Ayrıldık ? Haksız oldugumu düşünmüştünüz ?

Valla bence adam sizi sevmiyor önemsemiyor siz üzerine düştükçe daha da uzaklaşmış ayrıca size yazmayıp çevremiçi ise başkasıdır o yani bu benim düşüncem. Bu kadar ısrarcı olmak niye. Sizi aramayanı sizde aramayacaksınız sizi sevmeyeni sevmeyeceksiniz. Adamların bi taraflarını kaldırmaya gerek yok bulunmaz hint kumaşı değiller.. ayrıca kendinizi bu duruma sokmayın lütfen aciz gibi muhtaç gibi

Ayrıldık akşam üzeri konu açmıştım aldatılıyo muyum diye
Saat 4 den itibaren beni hiç aramadı 4 akiam konuşcaz çözcez herşeyi demişti bende saat 12 bucukta aradı eve gidiyorum hayatım dedi tamam dedim 1 saat oldu yok ama sürekli çevrimici aradım tekrar eve gidemedim dedi arabadayız hala iş konuşuyoruz gün yaklaştıya dedi
Aradan 1 saat geçti aradım arkadaşlarıyla oturdugunu bu ortamı bırakamayacağını söyledi bende bizim bi problemimiz oldugunu beni arayacagını söyledin dedim ve keyfi olarak arkadaşlarınla oturuyosun ben seni bekleyemem dedim çarşamba günü düzeleceğini kafasının rahatlayacagını söyledi bende bunun işle alakalı olmadıgını resmen dalga geçer gibi beni avuttugunu söyledim
Ya şimdi eve geçip problem neyse on çözeriz yada sabah kaşktıgında beni bulamazsın dedim oda bana bu lafı ciddiye aldırtma bak arkadaşlarım beni bekliyo şuan dedi bende ya eve geçersin yada biter dedim
Aradan yarım saat geçti aradım 4 kere meşgüle attı bende bi ayrılık mesajı yazdım şuan wp da çevrimici olmana sebep kimse mutlulukla değersiz hissetitğim yerde kalamam çok inanmıştım ama erken gördüğüm iyi oldu sen bu kadarmışsın sana 1 gün süre vermiştim iki gün beklemeye değmez benden bukadar hoşcakal dedim ve mesajımı bile görmedi hala çevrimici olmasına ragmen
Herkes bana şüpheci kuruntulu kıskanç demişti bunlrın hepsi aldatıldıgımı göstermiyo mu
Ya da ben mi hastayım eğer öyleysem gerçekten tedavi olcam ya gerçekten kafayı yiycem hiç böyle bi ayrılık yaşamamıştım bu kadar sallanmadıgım olmamıştı gerçekten şok geçridim daha dün yanımdaydı
Önceki konuda da söyledim sanırım adam yolunu bulmuş aldatiyor tabiki def et gitsin şu boş insanı ya

Saat 4 den itibaren beni hiç aramadı 4 akiam konuşcaz çözcez herşeyi demişti bende saat 12 bucukta aradı eve gidiyorum hayatım dedi tamam dedim 1 saat oldu yok ama sürekli çevrimici aradım tekrar eve gidemedim dedi arabadayız hala iş konuşuyoruz gün yaklaştıya dedi
Aradan 1 saat geçti aradım arkadaşlarıyla oturdugunu bu ortamı bırakamayacağını söyledi bende bizim bi problemimiz oldugunu beni arayacagını söyledin dedim ve keyfi olarak arkadaşlarınla oturuyosun ben seni bekleyemem dedim çarşamba günü düzeleceğini kafasının rahatlayacagını söyledi bende bunun işle alakalı olmadıgını resmen dalga geçer gibi beni avuttugunu söyledim
Ya şimdi eve geçip problem neyse on çözeriz yada sabah kaşktıgında beni bulamazsın dedim oda bana bu lafı ciddiye aldırtma bak arkadaşlarım beni bekliyo şuan dedi bende ya eve geçersin yada biter dedim
Aradan yarım saat geçti aradım 4 kere meşgüle attı bende bi ayrılık mesajı yazdım şuan wp da çevrimici olmana sebep kimse mutlulukla değersiz hissetitğim yerde kalamam çok inanmıştım ama erken gördüğüm iyi oldu sen bu kadarmışsın sana 1 gün süre vermiştim iki gün beklemeye değmez benden bukadar hoşcakal dedim ve mesajımı bile görmedi hala çevrimici olmasına ragmen
Herkes bana şüpheci kuruntulu kıskanç demişti bunlrın hepsi aldatıldıgımı göstermiyo mu
Ya da ben mi hastayım eğer öyleysem gerçekten tedavi olcam ya gerçekten kafayı yiycem hiç böyle bi ayrılık yaşamamıştım bu kadar sallanmadıgım olmamıştı gerçekten şok geçridim daha dün yanımdaydı
Adam sizi asla sallamiyor. Bunu bildiginiz halde keske israrla aramasaydiniz. Ne hali varsa gorsun bence birakin

