ayrıldığınız erkek

fulya1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
3.082
34
358
İstanbul
merhaba arkadaşlar sizce ayrıldığınız erkek bazı işleri olduğunun ama bir kaç gün içinde size haber verip (işlerini halledince)görüşmek istediğini söylese ama benim bildiğim birkaç gün 2 veya 3 gündür.ama nerdeyse 1 haftaya yakın olsa size hala haber vermese siz ne düşünürdünüz...

Son düzenleme:
11 kişi görüntülemiş bir kişi cevap yazmamış sanırım çok zor bir soru sordum.....

Son düzenleme:
nedenini öğrenmem için benim bir adım atmam gerekiyor.ama insan yinede haber vermez mi hem haber vericem diyor.ama vermiyor....

e ayrılmısım zaten ayrılmıssam görüşmem ama barısmak amaclı bir görusmeyse bekledigim sure gecince ararsa görusmem

ben zaten hiç bir şey yapmıyorum.ne msj atıyorum nede msne girse bile bir şey yazıyorum.o yazıyorsa cvp veriyorum...

ayrılmak derken ilişkiyi sonlandırmak mı ?

ilişki zaten bitmişti ama karşı taraf görüşmek istedi bende hala sevdiğim için tamam dedim.bir kaç gün içinde haber vericekti ama nerdeyse 1 hafta oldu hiç bir şey yok...

canım sen arama beklemeye devam, biz ayrıldık ilk hafta hep aradım, geçiştiriyodu ama 2 hafta hiç bi şekilde ulaşmadım kendisine hatta msjlarına cevap vermedim, dün pişman olduğunu, tekrar başlamak istediğini söledi, elime koz geçmiş oldu...

BİR ŞEY YAPMIYORUM CANIM.msnde yazıyor selam falan bende cvp veriyorum...
birde laf atıyor sohbetine doyum olmuyor yaz yaz bitmiyor gülücük koymuş.bende aynı şekilde seninde sohbetine doyum olmuyor dedim gülücük koydum.
hayat nasıl gidiyor sohbete giriyim dedim iyi gidiyor dedi ama bana sormadı senin nasıl gidiyor diye..
bende bir şey yapmadım....

canım bikaç ay önce ayrıldığım kişide bana yüzyüze görüşelim dedi aynı şeyi söyledi ama gelgörki bidaha haber vermedi.ben tabi ne msj attım ne bişey.öle kaldı.hala msn den telden msj atıyo.o sorarsa cvp veriyorum.gerçekten bunları anlamak çok zor. sen de bekle o kendi görüşmek istiyosa napar eder bi fırsat yaratır..

canm bekliyorum zaten bende birş ey yapmıyorum msnde bile olsa o yazdığı zaman cvp veriyorum...zaten bu akşam beni sinir etti... bana dilin çok uzamuş dikkat etde koparmasınlar dedim beni tehdit mi ediyorsun.hayr benden sana uyarı olsun dedi tehdit etmiyorum düşündüğüm için söylüyorum.bende dedim düşünme ben kendi kendmi korayabilirim.gerektiği yerde susmasınıda bilirim...senin düşüncene ihtiyacım yok dedim.....

beni aramayıp sormayan biri bana dünden lazım deilll der ceker giderim canım....!!

arkadaşlar yorum yazmak zorunda değilsiniz ama 260 kişi bakmış ama sağolsun 6 arkadaş dışında kimse yorum yazmamış!

Muhtemelen kafasında başka şeyler vardır. İhtimaller biizi üzüyor malesef ama görüşmek isteyen erkek mutlaka ama mutlaka 2-3 günde arardı. Yani bir insan belki korkar bazı şeyleri yapmaktan cesaretini yenseydi 2 -3 günde en fazla senle görüşmek isterdi. artık senle görüşmeme ihtimali çok yüksek. söz meclisten dışarı ama erkeklerin potansiyel sevgili yapma olasılığı çok yüksek.... %80 başkası ile ilgilenmeye başladığında seni bırakıyor başkası yokken sen kolay lokma oluyorsun çünkü sen hazır lokmasın geçişlerde sende dinleniyor sonra başkası hayatına girince.. olmadı bye... yola devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…