fulya onun amacı bu zaten ya son hamleyi kendi yapmak istiyor. erkeklerdeki klasik skor merakı.
kaçma hamlesini. bunu yani. seni çıldırtma eylemini :) midene kötü huylu kelebekler sokmayı. senin ayrıldığını biliyorum ona göre yazdım zaten. "göster ama verme" yapıyor yani. boşver onu lütfen böyle daha çok üzülüyorsun :/
canım bi haber verdi mi merak ettim son durum nedir..o kadar iyi anlıyorumki seni..insan belkilerle başlıyosun ama hayal kırıklığına uğruyosun.artık şöyle düşünüyorum gerççekten isteyen biri iki eli kanda da olsa arayıp görüşmek isterdi.sen üzülme diye yazıyorum.ümit işte işkenceyi uzatıyo.dengesizler çünkü erkek milleti.belirsizlikten nefret ediyorum..
canım aramak isteyen, özleyen kişi her şekilde her durumda arar. seven kişi gurur murur da takmaz. kendimden biliyorum.
tatlım bence hiççççç kendini sıkıntıya sokma,zaten sen bişey yazmıyormuşsun aramıyormuşsunaynen devam et,bu zaten ona yeter.eğer gerçekten sevgisini göstermek istiyorsa arasın sorsun gelsin ne bileyim bi şekilde ulaşsın.başka şeylere konsantre olmaya bak hiç kafanı da takma.en güzel günler senin olsun tatlım..
benimde sözlüm beni aldattı. evlenecektik yapacağımız şeylerden bahsediyorduk çok seviyorduk birbirimizi. kıskanıyordu beni kimseyle konuşmamı istemiyordu çalışmamı bile istemiyorduu ben senden hiç bir zaman ayrılmayacağım derdii asla aslaa..vb daha önce sevdiği kız vardı bana bahsetmişti unuttum onu demişti ondan nefret ediyorum demiştii. 4 ay birlikteydik ve o kıza facee book dn ( şifresini biliyordum birgün msj attı bana şifremimi değiştirdin dedi hayır dedimm sonra ben bir şekilde şifreyi buldum)attığı msjları gördümm seni unutamadım sadece sen sen ... vb diye mesajlar. tabi ben gördüğümü demedim hemenn ve hala bana beni sevdiğini söylüyordu. sonra söyledim ona ne desen haklısın dedi ben sana layık olamadıımm ama seni gerçekten sevdimm dedi ve ayrıldıkk.
aynı durumu ben yaşıyorum arkadaşlar birseneden sonra görüştük sonra tekrar görüşelim dedi ve haber vermedi hala...ve şuan çok kızgınım bana ulaşacağı herşeyi kapattım msn face...bu ne böle çocuk mu kandırdığını sanıyo.artık beklemicem onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?