ne eş ne sevgili , kızımdan ayrilamiyorum

örnek verecek olursam , kızım 6 yaşında ve yeni doğum yaptım bir aylık bebeğim var ...bu dönemde onunla ilgilenemiyorum pek bebek oldu hayatım sadece ister istemez...ona vakit ayırmaya çalışıyorum ama yetmiyor ...degisiklik olsun ona diye bazen kuzeninin yanına yolluyorum babasıyla oynayıp gelicegini bildiğim için çok etkilenmiyorum ama iş kalmaya gelince eve sigamiyorum duvarlar üstüme geliyor sanki ...doğumda dört gün hastanede yattık o dört günde babaannesigilde kaldı...hastanedenciktik eve geldik o yok oyuncakari giysileri Allah'ım ağlama krizine girdim eşim hemen almaya gitti getirdi onu ..buaksamda sırf ona değişiklik olsun diye annemlere gitmiştik ve sen bu gece istersen annaneyle kal yarın alırız seni dedim TM dedi çok sevindi hatta ama sonradan bana bişey oldu ve başladım ağlamaya ..çünkü biliyordum eve gidince onun eşyalarını gordugumde gecenki gibi ağlama krizine giricem ..hatta masanın ustund yarım kalan yemeği vardı onu görünce çok ama çok uzulecektim biliyordum .sonra ben kalmicam anne dedi benim ağlamam üzüldü tabi çocuk ve geldik o evimize ..ben merak ediyorum benim gibi olan varmı belki okudukça rahatlarim...Allah başka dert vermesin Allah çocuklarımızı korusun yokluklarini göstermesin ama bu da benim hassas noktam ...bencillik mi yapiyorumsizce aynı mahalledeki anneannesi ile kalmalı mı bir gece de olsa .. sizler gonderiyormusunuz ? onlar gitmek istiyorum ? anneler dertleşelim mi
[/QUOT
Aynı ben bi saat bile birakamm , kimsede yatılı bırakamm zaten gerekte yok mecbur olmadıkca bana gore gayet normalsınz