4 yıllık ilişkimi bitirdim hemde çok yeni..garibim o kdr garibim ki nasıl oldugumu ıfade etmekte zorlanıyorum bılıyomusun?
acımı yasıyorum..aglıyorum..cok aglıyorum hemde..
o kdr cok sey var ki içimde ona soylemek ıstedıgım ama soylemeyecegım..susucam..susmak en buyuk erdem derler ya hani!bugune kadar o kdr cabaladım ki, o kdr konustum ki bişeyler yoluna gırsın diye ama ne oldu? üzülen kırılan taraf ben oldum galiba..
emınım o da acı çekiyodur ama neye yarar?biz şuan ayrıyız değilmi?bişeyleri geri getirir mi....?
sevgi yetmiyo hersey için.. bir kalp bi kere kırıldımı eskisi gibi olamıyor..ve artık öğrendim ki herseyden önce ben varım!!!
bunu niye anlatıyorum sana cnm? seni çok iyi anladığım için..acını yaşa ağla sızlan ama güçlü ol..eminim unutulcaktır..bizler güçlüyüz, güçlü olmalıyız!
canım şansımız yok ki.. onun ailesi beni kesinlikle istemiyor kesinlikle..
şansımız yok yani 0..
kuzeni ile 2 sene önce çıkmıştım ama biliyordu kendiside anneside babası duyunca ipler koptu
yakın arkadaşlarım anlamıyor beni... hayat aşksız da oluyor diyorlar kızıyorlar..
ama aşık olmadan önce söylenecek bir laf bu..
ben aşık oldumm.. aşksız ölürüm demiyorum...ama mutsuzum..
üzülüyorum özlüyorum..
nolur anlayış yaa..
nolur..
ben çok mu mutluyum sanki acı çekmekten..
Bana da bir bakışları var ailemin,arkadaşlarımın anlatamam.Hiç kimsenin umrunda değilim.Sevdiğim icin suçlu ilan edilmiş gibiyim.Hayat aşksız da olabilir evet ama ortada çekilen bir acı söz konusu.Azıcık anlayış istiyorum sadece.Ondan,olanlardan,aklımın karısıklıgından bahsedecek olsam oflayıp puflamaya başlıyorlar.Onunla birlik olmuş gibiler sanki.hep bir elden beni bir kenara itmeye and içmiş gibiler.bütün sevdiklerim öyle uzağımdaki şu anda.dibimdeler ama umurlarında değilim.herkes hem çabuk harcanan aşkların varlığından şikayetci hemde cabucak unutmanı bekliyorlar.sevgimin gücü ölçüsünde yaşarım acımıda.çok seviyorsam zor da unuturum.hakkım değil mi ya?ortada yapılan haksızlıklar vs varsa sinilerimde bozulur,dilediğim kadar dusunurumde.fakat bu sayede soğudum herkesten.hepsine karsı yüzeyselim artık.kaldırıp attım içimden arkadaslarıma duydugum derin sevgiyi de.sevgilimle birlikte onların da haketmedigini gördüm çünkü.bazen sadece sevgilisini kaybetmiyor insan.onun vesilesiyle bir cok kişiye veda ediyor insanın ruhu.acı cekerken onlar ben koşturup fenalık gelse bile dinledim hepsini.mutlu etmek icin cabaladım.yanlarında oldugumu göstermek icin herseyi yaptım.karşılığı buymus demek.bundan böyle hiç bir acılarında yanlarında olmayacagım.
Evet hele "salla gitsin,takmayacaksın,boşvereceksin,sevseydi yanında olurdu vs."gibi iğreti laflar cinlerimi tepeme çıkarıyor.Dün evlilik planları yaparken,bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak için heyecanla beklerken,dünya onunla güzelken bugun bunların hiç birini hissetmiyormussun gibi nasıl takmayacaksın Allah aşkına? gerçekten hiç aşık olmadıklarını,sevmekle ilgili en ufak bir fikirlerinin olmadığını görebiliyorum.hayatta çok sorun olabilir ama aşk insanın yüreğini paramparça eden acılardan biridir.o insanı alır kalbinizin ortasına koyarsınız.oradan çıkarırkende kalbiniz parcalanır ve canınız hiç acımadığı kadar acır.kalplerinde kimse olmadıgından anlayamıyorlar.
Herkes bana sen çok değiştin sen böyle değildin diyor.İnsanların gerçek yüzünü gördüm çünkü.kimseye tahammül edemiyorum artık.Umrumda değiller ve bunu hissettiriyorum.Artık hiç bir erkeğin kahrını da çekmem,yolunu da beklemem.hiç bir şeye değmiyorlar.onun hayatımdan gidişine üzülmüyorum zaten ben.ona harcadıgım zamana,sevgime,hayallerime yanıyorum.kendime yanıyorum.beni seviyor olması da umrumda değil.sevmek bu değil çünkü.sevmek kaçmak değil.sevdigini başkasına bırakmak değil.yarın bir gün evlensem başkasının koynunda beni nasıl düşleyebilir seven adam.ben seni mutlu edemedim başkası etsin seni sevdigim icin bunu istiyorum nasıl der ya.bizdeki yüreğin onda biri yok bunlarda.sen ki şimdi sana gel dese herseyi terk eder ona koşarsın.aşkın için yaparsın.peki ya o?hayatını değiştirmeye gücü bile yok.çünkü içinde taşıdıkları yeterli değil.onun seni sevdigini acı cektigini vs dusunme lütfen.çocukca davranıyor.korkak son derece.şimdi acı cekiyorsun ama yarın bir gun başka biriyle mutlu oldugunda ohh iyiki de bitmiş diyeceksin.görüşmemeniz cok daha hayırlı senin icin.içinde herseyin güzel olacagına dair umut tasıdıgın sürece de acın dinmeyecek.acıyı ancak butun umutların bitmesi bitirir.
