Ayrıldık, öleceğim acıdan ben..

kimse yoksa ben varım :) istediğin zaman özelden yazabilirsin ne anlatmak istersen dinlerim. merak etme çokça dua edicem yatarken ama sende güçlü olacağına inan lütfen

sağol tatlım..
gittikçe iyi olacağıma kötü oluyorum galiba..
bugün koptum ben..
ağlıyorum akıyor artık gözlerimden yaşlar...
ama çok kötüyüm bu gece..

rüyamda çok acayip şeyler gördüm..
başka biri ile evleniyorum düğünüm oluyor..
ertesi gün herkes yeni gelin gözüyle bakıyor bense o şimdi napıyor çok üzülmüş müdür evlendiğime diye düşünüyorum.. üzülüyorum..
nasıl geçicek sevmediğim biriyle ömür diye düşünüyorum..
gelmiş midir uzaktan bakmış mıdır diyorum..
çok acayipti..

çok zor yaa Allah yardımcın olsun.. dediğin gibi sabahları bişe yokdaa gece başını yastığa koyunca başlıyo herşey.. çok iyi anlıyorm seni aynılarını bnde yaşadım bi hiç uğruna çok ağlamıştm gecelerce .. ama sonra karanlık dünyama bi güneş gibi doğdu aşkım. ben tam umudunu kestiğin anda karşına daha iyi birini çıkcağına inanyorum genelde öyle oluyo zaten.. yapman gereken düşünmemek ben televizyon seyrederken uyuyumaya çalışıyodum ozmn fazla bişe hissetmiyosun öyle ypmayı dene. Rabbim hayırlısıysa kavuştrsun değilse unuttursun.aminn

Son düzenleme:

çok sağol iyi dileklerin için..
geceleri çok arıyorum onu..
birde sabah..rüyalarımda genelde onun yanında mutlu huzurlu bi şekilde görüyorum..
sabah bunun rüya olmasını anlamak çok kötü..
bu gecede rüyamda evlendim..
ama hala onu düşünüyordum..rüyamdakiler
tebrik ederken yüzün neden asık falan diyor..
hayatımı çok kötü etkiliyor..

geceye yalnızlık, kendi kendine kalma ve özlem uygusu hakim. bu aşk acısı çekenlerin çoğu geceleri yüzleşir en çok bu acıyla. ama bence bu acıları geçirende gecelerdir. acıyı dibine kadar yaşarsın çünkü gecelerde ve bi zaman sonra artık üzülemediğini anlarsın. eskisi kadar canın yanmaz kendim için diliyorum böyle zamanları. şimdilik bize düşen acıyı yaşamak. sonrası zamana kalmış...

bu ayrılıkla sevgilimi, sırdaşımı, dostumu benden karşılık beklemeden mutlu etmeye çalışan ruh eşimi kaybettim..
tanışalı çok uzun olmadı ama fikirlerimiz düşüncelerimiz herşey uyuşmuştu..
galiba bunun için bu kadar yalnız hissediyorum ve özlüyorum..

arkadaşımın söylediğine göre bu şarkıyı paylaşmış..

Yazdığın son mektup şu an elimde
Okuyup ağlıyorum her kelimede
Demek ki yalanmış aşkın sevginde
Mutlu ol diyorsun sensiz olur mu

Teselli artık neyi değiştirir ki
Elinle kabrimi kazdın demek ki
Ben zaten dünyada gün görmedim ki
Son darbeyi vurdun bu son mektupla

Ayrılsak ta mutluluk dilerim sana
Katlanmak zorundayım göz yaşlarıma
Yazdığın haberin her satırına ecelimi yazsan da bu mektupla

Demek ki sevenler böyle yanarmış
Tanrının verdiği canı kulu alırmış
Benim kaderimde ayrılmak varmış
Her şeyi anladım bu son mektupla

yine başladık bir geceye ..
Allahım güç versin..
gecelerden korkar oldum artık napıcam geceleri demekten..

sağolun dostlarım sağolun
sonunda duymam gereken en acı lafı da duydum..

aman bi tuhafsın sen..
olmuş bitmiş gitmiş
ne olmuş yani ne diye konuşuon o konu hakkında ...

birşey diyemiyorum size.. demeye dilim varmıyor...

yine başladık bir geceye ..
Allahım güç versin..
gecelerden korkar oldum artık napıcam geceleri demekten..

aşk acısı.. çok kötü birşey.. allah yardımcın olsun. gece oldu mu sancı başlar...

