kimse yoksa ben varım :) istediğin zaman özelden yazabilirsin ne anlatmak istersen dinlerim. merak etme çokça dua edicem yatarken ama sende güçlü olacağına inan lütfen
Allah kolaylik versin cnm, kisa surede hersey umarim gecer .
çok zor yaaAllah yardımcın olsun.. dediğin gibi sabahları bişe yokdaa gece başını yastığa koyunca başlıyo herşey.. çok iyi anlıyorm seni aynılarını bnde yaşadım bi hiç uğruna çok ağlamıştm gecelerce .. ama sonra karanlık dünyama bi güneş gibi doğdu aşkım. ben tam umudunu kestiğin anda karşına daha iyi birini çıkcağına inanyorum genelde öyle oluyo zaten.. yapman gereken düşünmemek ben televizyon seyrederken uyuyumaya çalışıyodum ozmn fazla bişe hissetmiyosun öyle ypmayı dene. Rabbim hayırlısıysa kavuştrsun değilse unuttursun.aminn
çok sağol iyi dileklerin için..
geceleri çok arıyorum onu..
birde sabah..rüyalarımda genelde onun yanında mutlu huzurlu bi şekilde görüyorum..
sabah bunun rüya olmasını anlamak çok kötü..
bu gecede rüyamda evlendim..
ama hala onu düşünüyordum..rüyamdakiler
tebrik ederken yüzün neden asık falan diyor..
hayatımı çok kötü etkiliyor..
geceye yalnızlık, kendi kendine kalma ve özlem uygusu hakim. bu aşk acısı çekenlerin çoğu geceleri yüzleşir en çok bu acıyla. ama bence bu acıları geçirende gecelerdir. acıyı dibine kadar yaşarsın çünkü gecelerde ve bi zaman sonra artık üzülemediğini anlarsın. eskisi kadar canın yanmaz kendim için diliyorum böyle zamanları. şimdilik bize düşen acıyı yaşamak. sonrası zamana kalmış...
yine başladık bir geceye ..
Allahım güç versin..
gecelerden korkar oldum artık napıcam geceleri demekten..
benim unutmam 2 yıl sürmüştü..
ama unuttum şimdi bir başkasıyla evliyim mutluyum bebeğimde var. yuvarlanıp gidiyoruz işte.
bu zor zamanı atlatabilsen en ufak yaralarla, güzel günler sana gelmek için bekliyorlardır muhakkak...
konuya biraz uzak kaldım.aşk acısı hala taşıyosun demek... daha doğrusu yük bu senin kalbinde şimdilik...umut yok mu ?:26:
seni tercih etmeli .ailesine cephe almalı diyosun..aşk savaş değil ama .bazen savaşa çevirenler olur. yaralı siz olmayın. umarım kahramanlık yapar bu aşkta ve senin yanında olur. gerçek aşk bunu gerektirir.
zaten sevgisini,aşkını ortaya koymalı.mesele bu
farklı şehirlerdeydik ama sanki yanımdaymış gibi oldu...
diyorumo yoktu daha öncede yoktu yanında 3 4 kere gördün unut Smyl unut..
o yaşıyorsa sende bırakıp onu hayatına bakacaksın..
5 6 saat yetiyor sonra tıkanıyorum..
örgüye bile başladım.. dizi izlemeyen ben dizi izliyorum..
Allahımm sabır versin herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?