- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
Birkaç yıl önceden beri birbirimizi tanıyoruz sosyal medyadan tanıştık sürekli çalkantılı bir ilişkimiz oldu ayrıl barış ayrıl barış... Hep böyle devam etti bazen o bir adım attı bazen ben aslında haksız olan her zaman oydu sıkıldım bitirelim derdi ya da soğuk davranırdı ben de mecbur kalır ayrılırdım sonra yine aynı döngü başa dönerdi unutamıyordum da ilk aşkımdı onsuz olmak bana çok acı veriyordu ama böyle olacağını bile bile yeniden başlamak daha da acı veriyordu belki değişir belki düzelir diye düşünürek hep bir daha şans veriyordum ama sonuç sıfır
Bir ay öncesine kadar yine konuşuyorduk bazen güzel davranırken ertesi gün buz kesiliyordu ben de dayanamadm ayrılık mesajını atıp her yerden engelledim o gün bugündür ses yok
Sorun şu aklım hep onda mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum
Ya da o dönsün pişman olsun istiyorum degerimin farkima varmasını istiyorum napmalıyım bu süreci en sağlıklı nasıl atlatabilirim? Yoruluyorum bazen onu düşünmekten
Bir ay öncesine kadar yine konuşuyorduk bazen güzel davranırken ertesi gün buz kesiliyordu ben de dayanamadm ayrılık mesajını atıp her yerden engelledim o gün bugündür ses yok
Sorun şu aklım hep onda mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum
Ya da o dönsün pişman olsun istiyorum degerimin farkima varmasını istiyorum napmalıyım bu süreci en sağlıklı nasıl atlatabilirim? Yoruluyorum bazen onu düşünmekten