Ayrıldık ama sınav sonucunu sorsam kötü mü etmiş olurum

Kişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Sormam. Bu tip konularla alakalı bir sürü form var.

Karakterine dair olumsuz düşüncem olmadan ayrılsaydım sırf sınavla ilgili bir şeyler sormaya çekinmezdim, insan gibi cevap verir muhabbet sonlanırdı ama anlattığınız tip bana çok ukala birisi gibi geldi. Her türlü farklı yönlere çeker canımı sıkar tekrar muhatap olmak istemezdim
Karaktersizliğini özellikle belirtme nedenim eski sevgileye klasik dönüş mesajı gibi düşünülmesin diyeydi. İğrenç egosuna maruz kalma korkusu da vardı biraz da bende. Canımı sıkacak bir şey diyebilir. Neyse hiç bulaşmamayım.

Deli misin ya, kişiliği beş para etmeyen adammis. Çok mu lazım sana sınavının nasıl geçtiği? Cehenneme direk olarak atansin,sana ne?
Aynı sınava bende gireceğim. Yoksa onun ki benim umrumda değil. Ama umrumda gibi olacak mesaj atarsam. Atmam artık zaten

valla hıc ıyı etmıs olmazsınız
hatta bence rahatsız edıcı
ayrıldıgım bırı bana yazdıgında cok rahatsız oluyordum ben ve baska ne bahane bulacak acaba tekrar yazmak ıcın dıyordum
kendınızı o duruma dusurmenıze gerek var mı
sınav sonucunu bılmesenızde olur

valla hıc ıyı etmıs olmazsınız
hatta bence rahatsız edıcı
ayrıldıgım bırı bana yazdıgında cok rahatsız oluyordum ben ve baska ne bahane bulacak acaba tekrar yazmak ıcın dıyordum
kendınızı o duruma dusurmenıze gerek var mı
sınav sonucunu bılmesenızde olur
Onun sınav sonucunu merak etmekten değil de aynı sınava bende gireceğim için nasıl sorular gelmiş onu öğrenmekti amacım. Küçük düşmeye gerek yok atmamaya karar verdim

Back
X