ayrıldık.bitti ben şimdi napıcam kara kara düşünüyorum yardım edin lütfen..

peki onun bir kirginligi olmus ya size karsi nedeni ne bunun?
sizden ayrilma nedeni ne?

ben ona bişey söyledim çok gururu kırıldı.şimdi yazmayayım görür fln olmaz..internet bu çıkar bi yerden diye korkuyorum..ayıp ettim diyebilirim sadece..

canım hislerime tercüman olmuşsun.evet kalbimi hep dinledim..yok aramıcam aradım zaten yeterince,bu da yordu beni..beklemiyorum desem yalan olur sadece..

bekleniyor tabi beklenmezmi emin ol bence geri gelir hep oyle oluyor istisnası olmuyor boyle durumlarda benneyaptımki

bekleniyor tabi beklenmezmi emin ol bence geri gelir hep oyle oluyor istisnası olmuyor boyle durumlarda benneyaptımki
gelsin tabii isterim.ama bu kadar ayrılık yaygara çıktıktan sonra beni anlamasını isterim.zaten biraz anlamış böyle devam etsin.düşünsün taşınsın tabii.ama ben 71 yaşına kadar da onu bekleyemem zaman herşeye ilaç da zaman bazı şeyleri götürür de..bilmiyorum bu kadar cepte görmesine ben sebep oldum.inş yola gelirr

gelsin tabii isterim.ama bu kadar ayrılık yaygara çıktıktan sonra beni anlamasını isterim.zaten biraz anlamış böyle devam etsin.düşünsün taşınsın tabii.ama ben 71 yaşına kadar da onu bekleyemem zaman herşeye ilaç da zaman bazı şeyleri götürür de..bilmiyorum bu kadar cepte görmesine ben sebep oldum.inş yola gelirr

boyle seyler yasanınca sanki gene olucak gibi dusunuyor insan ya gene yaparsa bırakırsa diye dusunuyorsundur sende haklı olarak onu bekleyerek zaten yasama kendini uzmus olursun belli bir surede alısıyorsun zaten bu duruma ama eger donerse ve sende kabul edersen belli bi sure ver baglanmamaya calıs bende aynı durumları yasadım donerse istemem dedim ama genede barıstım a.s

Canım benim senin içindeki sevgiyi onunla eskiden olduğu gibi birarada olmak iseğini anlıyorum.. Ama hayat bazen istediklerimizi vermiyor bize bazen zor oluyor hatalarımızın faturası zor ödeniyor... Şimdi sevdiceğin senden uzaklaşmış, sen onu ne kadar kovalasan okadar kaçar senden. Çünkü o sevgisinin bittiğini söylüyor..
Sen zorladıkca nekadar da bir araya gelseniz hep kopar ilişkiniz, hayatını böyle geçirmeye değmez kendini düşün ve kendine vakit ayır herşeyide oluruna bırak seni seven zaten yanında olur ararsa arar...a.s.

moon evet demek istediğim oydu..kırılıyor insan o yani.yoksa ne istediğimi biliyorum evet dönmeli yarım kaldık çünkü.bunu kendisi de söylemişti..
hırçındeniz eskiden çok kendimi paralardım ama şimdi kendim için bişeyler yapıyorum ve içim çok rahat elimden gelni yaptım çünkü..aklım onda olsa bile kendim için bişeyler yapıyorum artık(:

duyguları randevu ile harekete geçirmek ,dünyanın en saçma şeyi,,,,yani olursa olur,ama olmayabilirde....allah aşkına böyle bir erkekten suyunu sıksan ne çıkar ki ?
arabanın yedek lastiği gibi bekleyeceksiniz...ama belirsizlik içinde....
oladabilir,olmayadabilir...
ne diye peşindesiniz ki,bulunmaz hint kumaşımı,ne istediğini bilmeyen bu adamlar...
gönderin gitsin ya....canınıza yazık kızlar....

duyguları randevu ile harekete geçirmek ,dünyanın en saçma şeyi,,,,yani olursa olur,ama olmayabilirde....allah aşkına böyle bir erkekten suyunu sıksan ne çıkar ki ?
arabanın yedek lastiği gibi bekleyeceksiniz...ama belirsizlik içinde....
oladabilir,olmayadabilir...
ne diye peşindesiniz ki,bulunmaz hint kumaşımı,ne istediğini bilmeyen bu adamlar...
gönderin gitsin ya....canınıza yazık kızlar....
doğru onlar kendini hep bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar..aah ah şimdiki aklım olsa hiç öyle yapmazdım.neyse bunuda böyle öğrenmiş oldum.üzülmüyorum daha kaç yaşındayım ki zaten ilk ilişkim

Acıtır acıtır acıtır, ama bi laf var ve yaşamış biri olarak onaylıyorum '' Acı Bittiği An Unutulur''..

mervecim sık dişini sanırım aynı karaktere sahıbız bnde çok sabırsızımdır ararım dayanamam giderim bişey olduysa kavga falan ettysek bekleyemem hiç bu düşünce beni çıldrtır hemen bı açıklga kavuşsun hallolsun olumulu yada olumsuz bısey olsun ısterm ama bekleyemem < işte hata burda cnm bekle bıraz sabret onu bekle demıorum ! o sana dönsün die dua etme dönsun dıe bekleme ... acın bitsin die bekle :) unutma bir gün bugnleri htrladıkca keşke ! keşke diceksn degmezmş :)... ama umuorum peşinden çok sürünücek.

üzerine cok gitmee cano şu an başka şeylerle ilgilen kafanı dağıt...
sürekli onu düşündüğünü biliyor o kadar cok hissetmş ki bunu....

arkadaşım bu beş para etmez adamların kı...nı niye bu kadar kaldırıyorsunuz.sonra tabi kendilerini fasülyeden nimet sanıp kıymete biniyor.ölüm yok ucunda.olmuyorsa olmuyordur.ben de 2 gün önce bıraktım.asla da aramam.aramasına da izin vermem.ben daha onu kapımda meletecem.ben de 2 yılımı verdim.ama adam kaç kere konuşmamıza rağmen benim sinir olduğum şeyi söz verdiği halde yapıyor.yol verdim.oldu bitti.bunun sevip sevmemekle ilgisi yok.onur kadınlık gururu denen bir şey var.

sempatiksalakcinni Bu konu yazılalı neredeyse 1 yılı geçmiş.
Eskileri kim deşio böyle yeaa..
Boş yere yorum yapılıyor..sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X