- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
Bahaneden farkı yok atacağım mesajın, farkettim.Aynı alanda sadece ikiniz arkadaşsınız ve başkasına soramazsınız çünkü dünyada bu bölümden sınama girensadece eski sevgiliniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahaneden farkı yok atacağım mesajın, farkettim.Aynı alanda sadece ikiniz arkadaşsınız ve başkasına soramazsınız çünkü dünyada bu bölümden sınama girensadece eski sevgiliniz
Sormam. Bu tip konularla alakalı bir sürü form var.Kişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Karaktersizliğini özellikle belirtme nedenim eski sevgileye klasik dönüş mesajı gibi düşünülmesin diyeydi. İğrenç egosuna maruz kalma korkusu da vardı biraz da bende. Canımı sıkacak bir şey diyebilir. Neyse hiç bulaşmamayım.Karakterine dair olumsuz düşüncem olmadan ayrılsaydım sırf sınavla ilgili bir şeyler sormaya çekinmezdim, insan gibi cevap verir muhabbet sonlanırdı ama anlattığınız tip bana çok ukala birisi gibi geldi. Her türlü farklı yönlere çeker canımı sıkar tekrar muhatap olmak istemezdim
Aynı sınava bende gireceğim. Yoksa onun ki benim umrumda değil. Ama umrumda gibi olacak mesaj atarsam. Atmam artık zatenDeli misin ya, kişiliği beş para etmeyen adammis. Çok mu lazım sana sınavının nasıl geçtiği? Cehenneme direk olarak atansin,sana ne?
Anlamanıza sevindimBahaneden farkı yok atacağım mesajın, farkettim.
Normal olmayan insana normal soru sorma düşüncesi benim hatam. Neyse ki atmadan buraya sordumSormam. Bu tip konularla alakalı bir sürü form var.
Oldu olacak bir de “Ruyamda gordum, iyi misin?” de yazin.
Sizin gibi insanları çok seviyorum. Cidden.Normal olmayan insana normal soru sorma düşüncesi benim hatam. Neyse ki atmadan buraya sordum
Oldu olacak bir de “Ruyamda gordum, iyi misin?” de yazin.
Aynı sınava bende gireceğim ve alanımız aynı ondan sorsam mı dedim. Gurursuzluk olacak vazgeçtim
Yakınlarda kandil varsa onu da bekleyebilirmCuma mesaji da olur![]()
Onun sınav sonucunu merak etmekten değil de aynı sınava bende gireceğim için nasıl sorular gelmiş onu öğrenmekti amacım. Küçük düşmeye gerek yok atmamaya karar verdimvalla hıc ıyı etmıs olmazsınız
hatta bence rahatsız edıcı
ayrıldıgım bırı bana yazdıgında cok rahatsız oluyordum ben ve baska ne bahane bulacak acaba tekrar yazmak ıcın dıyordum
kendınızı o duruma dusurmenıze gerek var mı
sınav sonucunu bılmesenızde olur
Yine de ona sormazdım. Konu konuyu açar bir de bakmışsın başa dönmüşsünüzAynı sınava bende gireceğim. Yoksa dediğiniz gibi onun sınavı beni ilgilendirmez
bunu da beğenmedim beni etiketleyip durma