Ayrılamiyorum :(

Bebekten dolayı ona yetemeyeceğinizi, eskisi gibi yakın olamayacağınızı düşünüp vicdan yapıyor olabilirsiniz istemeden. Ben yatılı olarak çocuğu başka yerlerde bırakmaya karşıyım ama lohusalığı atlatıp düzeniniz eskiye dönerayak olunca baksınlar diye taklalar atacaksınız.

evet benim yüzümden temmuzun başından brri doğru dürüst yaşayamadı hayatını çocukluğunu diye kendimi yiyip bitiriyorum mesela o denizi havuzu çok sever ...sayikladi durdu yavrum ..doğuma iki gün kala havuza götürmüştüm onu sırf onun için ..iyikide götürmüştüm ...ama o dünde kaldı bugün evdeydi yarın evde ve hep evde :KK43:
1 2 ay daha sabır edin millet kundakta bebeğiyle heryeri geziyor ben görüyorum bebişi pusetine koyun o uyusun hep beraber gidin kızınızın istediği yerlere
Bide bi sır veriyim mi 😁😁❤️ Bebekte birz büyüsün bi anneannelerine gitselerde keşke bende kafamı dinlesem diceksiniz 😃

1 2 ay daha sabır edin millet kundakta bebeğiyle heryeri geziyor ben görüyorum bebişi pusetine koyun o uyusun hep beraber gidin kızınızın istediği yerlere
Bide bi sır veriyim mi 😁😁❤ Bebekte birz büyüsün bi anneannelerine gitselerde keşke bende kafamı dinlesem diceksiniz 😃
aslında gittik haftasonlari eşimle hep gezdiriyoruz bebek pusette falan ..tabi ben çok eziyet çekiyorum ama kızım için sabrediyorum..
dediğiniz gibi kafa dinlemeye zaten ihtiyacımız var ama ben yinede demem sanırım gitselerde kafa dinlesem diye...çünkü benim sosyal hayatım yok okadar alismisimki çocukların hayatına

Bebekten dolayı ona yetemeyeceğinizi, eskisi gibi yakın olamayacağınızı düşünüp vicdan yapıyor olabilirsiniz istemeden. Ben yatılı olarak çocuğu başka yerlerde bırakmaya karşıyım ama lohusalığı atlatıp düzeniniz eskiye dönerayak olunca baksınlar diye taklalar atacaksınız.
sanmıyorum , bundan öncede boyleydim ..şimdiden şehir dışına okumaya gidecek evlenecek diye bunlara üzülüyorum ...anksiyetem var zaten tedavi de göremiyorum emziriyorum ..kafam hiç rahat değil bu yüzden ..tetikliyor hepsi

öz anneniz onu el üstünde tutar, çocuk da istiyormuş, arada kalmasına izin verin
bence ilki zor olur ama sonra baktınız çocuk mutlu, arada bir izin verebilirsiniz, siz de bebeğinize konsantre olursunuz
evet ikisinin de size ihtiyacı var ancak lohusalık döneminde biraz yardım almaya sizin ihtiyacınız da var. Yukarıda yazdığım gibi geçici bir aşırı duygusallık dönemindesiniz, ağlamak istiyorsanız da ağlayın, sıkmayın kendinizi

edit: mesajın sonunu yeniledim, 6 yaşındaki çocukların bağımsız olma talebi olup olmadığından emin olamadım
bende bilemiyorum işte bu yaşta bağımsız olurmu kız çocuğu hele ...ama mutlu olmasını da istiyorum ..annemle güzel vakit geçiriyor en çok da bahçesi var annemin oraya inse yetiyor ona ..ama benim yanımda hapis gibi .:(

bazen camdan bakıyor çocuklar neguzel dışarda anne diyor ...bazen güneş bugün de battı anne diyor ..kalbim acıyor ....ama o yokken de dagiliyorum ...yenidoğan bebegim varken onu da yanımda istiyorum ben uzaninca bebeği sallarken beşiğinde o da arkamda yatsın sarilsin istiyorum ama bu bencillik gibi :(

evet çok hassas tıpkı benim gibi
buaksam korkumun üstüne gitmeye çalıştım ben teklif ettim kal anneyle eglenirsin dedim ama yine patlak verdi ağladım orda :(
Kucuk bebeginiz varken denemeyin zaten.Bu durum aslinda bizden degil cocuklarimizdan kaynakli.O kadar ince dusunurki asla uzuntusunu belli etmez sirf ben uzulmeyim diye.Ama kizim 2 yasinda ve o kadar uyanikki aklim hic onda kalmiyo.

Kucuk bebeginiz varken denemeyin zaten.Bu durum aslinda bizden degil cocuklarimizdan kaynakli.O kadar ince dusunurki asla uzuntusunu belli etmez sirf ben uzulmeyim diye.Ama kizim 2 yasinda ve o kadar uyanikki aklim hic onda kalmiyo.
evet ondna da kaynaklı olabilir hassas guzeo dusunceli kırılgan kısacası melek gibi işte...biraz şımarık veyauyanık bişey olsaydı dediğiniz gibi pek aklım kalmazdı belki..

Böyle yaparsanız o da size bağımlı olur.İlginc ama anneannede 1 gece kalcak diye insan ağlar mı?Şu çocukların üzerine yük bindirmeyin.Annem benden ayrılırsa ağlar diye isteklerinden vazgeçmesin.O daha çocuk.O senin annen değil ki seni düşünerek eve geri dönüyor.Rolleri değişmiş gibisiniz.
+1

Ben de kızlarımı hiç kimseye yatılı olarak göndermiyorum.
Sabah erkenden anneanneye bırakıp akşam alıyordum.
Siz de öyle yapabilirsiniz.
Kreş gibi düşünün. Kızınızı sabah annenize bırakın, akşam alın.
Hem alışırsınız, hem tek çocukla daha rahat halledersiniz işlerinizi.

