Yeni biten ilişkime benzettim. Dengesiz tavırları ile karşısındaki kadını çileden çıkaran sonra da topuk olan erkek modeli. Bir sıcaktır bir soğuk, kelimeleri ile size kendinizi değersiz ve yetersiz hissettirir,bir şekilde hep peşinden koşuyormuş yada alttan alıyormuş gibi hissedersiniz. İşin sonunda konu "sevgi,ilişki,aşk" kısmından çıkıp inada biniyor. Bir erkeğin hayatında illa bir kadın olmasına gerek yok aldatma kelimesi için. Kötüleşen hareketler, yalan yanlış tavırlar ve sözler de aldatmaya giriyor çünkü o adam bildiğiniz adam olmaktan çıkıyor. Ben kimsenin peşinden koşmam,kızlar benim peşimde koşar diyor genelde bu tipler (ve sayıları oldukça fazla). Pucca isimli yazarın bir sözü var: Sümüğünüzü atmayacağınız erkekler ... Seninki ilişki değil ,kaçak dövüşme..Bu tip erkekler taktik yapılmasından,oyunlardan,sürekli sürekli kovalamaktan anlıyor; elde ettiğini düşündüğü an bırakıyor yada daha cazip bir seçenek gördüyse seni es geçiyor... Derin bir nefes al ve arkana bakmadan yoluna devam et..