Evet dün ve dünden önceki gece oldu bunlar
Okadar şaşırdım ki madem bana cevap vermeyecek kadar önemli bi kız var hayatında insanın daha önce onları yapmak içinden gelmez
Yanıma ne fırsatlar yaratıp geliyodu gerçekten çok inanmıştım hayalimdeki insan o sanmıştım
cevap yazdı mı x kişisi
bakalım e cevap verecek merak ediyorum
bu arada ihmal edilmek konusunda siz haklısınız ısrar edip boğma kousunda da siz haksızsınız
bırakacaktınız kendi haline.. sabırsız davranmışsınız

Beni sallamayan adamı bırak mesaj atmayı hece bile kurmam.
Gidene güle güle.
Aldattıysa da kendi şeref yoksunluğundandır.
Üzülme biri gider daha iyisi gelir.

Okurken ben daraldım. Bu ne habire arayıp, mesaj atıp, ültimatom verip, kendi kendinize yaşamışsınız. Siz bunca şeyi yaşarken adam ortada yok. Tamam ayrılın zaten olması gereken artık o ama hareketlerinizi biraz törpülemeye çalışın. Daha daha acaba aldatılıyor muyum, acaba kız mı var diyorsunuz. Biraz sakin. Somut bir delil yok aldatıldığınıza dair ama önemsenmediğiniz ortada

Dünde size yorum yapmıştım guvenmediginiz adamın her sözünden hareketinden yorum mana çıkarmak yorucu olmuyormu diye .baktın kafana uymuyor yol ver gitsin .BİR aylık ilişkide bu kadar niye yipratiyorsunuz kendinizi 5 senelik ilişkiniz var sanki. adam dun zaten sekreter kızla rengini belli etmişti. Israrcı bir yapınız var insanlar buna tepki göstermişti.

Adam bıkmış aldatiyor mu bilemem ama bıkkınlık getirmissin.1 kere görüntülü arayip acmazsan tekrarı olmaz mesajini verebilseydin işi çözerdin.Neyse artik zaten bitti demişsin bari usteleme yakamdan düşmüyor moduna gecmesin

söyledikleri bana inandırıcı gelmedi , bes dk olsa zaman ayırabilir isterse
hata sende de var ama çok ısrarcı davranıyorsun biraz teli kapatıp onun aramasını beklemeliydin

Daha bir aydır ilişki içindesiniz. Resmen saplantı yapmışsınız. Eğer biraz olgun olmazsanız karşınıza hep böyle saçma sapan ilişkiler cikacak.

Beklemeyi öğrenin. Arkanızı dönmeyi, kendinizi oyalamayı ... birinin ilgisine muhtac olmamayi , kapris yapmamayı...

Aldatılmakla alakası ne biliyomusunuz sabah 8 den beri iki üç dk da bir çevrimici ve asla bana yazmıyo ve bakın saat üç oldu hala çevrimici ve sürekli beni geçiştirdi konuşcaz etcez diye eğer herhangi bi kadın olmasaydı ve beni bu kadar umursamamazlık yapmasaydı en azından bi hoşcakal yazardı tamam ben bezdirdim defalarca arayarak hata ettim evet ama sinirime hakim olamadım çünkü dün geceden beri bekliyorum en azından bi açıklamayı haketmiştim
Hayatımda hiç bir erkeği eşimde dahil çevrim içi mi diye dakika dakika kontrol edipte kendime zarar vermem.Eğer aldatıyorsa Allah mutlaka önüme seriyor.Ne zaman böyle rahat olsam herşey önüme dökülür.Bırakın takip eden siz degil o olsun.Bırakın siz degil o düşünsün.Böyle hareketler kişiyi özgüvensiz ve aciz gösteriyor...

Aldatıldınız mı bilmiyorum ama biri bana elinde somut bişey olmadan sen bu kadarmışsın, erken gördüğüm iyi oldu gibi şeyler yazsa ben de cevap vermem. Bitmeyeceği varsa da bu cümleden sonra biter. Haklıyken haksız duruma düşmüş gibisiniz.

