Ayrildigima pismanim Simdi

Yagmurum111

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
168
28
13
Merhaba arkadaslar

Bana akil verin ya
6 Ay oldu nisanligimdan ayrilali Ben bitirdigim Halde daha cok üzülüyorum ve aci cekiyorum arasira pismanlik duyuyorum..
Ayrilma Sebebim aileme karsi saygisizlik etti diye Tabi bunun önceside vardi .. Ondan Önce Hep yuttum Ama son olayda Artik patladim düsünmeden o anda bitti dedim ve herkes Öyle bildi oysa icten istiyordum aslinda .. bi yandan Ailem bi yandan o ne yapacagimi bilemedim.. o evden Öyle üzüntüyle cikmak istemedim Bide uzagaa gelin gidecektim..
Oda savasmadi Ama okadar özür diledi etti annesi felan Hep aradi özür dilediler Ama ben güvenemedim Artik cünkü Ondan Önce de hep söz vermisti degisecek diye ..
Ailecek Konusmaya geldiklerinde Benimle konusmak istedi Ben savasacak diye umut ederken Beni Bide tehdit etti Eger ki bitirirsem herseyimizi özelimizi anlatacak diye ve ona güvenerek anlattiim bir sirimi..
o tehditten Sonra icimde herseyi yikti ..
Yinede bitirdim aci cekerek o da ne yapip edip adimi cikarmak icin ugrasti.. Seven bunu yapar mi Ya ? Beni zor durumda birakti Eger savassaydi bitirmezdim..
Simdi 6 Ay gecti Halen aci cekiyorum o ise hayatini yasiyor.. yanlis mi yaptim Ben ? Hayallerimi yarim birakti yikti gitii ...

Siz ciddi misiniz .. konu basligi „ayrildigima pisman oldum“ ve yanlis mi yaptim diye mi soruyorsunuz ..? Yapilan saygisizlik, Aldiginiz tehdit az geldi herhalde size ..

Siz ciddi misiniz .. konu basligi „ayrildigima pisman oldum“ ve yanlis mi yaptim diye mi soruyorsunuz ..? Yapilan saygisizlik, Aldiginiz tehdit az geldi herhalde size ..

Yaptigi Tabi ki Dogru degildi Ama o Anlik sinirden Öyle yapti ..
caresizlikten belki tehdit etti ? Bilmiyorum
Hersey degisir dedim evlendikten sonra yapamadigim icin soru isareti birakti aklimda

Yaptigi Tabi ki Dogru degildi Ama o Anlik sinirden Öyle yapti ..
caresizlikten belki tehdit etti ? Bilmiyorum
Hersey degisir dedim evlendikten sonra yapamadigim icin soru isareti birakti aklimda
en azından dürüstmüş, nişanlıyken rengini belli etmiş ve emin olun, nişanlıyken yaptıkları evliyken yapacaklarının teminatıdır, fragmanıdır. Kurtulmuşsunuz, kurban kesin, fakir fukaraya dağıtın.

Yani ayrilmakla en iyisini yapmissiniz. Bugun bunu yapan yarin neler yapmazki... hic te pismanlik duymayin onun keyfi yerindeyse sizin keyfiniz neden yerinde olmasin baskalari ivin boyle insanlar icin uzulmeye asla ve kattiyen degmez onun icin kendini çürütme hayatina bak ileriye donuk yasa gecmis gecmiste kalmistir. Bembeyaz sayfaya yelkenlerinizj acin

Herkes Öyle diyor Ben Onu Halen Iyi görüyorum.. Iyi yönleride var Tabi ki yapiyordu ediyordu herseyi benim icin ..
Ama kavgamiz Hep vardi Hep evlendikten sinra degisir dedim diye Devam ettim ta ki nikahtan Sonra aileme Sizin Artik söz hakkiniz Yok benim karim o Kimse karisamaz dedigi güne kadar.. arada kaldim ne bi yandan Ailem bi yandan o..

