daha öncede konu açmıştım kızlar 4 gündür kavgalıyız çok mutsuzum :gitme: o da bende artık sıkıldık 4 yıldır birlikteyiz sıkılıyoruz ama ayırılamıyoruz işte sevgi önüne geçiyor derler ya. benim onunla olan derdim şu evlilik bana diyor ki şimdi seviyoruz birbirimizi ama ben kendimde şimdilik o potansiyeli görmüyorum hazır hissetmiyorum bende şimdi evlenelim demiyorum zaten ama işe girince ailelerin öğrenmesini istiyorum en azından sözlenmek istiyorum zaten görüşemiyoruz burda bulunduğumuz il küçük herkes birbirini tanıyoren azından sözlü olsak rahat görüşürdük diyorum bana söz nişan türünden şeyler söyleme dedi bi daha normaldede aile sorunları var bana fazla vakit ayıramıyor buluşmadık hiç.ben şimdi 21 yaşındayım evlilk için erken ewet ama 24 25 gibi evlenmek istiyorum o da şimdi 24 yaşında bana söyledikleri bunlar ewet bende onu hayatımın merkezine koydum sürekli arayan soran bendim işleri olansa o çok yanlış yaptım halbuki ilişki başladığında deyim yerindeyse köpek gibi peşimdeydi.bu sabah saat 4 e kadar konuştuk ayrılmak istemiyor ama konuyla ilgili söyledikleride bunlar bende seviyorum senin ilgin sevgin azaldı ama benimki azalmadı bi kaç yıl daha sevgili olup ayrılırsam benim için yıkım olur sonu yoksa ayrılalım dedim beni evlilik için seviyorsan hiç sevme diyor ben seni anlıyorum sende beni anla diyor kızlar bi akıl verin bana ne yapmam lazım mafoldumben bu konuda daha öncede kavga ettik hatta bu bölümde topikte açmıştım.
çok uzun oldu biliyorum ama durumum bu seviyorum ama böylede mutlu değilim :1no2:
karşındaki kişinin ailesi ile sorunlar var ve sende evlilik konusunda baskı yapıyorsun.
ailesi içi sorunlar eğer anne babası ile ilgili ise evlilikten uzak durması normal
önemli bir soru : 4 yıldır hiç mi görüşmediniz son zamanlarda mı görüşemediniz:uhm:
bir soru daha , bu kişinin işi gücü var mı? askerliğini yaptı mı? belki bu sebeplerden dolayı uzak duruyordur:uhm:
evlenmek istemiyor mu ben anlamadım
Canım evlenmek istemiyorsa nekadar daha devam etmeyi düşünüyor...
Yani 3 sene sonra 5 sene sonra ?... ne olacak kafasında nasıl bir son var...
ikinizde evlilik düşünmeseniz sorun yok, ama sen istiyorsun haklı olarak.. kalkıp 3 yıl sonrada sana aynı şeyi mi söyleyecek.. ve ozaman sen 24-25 yasında hayatını yeniden mi kuracaksın.. eğer gerçekten niyetinde yoksa bence kendin için bir adım atıp zor da olsa uzaklaşmalısın... hem belki o zaman evlilik korkusunu bastırır sensiz kalma korkusu...
4 yıldır hep birlikteydik aynı yerlerde üniversite kazandık onun öcesindede 1 yıllık bi ilişkimiz vardı hiç ayrılmadım ama zaman içinde ilgisinde azalmalar oldu bende olmadı aile içi sorunu ablası boşandı boşandığı eşi sürekli tehditler savuruyor rahatsız ediyor okulu bitti işi askerliği yok daha bende zaten şimdi evlenmek yada ciddi bi adım atalım demiyorum işini yapınca sözlenelim askerlikten sonra 1 2 yıl içindede evlenelim diyorum saçma sapan şeyler söylüyor güvence vermiyor şimdi seviyorum ama sonu ne olur bilmiyorum diyor varsa yoksa ailesi sürekli bi yerlere götürür şoför bildiğiniz ailesiyle zaman geçirir sürekli bulşmaya da burası üniv. gibi değil herkes birbirini tanıyor bilmem ne diyor
işi yok,askerliği var, ailesinde problemler var... bu koşulda hangi erkek evlenme fikrini aklından geçirirlaelaelaelaelae
ama eğer yukardaki sözü söylüyorsa bırak derim. bencilliği yapan kendisi. geçerli mazaretleri yoksa oyalıyor demektir. hele o sözü söyleyen birinin amacı zaten oyalamak.
soğuk dur eğer aklı başına gelmezse yapacak tek şey var...:gitme:
ne demek evlilik için sevme beni!!!
gönül mü eğlendiriyormuş senle?
ailevi sorun bilmemne herşey olabilir.
ama insan ciddi düşündüğü insanın kalbini kırmaz.
bence hemen ayrıl
yazık etme kendine
ewet teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için benim amacım zaten şimdi böyle adım atmak değildi ailelere söylemek bile 1 yıldan fazla olur iki tarafta acele etmezdi ayrıca aile sorunlarının dışında mezhep problemide var onun ailesi sorun yapar istemezmiş benim annem sevince doğru düzgün adabıyla gelip isteyince neden olmasın sevdiğin dururken başkasına mı verecez diyor o ise annem zaten kalp hastası olası bi kavga çıkarda kötü olursa ona bişey olursa ömür boyu kendimi affetmem diyor bilmem ne ilk zamanlarda sorun çıkar demiştim beni bırak demiştim yok seni çok seviyorum ailem mutlaka sorun yapar ama ikimizinde işi parası olunca kabul ederler demişti
ewet aynen öyle dedi mafoldumben ayrılmak isteyince de sen demekki hiç sevmemişsin bencillik ediyorsun diyor hani anlarım hazır hissetmemesini doğal bu yaşta bu olanaklarla olmaz tabiki ama insan hiç böyle dermi ben tabiki isterim allah kader etmişse elimden geleni yaparım demezmi yok demiyor :gitme: ama ilk zamanlar sen benim alınyazımsın asla bırakmam sonunda ölüm olsa vazgeçmem derdi senağlama
4 yıldır beraber olduğun adamın amacını hala öğrenemedinmibenneyaptımki
onu yaşıyan sensin..gözlerine bakan,yüreğini gözlerinde gören,elini tutunca hissedenbenneyaptımkibunu sen bize soruyosan eğer,4 seneyi at gitsin çöpegamyoncuiremsu
yok benle gönül eğlendirmiyomuş sevdiği için birlikteymiş ama evlilik için devam etme diyor beni seviyorsan devam et diyor seviyordum ama soğumaya başladım iyice 4 yıl boyunca bi yanlışımı yaşadım ben aşk diye beni çok seviyordu bırakmıyordu bırakmayacaktı ölene kadar ben onun kalbindeki güzelliği aşkı sevdim çok yakışıklı zengin değildi sözleri konuşmaları beni bağladı ne yapacam bilmiyorum sizce amacı ne mafoldumben
salaklık bende ya ne diye inanıyorum sanki ne bok yiyorsa yesin sevgi sevgi diye yırtınıyorum adamın umurunda mı bende onunla evlenmeyecem çirkin değilim dul değilim evde kalmış değilim tahsilliyim çalışınca da nasibimde ne varsa onu görürüm bu daha ömür boyu adam olmaz işi olsa askerliğini yapsa ailesinden vazgeçemez sevgisi o kadar güçlü değil eskisi gibi değil hissediyorum ben bunu ne hali varsa görsün ayrılacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?