İşte bunlar hep lohusalık.. Bir de ikinci çocuk olunca ilkiyle ilgili milyon tane endişe lohusalıkla birleşince böyle oluyor. Bu hisleriniz geçecektir ama kızınıza bu şekildle yansıtmaya devam ederseniz onu yaralamaya ve iç dünyasını etkilemeye başlayacaksınız. Kendini sizden sorumlu hissetmeye başlayabilir. İçinizde ne yaşadığınızı kontrol edemezsiniz bir süre belki ama kızınıza yansıtmayın lütfen.

ne eş ne sevgili , kızımdan ayrilamiyorum:KK43:
örnek verecek olursam , kızım 6 yaşında ve yeni doğum yaptım bir aylık bebeğim var ...bu dönemde onunla ilgilenemiyorum pek bebek oldu hayatım sadece ister istemez...ona vakit ayırmaya çalışıyorum ama yetmiyor ...degisiklik olsun ona diye bazen kuzeninin yanına yolluyorum babasıyla oynayıp gelicegini bildiğim için çok etkilenmiyorum ama iş kalmaya gelince eve sigamiyorum duvarlar üstüme geliyor sanki ...doğumda dört gün hastanede yattık o dört günde babaannesigilde kaldı...hastanedenciktik eve geldik o yok oyuncakari giysileri Allah'ım ağlama krizine girdim eşim hemen almaya gitti getirdi onu ..buaksamda sırf ona değişiklik olsun diye annemlere gitmiştik ve sen bu gece istersen annaneyle kal yarın alırız seni dedim TM dedi çok sevindi hatta ama sonradan bana bişey oldu ve başladım ağlamaya ..çünkü biliyordum eve gidince onun eşyalarını gordugumde gecenki gibi ağlama krizine giricem ..hatta masanın ustund yarım kalan yemeği vardı onu görünce çok ama çok uzulecektim biliyordum .sonra ben kalmicam anne dedi benim ağlamam üzüldü tabi çocuk ve geldik o evimize ..ben merak ediyorum benim gibi olan varmı belki okudukça rahatlarim...Allah başka dert vermesin Allah çocuklarımızı korusun yokluklarini göstermesin ama bu da benim hassas noktam ...bencillik mi yapiyorumsizce aynı mahalledeki anneannesi ile kalmalı mı bir gece de olsa .. sizler gonderiyormusunuz ? onlar gitmek istiyorum ? anneler dertleşelim mi
[/QUOT
Aynı ben bi saat bile birakamm , kimsede yatılı bırakamm zaten gerekte yok mecbur olmadıkca bana gore gayet normalsınz 😁

ne eş ne sevgili , kızımdan ayrilamiyorum:KK43:
örnek verecek olursam , kızım 6 yaşında ve yeni doğum yaptım bir aylık bebeğim var ...bu dönemde onunla ilgilenemiyorum pek bebek oldu hayatım sadece ister istemez...ona vakit ayırmaya çalışıyorum ama yetmiyor ...degisiklik olsun ona diye bazen kuzeninin yanına yolluyorum babasıyla oynayıp gelicegini bildiğim için çok etkilenmiyorum ama iş kalmaya gelince eve sigamiyorum duvarlar üstüme geliyor sanki ...doğumda dört gün hastanede yattık o dört günde babaannesigilde kaldı...hastanedenciktik eve geldik o yok oyuncakari giysileri Allah'ım ağlama krizine girdim eşim hemen almaya gitti getirdi onu ..buaksamda sırf ona değişiklik olsun diye annemlere gitmiştik ve sen bu gece istersen annaneyle kal yarın alırız seni dedim TM dedi çok sevindi hatta ama sonradan bana bişey oldu ve başladım ağlamaya ..çünkü biliyordum eve gidince onun eşyalarını gordugumde gecenki gibi ağlama krizine giricem ..hatta masanın ustund yarım kalan yemeği vardı onu görünce çok ama çok uzulecektim biliyordum .sonra ben kalmicam anne dedi benim ağlamam üzüldü tabi çocuk ve geldik o evimize ..ben merak ediyorum benim gibi olan varmı belki okudukça rahatlarim...Allah başka dert vermesin Allah çocuklarımızı korusun yokluklarini göstermesin ama bu da benim hassas noktam ...bencillik mi yapiyorumsizce aynı mahalledeki anneannesi ile kalmalı mı bir gece de olsa .. sizler gonderiyormusunuz ? onlar gitmek istiyorum ? anneler dertleşelim mi
Bence normal 1 evladim var ancak sizi anlayabiliyorum onunla fazla vakit geciremediginiz icin bu aralar ondan vazgecmis gibi hissediyorsunuz su doneminiz gecsin duzeniniz otursun bence bu durumunuz sona erer

Eğer hamilelik lohusalıktan önce de böyleyseniz durumunuz bana normal gelmedi. Annenin çocuğa bu kadar bağımlı olmasi bilemedim yani ne kadar doğru. Sizin gibi birisi de yok etrafımda hiç rastlamadım. Benim çocuğum benden ayrı annannesinde kalsa, benden bagimsizlasiyor, ozgurlesiyor, sosyallesiyor diye mutlu olurum. Oturup ağlamam açıkçası. O yüzden tuhaf geldi durumunuz.

Tedavi gorun,hayatinj mahfedersiniz boyle ,ben annemden neler cektim ,bu isini okulunu,sosyal hayatini etkiler

Back
X