Bir gün neşelisin bir gün üzgün.. Geçer geçer bunlarda geçer ... Aklından çıkmayacak tabi ki..
Bu yazdıklarını okuyunca kendimden birşeyler buldum. Aynen umursanmamak çok kötü hissettiriyor. Hayatımda yapmadığın şeyleri bile yapıyorsun ve sonra kendine kızıyorsun.
TAvsiyelerim;
1-Bir gün o karşınızda gibi yüksek sesle onunla konuşun ... Ona yaptıklarını anlatın ... onun size yaptıklarını unutmayın. Hata kimde ise bırakın öyle kalsın Oluruna Bırakın. KEsinlikle düzeleltmek istemek gibi özür yada farklı yönteme başvurmayın.
Ne kadar çaba safedersin o kadar olmuyor. O yüzden sal ipini gitsin ...
2-Netten oyun oynamak belli süre kafanı dağıtıyor ...okey pis yedi- amiral battı- Aslında Burda da var oyun odaları ...
3-Kitap okumak -Sİze farklı şeyler anlatan kitaplar..Kişisel gelişim kitapları yada KOrku gerilim
4-Gözlerim nemlenince yanaklarımı sıkıştırıyorum yada iki tokat atıyoru kendime süper oluyor tek damla yaş gelmiyor. Tavsiye ederim
Ben kitap okuyorum beynim dinleniyor. Mehmet Çoşkundeniz-Aşk yakalar seni. "aşk doktoru" YAzarı bilmeyen yoktur gidip o kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim.
kızlar bende sizdenim(( bugün ayrılığımız 32.günü inanamıyorum hala özlüyorum..kaç gündür ağlamıyodum bu sabah gene ağladım..Allahın izniyle umarım döner..Sewerek ayrıldık aldatma soğuma vs yok..en kötüsüde severken ayrılmakmış..umarım bigün buraya barıştığımızı yazarım..Allah gönlünüze göre versin kızlar..Cuma mübarek günde bol bol dua okuyun kızlar..
canım benim yaaayazdıklarını okurken bende ağladım...aynı şeyleri yaşıyoruz...farklı şehirlerdeyiz..aramıyor artık hiçbirşeye tahammül edemiyorum...1 mesaj 1 telefon etmesi off.. 1hafta önce yanımdaydı artık 1000km uzaklarda Allah yardımcımız olsun,hakkımızda hayırlısı olsun çok zor....
işte mesele bu
off off bende birgün şuraya çok mutluyum yazabilecek miyim..
ilerde birgün evleniyorum diyebilecek miyim..
sevdiğim bir adamla...
oyy oyy
diyeceksin elbette..
alınyazın gelip seni buldugu zaman bu günlerine oturup üzüleceğine ne salakmışım bugünlerin gelceğini bilsem hiç üzülürmüydüm diceksin....................................................
kızlar geceler beni kötü etkiliyor sanırım..
gündüzleri çok iyi oluyorum akşamları çok özlüyorum ..
napıcam ben bunalıyorum içim daralıyor...
gece olur ben ağlarım
ben ağlarım o ağlar
hiç geçmeyecek zannediyo insan..sanki bundan sonra hep bu acıyla yaşıcakmış gibi geliyo
ama zamanla şiddeti azalıyo bu acının emin ol..şimdi denenler belki de çok boş gelecek sana..
siz ne derseniz deyin canım yanıyo işte geçmiyo diye düşüneceksin ama o klasik zaman herşeyin ilacı lafı gerçekten doğru
ha kişiden kişiye değişir ne kadar zaman sonra acının azalacağı..
ama hep aynı kalmadığı kesin..
ilk zamanlar kendini ne kadar oyalarsan oyala yalnız kaldığın an illa çöküyosun
ama bunun bi gün geçeceğini kabul ederek acını yaşaman bence bu süreci azaltacak
ben öyle yapmıştım..şimdi çok kötüyüm ama biliyorum geçecek demiştim
öyle de oldu..ara ara aklıma geldiğinde üzülmüyo değilim ama razıyım buna o kadar acı çektikten sonra bu hiçbişey :) ve yakın bi zamanda bu da tamamen yok olacak biliyorum
inşallah sen de en kısa zamanda toparlanırsın canım..dertleşmek iyidir istediğin zaman dinlerim
onun umursamazlığı daha da yardımcı olur bence onu unutmanda..
ikimiz de sevdik ikimiz de üzüldük neden tek acı çeken benim o niye çekmiyo ki diye düşünürsen öfken zamanla acının önüne geçer..ama dediğim gibi zamanla..
şimdi ne kadar öfkelensen o kadar canın yanacak..neler unutuluyo canım ya..
ölüm acısı bile zamanla hafifliyo..
yazmak iyi gelir bu dönemde..ben günlükte çok ağlamıştım zamanındadestek olanlar oldukça insan kendini daha güçlü hissediyo
şu an boşluk hissediyosun..onla ilgili bişeye rastlayınca dağılman da normal
tavsiyem o ki kendini hazır hissettiğin zaman ona ait ne varsa yok et..ben yüzüğümü camdan dışarı taaa uzaklara fırlatmıştım :)
kendim yapamazdım ama bi arkadaşım çok ısrar etti bunu yapmak zorundasın hiçbişey kalmasın ona dair diye..sen de ne var ne yok at gitsin bi ara..fotoları da sil..
bunu yapmak çok zor geliyo insana ama olması gereken bu bence..bi yerde rastlayınca daha çok üzülürsün
barışma durumunuz var mı sizin bilemiyorum ben çok katı konuştum böyle ama :)
Smyl canım sen ne kadar oldu ayrılalı..kızlar bunuda merak ediyorumm..onuda paylaşırsanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?