İyi bir karar vermişsiniz, arkasinda durun. Ne demek ben onu halen iyi görüyorum. İyi görseniz birakmazdınız. Bıramasaydınız evlendikten sonra burada konularınızı görürdük. Şöyle yaptı böyle yaptı diye. Burası o tip adamların konularıyla dolu.

Haklisin ama Olmuyor yapamiyorum gecmiste kalan Hep yenidn gelip basa sariyor..
belki yasayamadiklarim icin hayallerim yikildigi icin Hersey icimde kaldigi icin Öyle ve belki hersey düzelirdi evlendikten Sonra Hep o vardi aklimda ..
Y

Böyle bi insandan ayrılınca neden pişman olunur ki?

Sevgi daha agir bastigi icin .. o Bana Öyle kötülükler yapti ki ayrildiktan sonra neler söyledi ne beddualar etti Bana aileme Ama Ben kendimi sucluyorum benim yüzünden oldu diye fazla taviz verdim .. o yönden kaybettim Cok Altan aldigim icin .. yeterki mutlu olalim diye Ama o Beni Hep aglatmayi basariyordu acimadan Bende kiyamiyordum

Siz kıymamaya devam edin, o da sizi ince ince kıymaya devam etsin... Yapmayın kendinize bunu...

Ailem ve onun arasinda kaldim .. icten istiyordum ama mantigim Yok diyordu ve aileme yaptigi saYgisizlik icin.. Ondan Önce Hep icime attim herseyi o anda patladigim icin bitirdim oysa Aslinda icim yaniyordu.. güvenemedim Artik .. Oda savasmadi Adam gibi Yoksa giderdim Yine ona ragmen... zoruma giden ise Ben bitirdigim Halde aci cekiyorum onun umrunda degil Artik ..

Siz kıymamaya devam edin, o da sizi ince ince kıymaya devam etsin... Yapmayın kendinize bunu...

Zaten yapacagini yapti .. hakkimda kötü konustu abimin yanina gelip anlatmak istedi hatta.. Yani ne yapip edip Beni mahvetmek istedi.. Bende Öyle Biri icin üzülüyorum aptallik iste Bende ki ..
Halen kendimi sucluyorum söyle yapmsaydim illeriye gidemezdi felan filan

Iyy okurken tiksindim böyle adamları sevip bir de ardından ağıt yakıyorsunuz ya bazen müstehak galiba diye dusunmeden edemiyorum. Size hakaretler, tehditler yağdırırken, özel hayatınızın gizliliğini ihlal ederken tutup da savcılığa vermediginize pişman olabilirisniz mesela!
Tutup bir de ben öyle yapmasaydım ileri gitmezdi demissiniz ya pes. Adam vursa ama ben kurşuna kafa attım diyeceksiniz.

Yok Ya Aslinda gercekten Iyi biriydi
Benim Demek istedigim fazla taviz verdigim icin Cok Altan aldigim icin mi Öyle illeriye gitti Yoksa sınır koysaydim yada daha sert tepki verseydim okadar illeriye gidemezdi ... ilk basta böyle degildi Cok degisti sonradan. Bende anlamiyorum kendimi sucluyorum Sadece

Haklisin ama Olmuyor yapamiyorum gecmiste kalan Hep yenidn gelip basa sariyor..
belki yasayamadiklarim icin hayallerim yikildigi icin Hersey icimde kaldigi icin Öyle ve belki hersey düzelirdi evlendikten Sonra Hep o vardi aklimda ..
Y
Hicte degismezdi bence ve sevseydi donerdi elinden gelenini yapardi savasirdi

Iyi biri olsaydı alttan alan geçimli birisinin kıymetini bilirdi. Gerçekten biraz kendinize saygı duyum ya ben iyi biriydim geçimli biriydim diyin kendinize değer verin. Hadi iyilik kötülük göreceli olsun bence adam normal bile değil. Herkes ayrılık yaşıyor böyle edepsizi az gördüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…