Ayrıldık ? Haksız oldugumu düşünmüştünüz ?

Daha önceden de görüşmüştük ayrıca gerçekten bişeyler hissetmiş olamazmıyım şuan bende afallıyorum 1 ayda hiç bu hale gelmedim ama çok istemiştim gerçekten salak gibi davrandıgımın farkındayım üstüme gelmeyin lütfen
1 ay deli divane olmak için kısa bir süre.
Sevgililik bile denmez, ancak flört denir. Bu kadar kısa sürede de karşındaki bu kadar darlanmaz yani.

Daha önceden de görüşmüştük ayrıca gerçekten bişeyler hissetmiş olamazmıyım şuan bende afallıyorum 1 ayda hiç bu hale gelmedim ama çok istemiştim gerçekten salak gibi davrandıgımın farkındayım üstüme gelmeyin lütfen
Tabii ki hisleriniz yoğun olabilir ama yaptıklarınız hiç normal değil.

Hatırlarsanız önceki konunuzda ben de içime sinmeyen bir şeylerin olduğunu söyleyip size hak vermiştim. Sonradan eski konularınız ortaya çıktı bir baktık ki, aldatılmanızın üzerinden fazla geçmeden hemen başka bir ilişkiye başlamışsınız ve sanki yıllardır tanıyor gibi konuşuyorsunuz adamı. Normal değil.

Bu kadar ertesi yarın gibi konular açan biri daha vardı burada yanlış hatırlamıyorsam. Kullanıcı ismi sherlock muydu acaba emin de olamadım. Sonradan yalan olduğu çıkmıştı sanırım. Sizin de fake olmadığınıza emin olamıyorum nedense.

Kız ne eşi 😂😂 Konu sahibi bir aylık sevgilisinden bahsediyor.

4 kere üst üste aradığı bir aylık sevgilisi yani. Bir. Konu sahibi siz daha iyi anlayın diye harflerine ayırdım bakın. B-İ-R.
Benim bildiğim usul adap şudur; Birini bir kere ararsın, meşgule atarsa "müsait olduğunda dönersen sevinirim" gibi bir mesaj yazar beklersin. Seni önemsemeyen sevgiliyi üst üste aramak hem çok önemsediğini gösterir hemde adamın totosu gökyüzüne çıkarır. Ondan sonra o adamın totosunu paraşütle bile yere indiremezsin. 😂

Deli divane olmadım sadece bana yapılan saygısızlıga müdahale ettim bunada hakkım yok mu yani ilişkini süresi kısa diye beni takmayan geçiştiren aldatma şüphesi olan adama tamam mı demeliydim sadece
1 ay deli divane olmak için kısa bir süre.
Sevgililik bile denmez, ancak flört denir. Bu kadar kısa sürede de karşındaki bu kadar darlanmaz yani.

Tabii ki hisleriniz yoğun olabilir ama yaptıklarınız hiç normal değil.

Hatırlarsanız önceki konunuzda ben de içime sinmeyen bir şeylerin olduğunu söyleyip size hak vermiştim. Sonradan eski konularınız ortaya çıktı bir baktık ki, aldatılmanızın üzerinden fazla geçmeden hemen başka bir ilişkiye başlamışsınız ve sanki yıllardır tanıyor gibi konuşuyorsunuz adamı. Normal değil.

Bu kadar ertesi yarın gibi konular açan biri daha vardı burada yanlış hatırlamıyorsam. Kullanıcı ismi sherlock muydu acaba emin de olamadım. Sonradan yalan olduğu çıkmıştı sanırım. Sizin de fake olmadığınıza emin olamıyorum nedense.

Deli divane olmadım sadece bana yapılan saygısızlıga müdahale ettim bunada hakkım yok mu yani ilişkini süresi kısa diye beni takmayan geçiştiren aldatma şüphesi olan adama tamam mı demeliydim sadece
Üst üste aramamalıydınız. Kendinizi yiyip bitirseydiniz ama ona "seni çok önemsiyorum, seni bekliyoruum" mesajı vermeseydiniz.

Duramadım işte napiyim ama ben böyle beklerken onun arkadaşlarıyla oturuyo olması aşırı sinirimi bozdu
Benim bildiğim usul adap şudur; Birini bir kere ararsın, meşgule atarsa "müsait olduğunda dönersen sevinirim" gibi bir mesaj yazar beklersin. Seni önemsemeyen sevgiliyi üst üste aramak hem çok önemsediğini gösterir hemde adamın totosu gökyüzüne çıkarır. Ondan sonra o adamın totosunu paraşütle bile yere indiremezsin. 😂

Bekledim zaten gecenin bi yarısına kadar artık sabır kalmadı
Üst üste aramamalıydınız. Kendinizi yiyip bitirseydiniz ama ona "seni çok önemsiyorum, seni bekliyoruum" mesajı vermeseydiniz.

Bekledim zaten gecenin bi yarısına kadar artık sabır kalmadı
Sal ipini gitsin ya, 1 aylık sevgili sonuçta ne olacak.
Herkes kendine yakışanı yapar. Başında fstketmeniz iyi olmuş, ya yıllarınızı harcasaydınız?

Adam bence o kızla şu an flört ediyor senide cepte görüyor. Adamın totosunu nirvana yapmışsın. İlişkilerde kadın olsun erkek olsun yok bu nıye ekli yok şu arkadaşınlasın benle ilgilen vs çok bunaltıcı hareketler. Şahsen arkadaşlarımlayken bende zırt pırt mesaj yazılması aranmasından hoşlanmam ki arkadaşlarımada saygısızlıktır. Bu adam zaten anlattığın şeylere bakılırsa o kadınla konuşuyor öyle hissettim. Düzgün birini bul ve kıskançlıklarını dizginle

Ben aslında hiç öyle olmasam bile bu konularda çok cool takılırım 😅

Yani geç mi yazdı, aramadı mı falan içten içe umursarım ama umursamıyormuş gibi davranım. Kendimden biliyorum çünkü.

Biri beni sürekli darlasa çok itici gelir ve kaçarım hemen :KK55:

Ben aslında hiç öyle olmasam bile bu konularda çok cool takılırım 😅

Yani geç mi yazdı, aramadı mı falan içten içe umursarım ama umursamıyormuş gibi davranım. Kendimden biliyorum çünkü.

Biri beni sürekli darlasa çok itici gelir ve kaçarım hemen :KK55:
Ayyy aynen bende evde sinirden yastık yerim ama yine 2.defa aramam,umursarım ama asla aramam 😂 gerçekten çok itici oluyor üst üste arayınca, ben en sonunda açıp "ne var be ne var" diyip carlıyorum.

Back
X