yaşadığın duygular ağlyamamaların, darmadağın oluşun o kadar yakın ve tanıdık geliyo ki bana. bende bikaç gündür aynılarını yaşıyorum çünkü. ağlayamıyorum ama bazı anlarda dağıldığımı hissediyorum. demişsinya hani hiç bilmediğim yerlere gidesim var diye. benim şu an en çok ihtiyacım olan şey kaybolmak. biyerlerde kaybolup amaçsızca yürümek... anlattığın şeyler o kadar yakın ki, kendi canımın yanması kadar üzüldüm senin adına. geçecek diye avutuyorum ben kendimi ama ne zaman geçecek? diyede beklemiyorum. oluruna bıraktım. deli gibi ağlamayı bile özledim ben. biri midemdeki krampları alsın yerine ağlamalarımı versin istiyorum kısacası acının aynısını yaşıyor ve seni çok iyi anlıyorum...:2:
ağlasam bağırsam çağırsam o kadar rahat olacağım ki..
gözümden yaş aksa..
ama ben duruyorum öyle.. ağlayamıyorum sızlayamıyorum..
midemde bir taş var sanki gitmiyor..
içimde de aksine büyük bir boşluk..
sanki bir parçamı almışlar içimden acı çekiyor içim.. akmıyor gözlerimden yaş..
ama içim savaş yeri gibi kalbim ağrıyor sıkışıyor heer zaman..
nereye kadar gidecek bilmiyorum bende..
ağlamayı bu kadar çok istediğimi hatırlamıyorum hiç ben. karmakarışık hissediyorum kendimi. seninde neler hissettiğini neler yapmak istediğini, haykırmaya bağırmaya ne kadar ihtiyacın olduğunu çok ama çok iyi anlıyorum. geçer demiycem önce bi acısnı yaşamak gerek acının geçmesi için. tabiri caizse dibe vurmadan bitmez bu acı
bugün fotoğraflarını gördüm rastgele..
kuzeninin nişanı olmuş.. kuzeniyle halası ile tanıştırmıştı..
hemde birlikte oturup konuştuğumuz evde olmuş nişan..gülüp eğlendiğimiz evde..
acaba acımadı mı içi... birde nişan yani..
ben fotoğrafları görünce bile kötü oldum..
ben erkeklerin aşk acısını bizim gibi yaşamadığını düşünüyorum. onlar önce yüzeysel yaşıyo bizim acımız geçtikten sonra onların acısı başlıyo bence. senin için anlam ifade eden şeyler onun için etmiyoda olabilir. kaldı ki aradığında depresyon ilaçları kullanıyorum falan demiş. yani belliki oda yaşıyo içinde bişeyleri ama işte erkeklik..bi daha arama derim ben. inan neler yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki bizde 9unda ayrıldık ve şu an aşk acısını iliklerime kadar yaşıyorum bende...
ben bi halimi hatrımı sorar diye bekliyordum..
kötü de ayrılmamıştık..
ya anlamıyorum ben iş ortaklığı gibi ayrıldık dedi bitti..
biz 22 ocakta ayrıldık ama 1 şubattan itibaren resmen bitti..
napıcam bilmiyorum ben artık ne ağlıyorum ne gülüyorum
ama birgün patlamaktan korkuyorum
ben özledim ben yoruldumm
Allah alsın canımı artık inan dayanamıyorum
dayanamıyorumm
bitsin artık bu acıı
bunaldım inanın bunaldım..
güzel günler yaşarken yanımda olan adam..
en zor anımda halimi bile sormuyor..
ben güvenmiştim..
kırık yaralı kalbim dedim üzeceksen lütfen şimdi bitsin dedim en başında
seni mutlu edicem dedi üzmeyeceğim dedi..iyi güzeldi..
tam iyileşirken bi kere daha açtı kanayan yaramı..
daha derinden..
ben yoruldum artık gücüm kuvvetim kalmadı..
mutlu değilim hiç hemde..
Allahım nolur yardım et nolur cidden iyi değilim ben...ben bittim artık..
ben iyi olacağımıza inanıyorum canım. ne zaman konuşmak istersen konuşalım ama lütfen kendini bırakma böyle toparlan dua et bol bol. neler hissettiğini anlıyorum ama kendini harap etmek sana bişey kazandırmıycak. üzülme demiyorum acını dibine kadar yaşa gerekirse ama ölüm lafını ağzına alma. dedim ya ne zaman istersen konuşabiliriz. allah gücünü vericek inşallah
sağol canım benim çok çok dua et bana..
kimsede anlamıyor kendimi yapaylnız hissediyorum..
altından kalkamıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?