Ayrıldık annesinden helallik aldım sizce yanlış mı yaptım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu nasıl kapattırılıyor

Erkek arkadaşınız tabii ki onla barışmak için annenizi aradığını düşünür. E siz de itiraf edin bi umut annesinin ayrılığınıza tavrını merak ettiniz de aradınız hadi hadi :) Yani anlatıyorsunuz iyi hoş da annesi de ne desin oh oglum iyi yapmış ayrılmakla dıyecek hali yok umutlandırmasın annesinin ılımlı konuşması sizi. Bence aramanız yersiz çok gerekliyse o arayıp helallik alsaydı bi genc kızın umutları ile oynayıp yok yere ayrılmış oğlu.

Zaten o rahatlıktayım ama ben takıntılı bi insan olduğum için düşünüyorum
Hah, o durumdaysanız düşünmeyin.
Öyle yapmak istediniz ve asla barışmak, kendini hatırlatmak durumunuz da yoksa içiniz rahat olsun ve yolunuza devam edin.
Konuda 6 yıldır beraberiz, o ayrıldı diyorsunuz.
Yani siz bile ayrılığı içselleştirememişsiniz gibi algı oluştu konuyu okuyanlarda.

Mutlu olun yeni başlangıcınızda...

Kusura bakmayın sinirlendim biraz diğer insanlar saçma sapan yorum yaptılar bende yanlış bi sey yaptığımı düşünmüyorum
Biz de sevgili iken iyi anlaşırdık. Hatta kavga ettiğimizde annesini arardım, benden taraf olmadığı zaman yoktu. O gün ayrılsaydık, annesini melek bilecektim hep. Ben de ilginç bir şekilde barışma ihtimaliniz olduğunu düşündüm. İş ciddiye binince anlaşılıyor kim kimdir. Siz yine de iyi niyetinizden birşey kaybetmeyin ama kulağınızın ardında bu dediklerim olsun.

Abimle sevgilisi de sürekli ayrılırlardı, yengem kaç kere beni arayıp “ayrıldık ama olsun sen yine benim kardeşim gibisin ne zaman istersen buradayım” falan derdi, ben de çocuk sayılırdım o zamanlar, cidden ayrıldılar sanıp ağlardım her seferinde 2 gün sonra barışırlardı yine. Evlendiler tabi, şimdi de her kavgalarında boşanıyoruz diye arıyor

Sizinki de benzer işler fagahsh

Barışma ihtimaliniz var derken onu anlamadım. Teşekkür ederim

Ben hiçbir kavgada aramadım annesini ya da başkasını

Gereksiz bir hareket olmus
Kadin “kizlar oglumun kapisini asindiriyor” diye takilir simdi
Gercekten helallik alma amacinda olsaydiniz eski sevgilinin ne dusundugu umrunuzda olmazdi. Simdi kaleyi icten fethetme amaciyla kv adayina yanastiginiz anlasiliyor maalesef.

Ben bu helallik meselesini cok gerzekce buluyorum bu arada. Helallik istemenizi gerektirecek iliskiler kurmayin arkadasim. İnsanin sadece evladi uzerinde hakki vardir o kadar. Gerisi hikayedir.

Ben takıntılı bir insanım o yüzden düşünüyorum malesef

Hiç de öyle bi amacım yok. kadın sordu bana da anlatmıyor dedi bende anlattım bazı şeyleri annesi sonuçta bilmeye hakkı var. Üzerimde de hakkı olduğu için helalleşmek istedim yeni ayrıldık zaten
Eski sevgiliniz istese kendi annesiyle paylaşırdı; bu detayları paylaşarak ihlal etmişsiniz bana yapılsa hiç doğru bulmazdım.
Özlemeli paylaşım yaptı dedikten sonra annesini aradım helallik aldım demissiniz; bu 2 konuyu bağlamanın nedeni sizinle iletişime geçmesi için ben burdayım mesajı vermek bence. Ben böyle düşünürdüm

Öyle bi amacım yok olamazda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…