu ama ben hayır diyodum liseden 4 yıl sonra facete buldu beni sonra biz sevgili olduk ve beni öyle güzel hayallere inandırdı ki işte dedim bu hayallerimde ki insan...meğer öyle değilmiş ilişkinin başında benim okuduğum ülkeye geri dönceğimi biliyodu ben bunu üstüne basa basa dedim bak döncem ben onun cevabı ''sen ol ben herşeye katlanırım okulun bitmesine zaten 2sene var ben bu sene bitircem sen dönene kadar askere filanda giderim' daha neler neler herşeyimizi planladı ama ben hiç kesin olumlu bişey dememiştim hep geçiştirdim ama insanım yani içimdende inandım çooook inanmak istedim sonra gitmeme 1 hafta kaldı bu bunalıma girdi 'biz napcaz nasıl sabır edicez hep uzak olcaz ' derken ayrıldı benden pat diye 'ama beklicem dedi aslında biz birbirizimizi kazandık ayrılmasaydık yıprancaktık 'filan dedi bn hiç bişey diyemedim şok geçirdim ve ondan sonra hiç konuşmadık ve 1 ay sonra başka bi sevgili buldu kendine ve daha başka şeylerde yaptı o zaman anladım onun gerçekte ki karekterini ve ben onu değil sandığım kişiyi sevmişim....
Aylarca kendime yediremedim yaptığını,kandırmasını ve yüzüne vuramayışım beni delirtti ama ben gurur yaptım aramadım o yüzden içimde kaldı birazda.
ondan 1 yıl sonra şimdi ki sevgilimle tanıştım ve şuan zamanında eski sevgilimi sevdiğimden bile emin değilim çünkü şuan duyduğum hislerle hiç bir alakası yok...yani gün gelir karşına öyle biri çıkar ki geçmişi yaşamamış gibi olursun hatırlamazsın çünkü hayatında ki insan sana onları hatırlatmaz...allah herkesin karşısına hayırlı kişileri çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…