ayrıldığınız erkek

fulya onun amacı bu zaten ya son hamleyi kendi yapmak istiyor. erkeklerdeki klasik skor merakı.

fulya onun amacı bu zaten ya son hamleyi kendi yapmak istiyor. erkeklerdeki klasik skor merakı.

afedersin canım neyi kendisi yapmak istiyor ilişkiyi bitirmek mi?
eğer onu diyorsan zaten bitmişti görüşmeyide o teklif etti
bende hala sevdiğim için tamam dedim
sonra msnda yazdım içimde saklamayı sevmem bilirsin
ama sen illa işlerinin yolunda gittiğinde mi benimle görüşüceksin
bir ya da iki saat hiç mi vaktin yok dedim bana verdiği
cevap ben aradıklarında onların yanında olmalıyım
konuşmanın bölünmesini istemiyorum dedi sonra da
çıktı msnden zaten....

kaçma hamlesini. bunu yani. seni çıldırtma eylemini :) midene kötü huylu kelebekler sokmayı. senin ayrıldığını biliyorum ona göre yazdım zaten. "göster ama verme" yapıyor yani. boşver onu lütfen böyle daha çok üzülüyorsun :/

ah canım boşvere bilsem keşke bir şey yapmıyorum zaten ne arayıp ne soruyorum msnde bile o yokmuş gibi davranıyorum o yazarsa yazıyorum.ama dün bir tartışmamız oldu yanlış anlaşılma diyelim sonra ben ona ağır şeyler söylemiştim küfür hakaret değil ama
sadece sinirie beni düşünme artık aklının herhangi bir köşesinde bile olmıyım dedim..
baya alınmış buna kuzeni söyledi bana sonrada msnde yazdım özür diledim....
ben yanlış anlamışım o yüzden onları söyledim diye belki egsosunu tatmin etmiş olucam ama
ben bana düşeni yaptım vicdanım rahat artık ona kalmış gelmek veya gelmemek...

ama hala konuşuyormuşsunuz olmaz ki böyle. bu şekilde tabiki boşveremezsin canım.

canım bi haber verdi mi merak ettim son durum nedir..o kadar iyi anlıyorumki seni..insan belkilerle başlıyosun ama hayal kırıklığına uğruyosun.artık şöyle düşünüyorum gerççekten isteyen biri iki eli kanda da olsa arayıp görüşmek isterdi.sen üzülme diye yazıyorum.ümit işte işkenceyi uzatıyo.dengesizler çünkü erkek milleti.belirsizlikten nefret ediyorum..

vermedi canım bazı şeyler oldu bir topik daha açtım oraya yazmıştım..

canım aramak isteyen, özleyen kişi her şekilde her durumda arar. seven kişi gurur murur da takmaz. kendimden biliyorum.

tatlım bence hiççççç kendini sıkıntıya sokma,zaten sen bişey yazmıyormuşsun aramıyormuşsunaynen devam et,bu zaten ona yeter.eğer gerçekten sevgisini göstermek istiyorsa arasın sorsun gelsin ne bileyim bi şekilde ulaşsın.başka şeylere konsantre olmaya bak hiç kafanı da takma.en güzel günler senin olsun tatlım..

benimde sözlüm beni aldattı. evlenecektik yapacağımız şeylerden bahsediyorduk çok seviyorduk birbirimizi. kıskanıyordu beni kimseyle konuşmamı istemiyordu çalışmamı bile istemiyorduu ben senden hiç bir zaman ayrılmayacağım derdii asla aslaa..vb daha önce sevdiği kız vardı bana bahsetmişti unuttum onu demişti ondan nefret ediyorum demiştii. 4 ay birlikteydik ve o kıza facee book dn ( şifresini biliyordum birgün msj attı bana şifremimi değiştirdin dedi hayır dedimm sonra ben bir şekilde şifreyi buldum)attığı msjları gördümm seni unutamadım sadece sen sen ... vb diye mesajlar. tabi ben gördüğümü demedim hemenn ve hala bana beni sevdiğini söylüyordu. sonra söyledim ona ne desen haklısın dedi ben sana layık olamadıımm ama seni gerçekten sevdimm dedi ve ayrıldıkk.

teşekkür ederim cevabınız içinde güzel dilekleriniz içinde......a.s.

iyi yapmışsın canım boşver inş seni ve sevgini hak eden birini bulursun...

evet arkadaşlar yazmayalı baya oldu ben adım atıyım dedim oda beni reddettii.ve bir daha birliktelik zor gibi.......

yanlış yapmissin canım..
hem o diyor sana islerim bitince haber veriden buluşalım diye hemde haber vermiyorsa zaten bitmiş demektir..gerek yoktu yani senin adım atmana..görünen koy kılavuz istemez demişler..
neyse olan olmuş zaten hakkında hayırlısı olsun..

aynı durumu ben yaşıyorum arkadaşlar birseneden sonra görüştük sonra tekrar görüşelim dedi ve haber vermedi hala...ve şuan çok kızgınım bana ulaşacağı herşeyi kapattım msn face...bu ne böle çocuk mu kandırdığını sanıyo.artık beklemicem onu...

iyi yapmışsın camım erkek milleti işte ne yaptıkları belli değil...

Bence de adım atmamalıydın ..
Eğer gerçekten isterse o kapında yatar kabul ettirmek için öyle işim var falan da olmaz ..

Neyse kızlar sorun çözüldü o zamandan bu zamana kadar neler oldu neler şimdi ayrıyız..ve sanırım hayatında biri var ortak arkadaşımız yok diyor ama bilemem neyse her şeyin hayırlısı........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…