- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam evli olsa beğenecek miydin?bunu da beğenmedim beni etiketleyip durma
yargısız infaz nasil bir duygu insallah öğrenmen dileklerimleAdam evli olsa beğenecek miydin?
Kimseyi infaz etmek haddime değildir, senin de değil.yargısız infaz nasil bir duygu insallah öğrenmen dileklerimle
Başkan uzak dur ay başıdır kurbanın olam ban man uğraştırma biziAynı alanda sadece ikiniz arkadaşsınız ve başkasına soramazsınız çünkü dünyada bu bölümden sınama girensadece eski sevgiliniz
benden çok yaşayınBaşkan uzak dur ay başıdır kurbanın olam ban man uğraştırma bizi
Sormayin size ne. Iyi de olsa kotu de olsa ne gibj bir alakasi var sizle. Bitirmişsiniz arkasinda durun kararinizin. Zaten birbirinizi watsapda saklamaniz bile yalniş ama neyseKişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Konuda da belirtmiştim aynı sınava bende gireceğimSormayin size ne. Iyi de olsa kotu de olsa ne gibj bir alakasi var sizle. Bitirmişsiniz arkasinda durun kararinizin. Zaten birbirinizi watsapda saklamaniz bile yalniş ama neyse
Normal konuşarak ayrıldık.Ayrılış şeklinin nasıl olduğu önemli ,normal konuşarak ayrıldıysaniz sorabilirsiniz onun ne düşüneceğini de bu kadar umurssmayin isterse dönmek istediğinizi düşünsün size ne ki siz kendiniz için bişey yapmış olcaksiniz
Yazsan da dönmez merak etmeKişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
O senin sınavını sorsun madem öyleKişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Size ne??Kişiliği beş para etmez flörtümle ayrıldık. Daldan dala bir model arkadaş. Ayrılalı bir kaç ay oluyor. Yani geri dönsün gibi bir adım derdinde değilim böyle bir karakterin. Benim de gireceğim önemli bir sınava girecekti bu ay. Sonucunu sorsam kendimi küçük mü düşürmüş olurum. Bu arada whatsapptan silmemiş daha. Onun dönmesi için değil sınav nasıl bir şey onu merak ediyorum. Ben merkezcide biriydi. Kolaysa bile böbürlenerek anlatır zor diye moralimi de mi bozar diyorum. Sizce atsam ezik gibi mi olurum.
Aynı sınava bende gireceğim. Ondandı merakımSize ne??
Sunav sorularını merak etmemdi sorma amacım. Yazmadım. Yazmaktan da vazgeçtim. Kendimi küçültmek olacak yapacağımO senin sınavını sorsun madem öyle