ayrıldık galiba :(

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
Kızlar daha öncede konu açmıştım..msjlaşamıyoruz falan diye galiba biz ayrıldık 2 saat önce falan konuşuyoduk..sonra bi konu açıldı dedimki beni başka biriyle düşünebiliyomusun diye sordum ne hissedersin dedim. ölürüm dedi...bende alala ciddimisin dedim evet dedi niye belli olmuyo okadar sevdiğin dedim,belli etmem aşkım dedi zor günler de dedi güldü :S zor günler ne diye sordum ben uyucam dedi söylermisin diye üsteledim uyuycamya ii geceler dedi.5 dak daha dur uyursun dedim ii geceler dedi cevap vermedi.benimde aklıma kötü günleri aldatması falan diye düşündüm..çok kötü oldum tamam ya dedim benim için 5 dak dayanamıyosan bitsin dedim..hiçbişey yazmadı 10 dakka geçti msj attı tamam bitti hattıda kırıyorum zor ulaşırsın bana dedi.. uyuyo olsa msj yazamazdı bilerek yazmadı galiba uyumuyosa napıyodu :/ off bitti galiba ben neyapmalıyım kızlarr yardım edin çok kötüyüm moralimde bozukk strese girdim gece gece:sinifsinif:

kalsik bebek gibi davranan erkekler iste sinir oluyorum boylelerine 2 dak once canim cicim 2 dakk sonra bitsinn umursamaz haller sen rahat ol bulunmaz hint kumasimi o seni arasin o kartida kiricam ayaklari yeme

Düşüncelerin için sağol canımya haklısın :2: böyle paylaştıkça içim açılıyo daha bi rahatlıyorum :çok üzgünüm:

Düşüncelerin için sağol canımya haklısın :2: böyle paylaştıkça içim açılıyo daha bi rahatlıyorum :çok üzgünüm:

oyle ama simarikcilik yapiyoor iste bilmem kirarim bilmem bitsin hic takma sen kendinden emin olki o senin pesinden gelsin erkekler fazla simartilmaya gelmiyor malesef canim

Aynen öyle canım benimde canımı sıkan yapcağını yapıyo ve sonra kapatıyo telefonnu bnm herşey içimde kalıyo bağırsam etsem belki rahatlıcam ama oda olmuyoo kafamçokkarıştı

Ya ne güzel konuşuyormuşsunuz gece gece...
Ne alemi vardı beni başka bir ile düşünsene falan fantazilerine.

Bazen durduk yere ortaya laf atıyoruz,ee karşımızdaki lafı derleyip toparlayacak olgunlukta olmayınca eyvaah ayrıldık galiba.

Tahminimde şu;yarın barışırsınız.

olgun değil diye konuşmayalım mı yani :çok üzgünüm:

olgun değil diye konuşmayalım mı yani :çok üzgünüm:

Bu tür şeyler konuşmayın pek tabii.
Ayrıca olgun adamada konuşmayın.

Güzel güzel konuşmak varken ne alemi var olmayan şeyleri sorgulamaya?

Neyse,zamanında eşimle bu gece gece konuşma fasıllarının tecrübesi ile söylüyorum bu saçma konudan sıkılıp uyuyacağım demiştir.

Uyanınca barışırsınız.

aman ya hep aynı senaryo boşver canım seni umursamıyosa sende umursama bi erkeklerinde dediği gibi erkekleri fazla şımartmaya gelmiyo evet bak gece gece moralinizi bozmuşsunuz

tamamda okadar basit değilki ( kötü günlerde nedemek ben buna anlam veremiyorum ...off

apaçak belli işte anlamadın mı ne demek istediğini yani sen başkasının olursan ölürüm o zamanda ne kadar sevdiğimi anlarsın demek istemiş hem bi erkeğe beni başkasıyla düşünebiliyomusun denir denmez değil ama çok sık kullanırsan böyle lafları şüphelenmeye başlar :umursamaz:

Bencede çok gereksiz bir soru sormuşsunuz, o size aynı soruyu sorsaydı kafanızda neler kurardınız düşünemiyorum bile... sonrasında da peki iyi geceler deyip, daha müsait bir zamanda konusabilirdiniz.. kalkıp 5 dk duramıyorsan bitsin demekde ayrıca bir çocukluk bence... o da tamam bitsin demiş... Bazen dünya etrafımızda döndün istiyoruz hanımlar kabul edin.. ama olmuyor işte..

