ayrıldık galiba :(

PArdon ama tanımadığınız etmediğiniz bir kere dahi görmediğiniz biri için o seni aldatıyor bal gibi belli diye bir ifade kullanabiliyorsunuz..
Nereden belli allah aşkına...
Kız sormuş beni başkasıyla düşünebiliyormusun
Çocuk demiş ölürüm...
Kız demiş hiç belli değil sevdiğini göstermiyorsun
Çocuk demiş zor günlerde belli edemiyorum...
Şimdi siz ve konu sahibi bu diyalogdan nasıl çocuğun aldattığı fikrine kapıldınız cidden çok merak ediyorum....

Mesela bu sabah benim de kocamla aramızda bir diyalog geçti...
Kocam: Aşkım kahvaltı hazırladınmı???
Ben: Yok kocacım hazırlamadım...
Kocam: Aşkım yaaa... bu hafta hiç kahvaltı yapmadım...
Ben: Ama aşkım bu hafta hep kahvaltı hazırladım sen uyumayı tercih ettin, kahvaltı yapmadın.. Bugünde uyursun dye hazırlamadım..
Kocam: Tamam tamam gene ben suçlu oldum....

KAlktı giyindi işe gittti...
Şimdi beni aldatıyordur dimi bu adam bal gbi belli :)))

Ayyy ayyyy...
patlıcem şimdi.... kaydirigubbakcemile3 :roflol:

O sizin kocanız, sürekli görüyorsunuz onu, üye sürekli görmediği birinden bahsediyor.
Mesajlarına cevap vermeyen ve onu doğru dürüst dinlemeyen biri.boshayallersmile
Kapat hadi yeter diyen tahammülsüzlük gösteren...
Yeterli mi?
Ayrıca ölürüm diyip geçiştirmek ne alaka diye sormamak...
Sonra da pat diye ilişkiyi bitirmek...
Yani kaybetmeme korkusu taşımamak...
Daha sayayım mı? :1ninca:
Hem sizin kocanızla olan olayınızı bunla nasıl bağdaştırdınız cidden hayret!
boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Olaylar bağdaştığı için değil özellikle hiç alakası olmadığı için yazdım kocamla aramdaki dyaloğu...
Saçma bir soru sorulmuş.. Cevap verilmemiş.. Çünkü belli ki çocuk da soruyu saçma bulmuş ve ölürüm deyip geçiştirmiş...
Ne yani seni de onu da vururdum.. YA benimsin ya kara toprağın falan gibi arabeske mi bağlamalıydı...

Alakasız bir konudan hemen çocuğun kızi aldattığ yorumunu yaptınız ya.. Belki benim alakasız diyaloğumdan da çıkarırsınız böyle bir yorum...

Neyse bana gene de çok ilginç geldi..
Yani çocuk zor durumlarda sevdiğimi gösteremiyorum dedi diye konusahbi arkadaş bu zor durumun sevgilisinin onu aldattığı olarak algılamış ya çok ilginç geldi...
Zor durum anlayışımız cidden çok farklı..

Bana sevgilim dese ki seninle fazla ilgilenemiyorum zor durumlardan ötürü, sevdiğimi gösteremiyorum..
Aa aşkım bilmediğim bişeymi var hayırdır falan derdim.. sağlık yada mmaddi sorunlar var sanırdım.. Sizin hemen beni aldattığını düşündüm demeniz ilginç geldi...

Sevgili Deniz_Barış;
Size alakasız gelmiş olabilir. Ama konuşmalardan demek ki böyle bir his çıkardım ki söylemişim...
Yani bunu eleştirme tarzınız biraz tuhaf ve şahsımı rencide edici açıkçası...
Neyse...
Sanırım artık bu gibi telefona odaklı ilişkiler (mesajla çoğu sorunlarını halletmelerinden, sürekli telefonla görüşmelerinden çıkardım bunu) konusunda ihtisas yaptım aslında, biraz da bunun etkisi verdiğim tepki.
Bu üye çok fazla üstüne düşmüş sevgilisinin...
Sevgili bunalıp başka taraflara yönelmiş olabilir...
Bunu yapan erkekler çok maalesef çok...
:1no2:
2 dakika ona fazladan dinleme vakti ayırmayan bir insan ve şıp diye ayrılalım diyen bir insan bu...
Seni başkasıyla görürsem ölürüm lafı da klişe geldi, soruya odaklı bir klasik erkek cevabı aslında.
Çok karışık bir bulmaca değil aslında bu konu.
Gayet basit.
Gerçekten seven insan iyi o zaman bitsin deyip kestirip atmaz böylesine, 2 dakika dinlememezlik de etmez...
Bu kadar açık ve net...
Bilerek kapatılmış yeter of sıktın tarzı bir tavır takınmış...
Seven erkeğin bunu yapacağına inanmıyorum...
:umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar basıt bırıne bıtsın demek senın ıcın konu sahıbı?
Allah askına yaa bıtmesı ıcın bır sebep mı bu?
ayrıca bıtsın dıyen sensın,ne beklıyorsun ayaklarına kapansın yalvarsın mı bu gereksız muhabbet ıcın?
ya ben cok safım ya da bu ılıskı ıslerınden anlamıyorum..bende bır problem var yanı..
bır ılıskı de bıtsın demek..bu kadar basıt olmamalı..
eger bıtsın dıyorsan da bıtıreceksın..
bıtıremıyeceksen eger bıtsın demıyeceksın..
ben mı yanlıs dusunuyorum?
aranızdakı muhabbette bır problem,senı aldatma vs ben gormuyorum..
ha sen gordun demek kı ve bıtsın dedın..e o zaman neyın muhabbetını yapıyorsun?
bıtmıs ıste daha ne?

bence sen çocukça davranmışsın o da alttan almamış.bzim bildğmz tek olay bu belki de hep böle yapıosndr o da artk bıkmştr.erkkelr tartşmayı sevmz huzur ister halyle msjına cvp vermk istemicek tartşmak istemicek.sen kendine kul köpek arıosun sanırım gel deyince gelsin konuş deyince konuşsun.bence burda sen hatalı görünüosun biraz daha olgun davranmalısın

üstüne düşme bu ara erkeklere bişey oluyo zaten kendilerini bişey sanıyolar
geri arar merak etme

bana da öyle geldi. bu mesaj meselesi ile ilgili başlığıda okudum yani ben de olsam darlanırdım heralde, seni sevmediğinden vesaire değil ama insanın üstüne gidilmesi insanı sıkar bir yerden sonra.
bir de ben şunu merak ettim aranızdaki yaş farkı ne kadar, liseye gidiyorsun sanırım eğer o yaşça büyükse böyle sürekli mesajlaşmaların onu sıkması anormal değil.
ben bu işin bittiğini sanmıyorum, sen her gece mesaj atıyormuşsun zaten bitti diye diğer başlıkta dediğin üzere o da bu sefer dayanamamış artık senin ona yaptığını yapmış,
yani hayatta tek sorununuz mesajlarına istediğin sıklıkta cevap verememesi olur inş.
tabi bu arada belirtmem lazım ki sen ona soru sorarken bir anda yatıcam demesi ve soruna cevap vermemesi hoş değil, bunu sana karşı bir tepki olatak yaptığını düşünüyorum o an için.
kendini üzme, barışırsınız, birbirinizin beklentilerini karşılamayı öğrenmeniz lazım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…