ama bu sancı mecbur çekilir ah arkadaşım yokki bir ilacı tavsiye edeyim

benim unutmam 2 yıl sürmüştü..

ama unuttum şimdi bir başkasıyla evliyim mutluyum bebeğimde var. yuvarlanıp gidiyoruz işte.

bu zor zamanı atlatabilsen en ufak yaralarla, güzel günler sana gelmek için bekliyorlardır muhakkak...

off çok tuhaf bi aşk acısı yaşıyorum..
birbirimizi çok severken ailesi yüzünden ayrıldık..
deli gibi seviyorduk birbirimizi..
napacağım hiç bilmiyorum..
biten ilişkilerim hep aldatma sevmeme falandı..
bu tuhaf ama sevdiğini biliyorsun ama olmaması çok acı..

konuya biraz uzak kaldım. aşk acısı hala taşıyosun demek...daha doğrusu yük bu senin kalbinde şimdilik...umut yok mu ?:26:

ailesine rest çekmezse umut yok..
ailesi ikna olmazsa umut yok..
ailesine seviyorum ben bu kızı demesi lazım ne olursa olsun onunla evlenicem demeden umut yok:2
:

seni tercih etmeli .ailesine cephe almalı diyosun..aşk savaş değil ama .bazen savaşa çevirenler olur. yaralı siz olmayın. umarım kahramanlık yapar bu aşkta ve senin yanında olur. gerçek aşk bunu gerektirir.

ailesine cephe almalı demiyorum kesinlikle..
ama ailesine karşı kolay vazgeçmeyeceğini anlatması lazım..
ailesi nasıl kabullenecek yoksa sevgimizi..
bitir deyince bitirince bunun sevgisi bu kadarmış demezler mi..
aman zaten çok sevmiyormuş deyip geçerler..
benim dediğim vazgeçmeyeceğini göstermesi..

zaten sevgisini,aşkını ortaya koymalı.mesele bu

işte mesele bu

off off bende birgün şuraya çok mutluyum yazabilecek miyim..
ilerde birgün evleniyorum diyebilecek miyim..
sevdiğim bir adamla...
oyy oyy

Son düzenleme:
Bir gün neşelisin bir gün üzgün.. Geçer geçer bunlarda geçer ... Aklından çıkmayacak tabi ki..

Bu yazdıklarını okuyunca kendimden birşeyler buldum. Aynen umursanmamak çok kötü hissettiriyor. Hayatımda yapmadığın şeyleri bile yapıyorsun ve sonra kendine kızıyorsun.
TAvsiyelerim;
1-Bir gün o karşınızda gibi yüksek sesle onunla konuşun ... Ona yaptıklarını anlatın ... onun size yaptıklarını unutmayın. Hata kimde ise bırakın öyle kalsın Oluruna Bırakın. KEsinlikle düzeleltmek istemek gibi özür yada farklı yönteme başvurmayın.
Ne kadar çaba safedersin o kadar olmuyor. O yüzden sal ipini gitsin ...
2-Netten oyun oynamak belli süre kafanı dağıtıyor ...okey pis yedi- amiral battı- Aslında Burda da var oyun odaları ...
3-Kitap okumak -Sİze farklı şeyler anlatan kitaplar..Kişisel gelişim kitapları yada KOrku gerilim
4-Gözlerim nemlenince yanaklarımı sıkıştırıyorum yada iki tokat atıyoru kendime süper oluyor tek damla yaş gelmiyor. Tavsiye ederim
Ben kitap okuyorum beynim dinleniyor. Mehmet Çoşkundeniz-Aşk yakalar seni. "aşk doktoru" YAzarı bilmeyen yoktur gidip o kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim.

kızlar bende sizdenim (( bugün ayrılığımız 32.günü inanamıyorum hala özlüyorum..kaç gündür ağlamıyodum bu sabah gene ağladım..Allahın izniyle umarım döner..Sewerek ayrıldık aldatma soğuma vs yok..en kötüsüde severken ayrılmakmış..umarım bigün buraya barıştığımızı yazarım..Allah gönlünüze göre versin kızlar..Cuma mübarek günde bol bol dua okuyun kızlar..

canım benim yaaa yazdıklarını okurken bende ağladım...aynı şeyleri yaşıyoruz...farklı şehirlerdeyiz..aramıyor artık hiçbirşeye tahammül edemiyorum...1 mesaj 1 telefon etmesi off.. 1hafta önce yanımdaydı artık 1000km uzaklardaAllah yardımcımız olsun,hakkımızda hayırlısı olsun çok zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…