Ayrıldık, öleceğim acıdan ben..

ona çok kızgınım bi o kadarda özledim..
bir tarafımm bulsa öldürecek onu.. diğer tarafım kıyamaz..
aşk öfke sevgi özlem hepsi birbirine girdi içimde..
olmayacaksa bile insan bi arar sorar ya nasılsın demek için
ya biz severek ayrıldık nasıl dayanabiliyor nasıl içi elveriyor şaşıyorum..
anlatamıyorum içimdekileri..
evet bende kitaba başlayacağım
tavsiye ettiğiniz kitabıda okuyacağım mutlaka..
ben normalde de oyun oynamazdım sevmiyorum oyunu..
film izlemeye çalışıyorum..abartıp 2 günde 12 film izledim..

inşallah tatlım inşallah..
bende çok özledim onu..

ben artık birşey bulamıyorum diyecek..
bana dedikleri bahane mi gerçek mi anlamıyorum..
ben aramıştım 13 şubatta bana dediği Smyl şu aynen..

bak ben tam unutmaya, unutmak değilde alışmaya başlıyorum sensizliğe.. ama konuşunca tekrar en başa dönüyorum.. herşeyi tekrar tekrar yaşıyorum en baştan.. kötü oluyorum dedi..geceleri acaba kendine birşey yapacak mı diye korkmaktan ilaç kullanmaya başladım dedi.. lütfen konuşmayalım lütfen dedi tamam dedim bende..

işte mesele bu

off off bende birgün şuraya çok mutluyum yazabilecek miyim..
ilerde birgün evleniyorum diyebilecek miyim..
sevdiğim bir adamla...
oyy oyy

diyeceksin elbette..
alınyazın gelip seni buldugu zaman bu günlerine oturup üzüleceğine ne salakmışım bugünlerin gelceğini bilsem hiç üzülürmüydüm diceksin....................................................

................................................

Son düzenleme:

belki herkes diyor ki neden bu kadar zorlanıyor..
mesele şu ki..
benim daha önceden ilşkim vardı.. kötü bir şekilde bitti bana karşı hakaret saygısızlık..
ben onları toplamaya çalışırken birden hayatıma girdi sevgilim..
aklımda hiç yoktu olmayacak dedim o kadar hayır dedim..
ama benim bir erkekte aradığım bütün özelliklere sahipti..
Smyl diğer sevgiline bile şans vermişsin ben haketmiyor muyum..
tamam ama zorlama beni dedim.. yaşadıklarımı biliorsun üzme sakın
canımı yakma dedim..
zamanla huyları karakteri aşık etti kendine..
ben seni hiç üzmicem demişti onlar gibi..çıkarken hiç üzmedi..
ama işte tam yaralarım kabuk bağlayacaktı.. tam kuruyacaktı..
bu olayda daha derinden açıldı.. daha çok acıdı canım..

bizim şarkımızı çalan komşu nolur kapat radyoyu..
ben dinleyemezken o şarkıyı
beni de dinletmek zorunda bıraktın ya

ve yine bir geceye başlıyoruz..
bu gece dik durmaya çalışacağım.. bu gece üzülmemeye çalışayım..
artık sessizlik çökünce yalnız kalmak üzmesin beni..
üzülmek istemiyorum artık

hiç geçmeyecek zannediyo insan..sanki bundan sonra hep bu acıyla yaşıcakmış gibi geliyo
ama zamanla şiddeti azalıyo bu acının emin ol..şimdi denenler belki de çok boş gelecek sana..
siz ne derseniz deyin canım yanıyo işte geçmiyo diye düşüneceksin ama o klasik zaman herşeyin ilacı lafı gerçekten doğru
ha kişiden kişiye değişir ne kadar zaman sonra acının azalacağı..
ama hep aynı kalmadığı kesin..
ilk zamanlar kendini ne kadar oyalarsan oyala yalnız kaldığın an illa çöküyosun
ama bunun bi gün geçeceğini kabul ederek acını yaşaman bence bu süreci azaltacak
ben öyle yapmıştım..şimdi çok kötüyüm ama biliyorum geçecek demiştim
öyle de oldu..ara ara aklıma geldiğinde üzülmüyo değilim ama razıyım buna o kadar acı çektikten sonra bu hiçbişey :) ve yakın bi zamanda bu da tamamen yok olacak biliyorum
inşallah sen de en kısa zamanda toparlanırsın canım..dertleşmek iyidir istediğin zaman dinlerim

