- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
Çok merak ediyorum ne kadar süre ayrı kaldınız sonrasında neler değişti nasıl atlattiniz bu süreci önce kim adım attı gibi gibi kafamda deli sorular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huylarinin degismeyecegini biliyorum ama dönüp dönmemesi sorun oldu yoksa idare ediyordum kendisiniBundan kendine teselli çıkarmak için bu konuyu açtıysan hiç gerek yok bence bunları düşünmene.seni kendinden uzaklaştıracak kadar kötü şeyler yapan adamdan hayir gelmez
Çok klişe olacak ama bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o
Hm çok büyük bir değişik lik beklemiyorum yeter ki dönsunİnsanlar biraktigin gibi kalmıyor maalesef. Gelse bile hep bi eski sorunlar laf sokmalar devam.ediyor. degistigini zannederek evet diyorsun daha beter oluyor.
Gidip kapısında yatın demiştim önceki konudaki mesajımdaHm çok büyük bir değişik lik beklemiyorum yeter ki dönsun
Yok yapmadım ..kendimi tuttum yazmıyorum ama on gun sonra doğum günü var gitmek istiyorum yanına kendimi durduramiyorum çünküGidip kapısında yatın demiştim önceki konudaki mesajımda
Yaptınız mı dediğimi?
Akıllanmayanlara yapacak birşey yok. Yaşa ve gör
Fakat hatalı taraf benimKendi tecrubelerime dayanarak donse bile hic muhabbet dahi etmeye degmez.
Sirf tukurduklerini yalamamak icin seninle gorusse bile kimsenin bilmesini istemez,
ve o sizin pesinizdan kossa bile onun gozunde siz onun pesinden kosuyomusunuz gibi oluyor.
Basima geldi, keske belki akillanmistir diye dusunmek yerine, selamini bile almasaydim..
Nisanliyken ayrilmadigina pisman olanlar var; bosanmis olup..Çok merak ediyorum ne kadar süre ayrı kaldınız sonrasında neler değişti nasıl atlattiniz bu süreci önce kim adım attı gibi gibi kafamda deli sorular
bak arkadaşım cinsellikte yaşamamışsın ona mecbur hissetme..önüne daha mükemmelleri çıkar..benimde nişanlım terketti..üstüne ben cinsellik yaşadım Allah kahretsin..8 ay oldu gideli..dönmedi dönmeyecek de..bu olaydan sonra bana iğrenç bir varlık gibi davrandı.kolay lokma oldun dedi.şerefsiz..her yönden ondan üstün olmama rağmen..şimdi ne yapacağımı bilmiyorum..ailem mutahasıp bir aile..ben hiç evlenmemeyi düşünüyorum..
Saçmalama cinsellik yaşadın diye bu ümitsizliğe katılmakta ne boşver karaktersizmis senin ki iğrenç varlık benzetmesi de canım ben yapmadım ama yapsaydim senin gibi düşünmezdim ben sırf sevdiğim için dönmesini istiyorum yoksa cinsellik yaşamış olsam onu hiç düşünmezdim sende düşünme üzme kendini kendine bedenine saygın olsunbak arkadaşım cinsellikte yaşamamışsın ona mecbur hissetme..önüne daha mükemmelleri çıkar..benimde nişanlım terketti..üstüne ben cinsellik yaşadım Allah kahretsin..8 ay oldu gideli..dönmedi dönmeyecek de..bu olaydan sonra bana iğrenç bir varlık gibi davrandı.kolay lokma oldun dedi.şerefsiz..her yönden ondan üstün olmama rağmen..şimdi ne yapacağımı bilmiyorum..ailem mutahasıp bir aile..ben hiç evlenmemeyi düşünüyorum..
o kadar yanlış bir insanmış ki anlatamam..şimdi sen asla evlenemezsin diye teli yüzüme kapattı..nasıl oyunlar seneryolar çevirmiş anlatsam aklın durur..tüm ümidm inançlarım kırıldı..ailemi zor duruma bıraktım..hayırlrsı be gülüm..dönmedi diye sıkma canını..senin değerini biliyorsa döner gelir..en geç 1 ay sonra bekle ve görSaçmalama cinsellik yaşadın diye bu ümitsizliğe katılmakta ne boşver karaktersizmis senin ki iğrenç varlık benzetmesi de canım ben yapmadım ama yapsaydim senin gibi düşünmezdim ben sırf sevdiğim için dönmesini istiyorum yoksa cinsellik yaşamış olsam onu hiç düşünmezdim sende düşünme üzme kendini kendine bedenine saygın olsun
bana mı dedindz?Sizin beden dahil hiçbi şeyinize saygınız yok.
Benimkini bilmem ama sen o kişiyle asla yan yana gelme derimo kadar yanlış bir insanmış ki anlatamam..şimdi sen asla evlenemezsin diye teli yüzüme kapattı..nasıl oyunlar seneryolar çevirmiş anlatsam aklın durur..tüm ümidm inançlarım kırıldı..ailemi zor duruma bıraktım..hayırlrsı be gülüm..dönmedi diye sıkma canını..senin değerini biliyorsa döner gelir..en geç 1 ay sonra bekle ve gör
Yoksa bana mi Sayet banaysa neden böyle bir şey dediniz anlamadımbana mı dedindz?
dövdürtmemek için kendimi zor tutuyorum..gönül diyor 2 tane sık topuğundanBenimkini bilmem ama sen o kişiyle asla yan yana gelme derim