Çok gereksiz bir soru sormuşsun çocuğa bu bir gerçek...
Mesajlara bağlı mı yaşıyorsunuz anlamadım. Tamam mesaj atmıyorsa atmasın. Belki sıkıldı, belki işi var ne bileyim...
Ben olsam ben de her saniye mesaj atmaktan sıkılırım...

hiç bozuntuya verme sakın arama o senin ondan vazgeçemeiğiniş bildiği için bu kadar rahat arama sakın bak nasıl dönecek burnu sürte sürte

Yolunda gıden bır beraberlık var ıse, ılla kusku duyarız, nıcın her sey bu kadar yolunda gıdıyor dıye?

Olmamalıdır cunku, ılla sorunlar cıkmalıdır. Eger dıs etkenler sorun cıkarmıyorsa, bız ıc etkenler devreye gırerız.

Her lafın altında, baska bır laf ararız. 'Boyle dedı, ama aslında bence boyle demek ıstemıstı' dıye kendımızı ınandıgımız senaryoya gore yonlendırırız.

Halbukı soylenen sozlerı oldugu gıbı algılasak, 'hayır, baska manası yok, ne dedıysem o manada' denıldıgınde ıkna olsak, ısrarla 'bence baska bır sey demek ıstedın' dıye ustelemesek, ınanıyorum kı yasadıgımız sorunları sıfıra ındırgemeyecek olsak dahı epey azaltmıs oluruz.

Yıllar oncekı tecrubelerıme dayanarak yazıyorum bunları. Kaybettıklerım ıcın zerre kadar uzulmuyorum. Uzuldugum tek nokta bır erkek ıcın uzulmus olmak. Ablam bır gun bana 'evlendıgınde bugunlerını anımsayıp, uzuldugun ıcın pısman olacaksın' demıstı, ınanmamıstım. Sımdı ıse gercekten pısmanım, degmezmıs bır erkek ıcın uzulmeye, her lafın altında baska bır mana aramaya, kendını bos yere kahretmeye.

Ne saçma bir soru bu böyle.. Ne hisseder bilmiyormusun.. İnsan sevgilisinin başka biriyle olduğunu düşünebilirmi?? Düşünse kahrolur...

Çocuk da zaten ölürüm demiş....

Zor günlerde sevgimi fazla belli edemem demiş... Ne var bunda... Zor gü deyince aklına niye aldatıldığın geliyor ki... Seni aldatıyor olsa bunu zorgünlerde seni sevdiğimi belli etmiyorum diye ima etmez insan...
Zor gün nedr biliyormusun ailesinden biri ölmüştür hastadır ameliyat olacaktır, işsizdir iş bulamıyordur, parasızdır borcu vardır ödeymiyordur.. ve benzeri bisürü durum olabilir....
Zorgün böyle bişeydir....

Belli ki sıkıntısıyla seni de sıkmak istemediği için de konuyu kapatmak istemiş ve ben uyuycam kapatalım demiş....

Ve sen bunun üzerine 5 dk. dayanamıyorsan bitsin diyorsun...
Bitsin demek bu kadar kolay mı senin için.... 5 dk fazla konuşmadınız diye bitsin diye blöf yapıyorsan karşı taraf da tamam bitsim madem dediğinde offf moralim bozuk demiyceksin....

Ne kadar kolay "bitsin" diyebiliyorsunuz ben de buna şaşıp kalıyorum...
Sonra da ayrıldık galiba vah vah tüh tüh... eften püften her şey için bitsin derseniz biter tabii... hiç ağlamayın sonunda...
Evcilik mi oynuyorsunuz, ilişki mi yaşıyosunuz önce bunun ayrımını bi yapın.

bence bırak o sana ulaşamasın çocuk gibi ne o öyle seviyorum ölürüm sonra da tamam bitsin... takma kafana anlaşılan beyimiz çok şımarmış

Senin yaptığın da normal değil yok kimseyle beni düşünebiliyor musun filan demeler ama o çocuğun da ciddi ciddi kafasında tahtası eksik.
Ne demek cevap vermiyorum, yok uyucam bilmem ne, tamam bitsin filanlar :bbo:
Dünden razı ayrılmaya da maaşallah... akannehir
Ama sen de ayrılma lafını ağzına sakız ederek ilişkiyi mahvetmişsin.
Tamam deyince birleş, bitsin deyince ayrıl.
Ne bu böyle?
ılişkinin de bir adabı vardır.
Ayrıca kulağına küpe olsun bu çocuk seni aldatıyor bal gibi belli...
a.s
Kafanı dinlemeyi ve 'tek' başına hayata tutunmayı dene, bu insan senin ancak psikolojini bozar...
lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…