çok sağol canımm çok kötü oldum bak şimdi duygulandım iyiki varsınız bende dinlerim sorunlarınızı dertleşirim her an :)
geçecek biliyorum ama korkuyorum canım duydum 5 6 sene geçmiyor demişler duydukça korktum..
nisanda söz yapacaktık.. bu yüzden çok üzülüyorum o heyecanımı yaşayamadan kaldı öyle..
bu kadar yakın hayaller olmasaydı belki daha az üzülürdüm..
kabullenmeme var galiba hala..
mesela ona ait birşey buluyorum aa akşam bunu ona göstereyim gibi bi heyecan oluyor içimde..
sonra diyorum o yok ki..baştan alıyorum herşeyi bitti diye..
bir de canımı yakan onun umursamaz olması dediğim gibi severek ayrıldık ama nasılsın demek için bile aramadı..
zaman..herşein ilacı işte gün öldürmek için saçma sapan şeyler yapsam bile zaman geçssin diye uğraşıyorum..

onun umursamazlığı daha da yardımcı olur bence onu unutmanda..
ikimiz de sevdik ikimiz de üzüldük neden tek acı çeken benim o niye çekmiyo ki diye düşünürsen öfken zamanla acının önüne geçer..ama dediğim gibi zamanla..
şimdi ne kadar öfkelensen o kadar canın yanacak..neler unutuluyo canım ya..
ölüm acısı bile zamanla hafifliyo..
yazmak iyi gelir bu dönemde..ben günlükte çok ağlamıştım zamanında destek olanlar oldukça insan kendini daha güçlü hissediyo
şu an boşluk hissediyosun..onla ilgili bişeye rastlayınca dağılman da normal
tavsiyem o ki kendini hazır hissettiğin zaman ona ait ne varsa yok et..ben yüzüğümü camdan dışarı taaa uzaklara fırlatmıştım :)
kendim yapamazdım ama bi arkadaşım çok ısrar etti bunu yapmak zorundasın hiçbişey kalmasın ona dair diye..sen de ne var ne yok at gitsin bi ara..fotoları da sil..
bunu yapmak çok zor geliyo insana ama olması gereken bu bence..bi yerde rastlayınca daha çok üzülürsün
barışma durumunuz var mı sizin bilemiyorum ben çok katı konuştum böyle ama :)

Smyl canım sen ne kadar oldu ayrılalı..kızlar bunuda merak ediyorumm..onuda paylaşırsanız çok sevinirim..

bende yüzüğümü arkadaşa verdim görmeyeyim diye canım..
fotoğraf çok koymuyor bana alıştım baka baka sanırım..
barışma ihtimalimiz olması için ailesine ben kızı seviyorum evleneceim demesi lazım..
rest çekmesi lazım ailesine karşı onları silsin demiyorum ama benden vazgeçmeceğini göstermesini istiyorum..
ama olmayacak sanırım..
severek ayrıldık ama bilmiyorum

oyle yada boyle gecicek canım ne kadar canı yanar insanın cok iyi bilirim...icinden nasıl geliyorsa oyle davran aglamak istediginde agla cık dısarı tek basına dolas yeri geldimi kendi kendine bagır cagır baska turlu gecmez icinde tutma hep gelecege bakmaya calıs gecmisi dusunmemeye gayret et hatırlatacaktır birseyler mutlaka ama soyle dusun birde senelerce birlikte olupda ayrılsaydım neolurdu daha cok paylasımınız olurdu ve surekkli her gordugun onu getirirdi aklına sen bir bakıma sanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…