4 kere meşgüle attı - şuan wp da çevrimici olmana sebep kimse mutluluklar yazdim
Böyle ezik hareketlerde bulunan bir sevgilim olsaydı ben de ayrilirdim. Çocuğa hak verdim.
Allah kanunu mu yani, tam o saatte problem için konuşulacak... Belki de canı sıkkın, arkadaşıyla dertleşiyor sizin konuyu, sohbet tatlı geldi. Belki canı sıkkın, kafa dagitiyor , belki sevgilisiyle gergin bir konuşma yapmaktan kaçıyor,oyalaniyor... 'hemen eve git yoksa biter' falan.. iyy
Böyle cümleyi kocam kursa eve gitmem.
Gerçekten kendinizi değiştirmeniz lazım.
Sadece ilişkileriniz için degil- zaten Bu kafayla sevgilileriniz sizinle çok kalmaz, o yüzden de demedim. En çok size zarar. Böyle gereksiz tripler, düşünceler, afralar tafralar...hayatınızdaki insandan da çok size zarar

Evet dün ve dünden önceki gece oldu bunlar
Okadar şaşırdım ki madem bana cevap vermeyecek kadar önemli bi kız var hayatında insanın daha önce onları yapmak içinden gelmez
Yanıma ne fırsatlar yaratıp geliyodu gerçekten çok inanmıştım hayalimdeki insan o sanmıştım
Bana dun gece ıyı geceler demıs uyanınca gordum baktım cevrımıcı. Ben yatarken de cevrım ıcıydı. Kımle konusuyosun kotu bısı mı oldu dedım? Yok canım dedı sana süpriz yapacam ya onu ayarlıyorum. Ulan gecenın ucunde ıkı saat boyunca ne ayarı bu alt tarafı bılet alacaksın. Neyse dedım uyudum sabah uyandım baktım saat altıda cevrımıcı yıne. Uyumamıs herıf. Insan arar kadını ya sureklı yazısa yazısa ne alaka. Onlara da yazık. Bana da dun habıre erken uyu erken uyu deyıp duruyodu. Gercı son bır haftadır boyle de konduramıyo ınsan. Gorusmek ıstemıyorum deyınce de arayıp duruyor sonra hoop aynı döngu. Bende ona bıtti dedim heryerden engelledım. Açmayı da düşünmüyorum. Ne halı varsa görsün. Bosver sana kıymey veren bırını sec bunların poposunu kaldırma

dediğim gibi tam konuyu bilmeden yorumladım ama sanırım önceki konunuzda buradaki hanımlar da sizi haksız bulmuş.
O sebeple abarttığınızı düşündüm ben de .. Tabii şöyle bir durumda var kadın hisseder.
Bu zamana kadar hissettiğim hicbir şey beni yanıltmadı.

Ayrılık mesajınıza sakinleşince bile cevap yazmadıysa, umursamıyor demektir. Şu saatten sonra siz sakın peşine düşmeyin bence.
Bu cok enteresan cıdden ama ben de hıssedıyorum. Mesela bır sevgılım vardı arada sarjı bıter kapanır arada sabaha kadar onlıne olurdu ben kotu dusunmezdım sonuncusunda bır haftadır tedırgınım beynim biliyo ama kalbım reddedıyodu durumu. Sanırım aldatıldıgımızı adamın baskası ile yazısmasından degıl bıze karsı ilgisinin azalmasından anlıyoruz.

Bence biriyle flört etmiyor ama ugrasiyor yani kizi tavlamaya calisiyor.eger tavlarsa direk birakir sizi yok tavlamazsa geri doner.surekli cevrimici olmasinin sebebi kizla surekli konusuyor.sanirim ikna etmis olacakki size cvp vermiyor

Yeni biten ilişkime benzettim. Dengesiz tavırları ile karşısındaki kadını çileden çıkaran sonra da topuk olan erkek modeli. Bir sıcaktır bir soğuk, kelimeleri ile size kendinizi değersiz ve yetersiz hissettirir,bir şekilde hep peşinden koşuyormuş yada alttan alıyormuş gibi hissedersiniz. İşin sonunda konu "sevgi,ilişki,aşk" kısmından çıkıp inada biniyor. Bir erkeğin hayatında illa bir kadın olmasına gerek yok aldatma kelimesi için. Kötüleşen hareketler, yalan yanlış tavırlar ve sözler de aldatmaya giriyor çünkü o adam bildiğiniz adam olmaktan çıkıyor. Ben kimsenin peşinden koşmam,kızlar benim peşimde koşar diyor genelde bu tipler (ve sayıları oldukça fazla). Pucca isimli yazarın bir sözü var: Sümüğünüzü atmayacağınız erkekler ... Seninki ilişki değil ,kaçak dövüşme..Bu tip erkekler taktik yapılmasından,oyunlardan,sürekli sürekli kovalamaktan anlıyor; elde ettiğini düşündüğü an bırakıyor yada daha cazip bir seçenek gördüyse seni es geçiyor... Derin bir nefes al ve arkana bakmadan yoluna devam et..

Evli değilmissiniz. Sürekli cevrimici ve size cevap vermiyorsa vardır bir sey.

Back
X