• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık sonunda...

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Selam kızlar,

İlişkimin devam etmesi için ne kadar cebelleştiğimi ne kadar üzüldüğümü konularımı takip edenler biliyordur. Ben bittiğinde ölürüm sanıyordum ama en ufak acı hissetmiyorum. Canımdan çok severdim, bu duruma geldik biz böyle?

10 gündür yurtdışındaydım iş için. Cuma akşamı döndüm, o da havalaanında karşılamaya geldi ama benim içim kıpır kıpırken onda aynı hisleri alamıyordum zorunuluktan gelmiş gibiydi. Benim çok moralim bozuldu. Cumartesi tüm gün beraber oluruz diye anlaştık eve döndük ancak cumartesi olduğunda da mesajlarından isteksizliğini anlamamak mümkün değildi, zaten öğlen kalktı buluşmaktan uzun bir süre bahsetmedi bile. En sonunda gelecek misin dedi, gelmeyeceğim dedim. Yine bana karşı sebepsiz yere modun düşük gerek yok dedim. Bu başladı: "yine bir plan iptal. madem modum düşük gel de yükselt" zırvalamalarına. Ben de dedim kusura bakma her seferinde sebepsiz yere düşen modunu yükseltmeye çalışmıycam dedim. "Sen zaten hiç yanımda yoksun ki yanımda olmuyosun destek olmuyosun zaten sorunlarımdan bahsetmek yasak yurtdışına çıktığında rahatsız olmam yasak hep yasak" diye patladı bir anda. (Zaten başka iş bakacağım ama şuan zorunluluktan gidiyorum her seferinde gerilmeyelim bu konudan dediğime yasak diyor) 2 gün önce kavuşucaz diye ölüyoduk ne oluyo sana bi anda böyle dedim bir anda değil dedi. Beceremiyoruz birbirimize destek olmayı dedi. Ben orada toplantlardayken iş görüşmelerine gidecek diye çıkıp aradım görüşmeden çıktı aradım hep destek olmaya yanında olmaya çalıştım ama bu sözü duydum ya, "Tamam hadi güle güle" yazdım her yerden sildim engelledim... ertesi gün kaldırdı o da fotoğraflarımızı.

Hiç içim acımıyor, üzülemiyorum bile. Ben bunu hak etmedim...
Ama anlayamıyorum da gerçekten aramız o kadar tatlıydı ki, 1 günde ne oldu da bozuldu bu kadar idrak edemiyorum.

Bu aşka çok inanmıştım. Ben onu çok sevmiştim...

Üzülmemenize sevindim diyeceğim ama şok sürecinde de olabilirsiniz, yani sonradan da canınız sıkılabilir.
Konularınız kafamda net değil şuan ama olumsuz enerji aldığımı hatırlıyorum ilişkinizden veya karşı taraftan.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Daha önceki konularını bilmiyorum ama:

Ne güzel yurtdışında gezmeli bir işin var, böyle işi bu zamanda zor bulursun sakın değiştirme. Elinde bu kadar güzel bir imkan varken, köşede somurtup oturan seni köstekleyen birine bu imkanı heba etme derim.

Hayırlısı olsun.

Üzülmemenize sevindim diyeceğim ama şok sürecinde de olabilirsiniz, yani sonradan da canınız sıkılabilir.
Konularınız kafamda net değil şuan ama olumsuz enerji aldığımı hatırlıyorum ilişkinizden veya karşı taraftan.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

İnşallah şok süreci değildir beni daha fazla üzmesini istemiyorum.
Konularımda hep karşı taraftan adam olmayacağı söyleniyordu ben sonuna kadar gitmek istedim galiba...
Çok teşekkürler...

Daha önceki konularını bilmiyorum ama:

Ne güzel yurtdışında gezmeli bir işin var, böyle işi bu zamanda zor bulursun sakın değiştirme. Elinde bu kadar güzel bir imkan varken, köşede somurtup oturan seni köstekleyen birine bu imkanı heba etme derim.

Hayırlısı olsun.

Onun için ilişkimiz ciddi bir duruma gelseydi değiştirecektim işimi ama değmezmiş zaten iyi ki olmamış.

Çok teşekkürler

İnşallah şok süreci değildir beni daha fazla üzmesini istemiyorum.
Konularımda hep karşı taraftan adam olmayacağı söyleniyordu ben sonuna kadar gitmek istedim galiba...
Çok teşekkürler...

Sabrınızın tükenmesini beklediniz, soru işareti kalmasını istemediniz sanırım.
Ben de yaptım öyle şeyler...
Tükendiğiniz için de olabilir tabi, umarım şok süreci değildir.

Aynı durumdayım ben de şu anda, dün gece aynı şekilde hadi güle güle dedim ve kapattım telefonu halbuki ne kadar inanmıştım ikimiz de bir anda bambaşka iki insana döndük birbirine kıyamayan insanlar gitti canını yakmak için uğraşan iki düşman geldi sanki.

Ama keşke hemen silip engellemeseydin ben hiçbir şey yapmadım o konuşmanın üzerine. Çünkü eğer geri dönmek için çabaladiklarinda, öfkemiz geçip affedersek bir sonraki sefer hiç ciddiye almıyorlar bu tavırları.

Bana sizin ilişkiniz tamamen bitmemiş gibi geldi, öfkeyle hareket etmişsiniz. Önceki konuları bilmiyorum ne zamandır birliktesiniz?

Bende ayni sekilde bizimde sorun yok gibiydi birden bir suru sey çıktı basta bende uzulmedim o gun ama gel gorki simdi kendimi taniyamiyorum :KK42:
Sanada gecmis olsun biz ayrilanlar olarak sanirim bir baslik acip birbirimize destek olsak belki daha kolay unuturuz

Bikac gun önce aklıma geldin, konu açmadı insallah kurtulmustur o adamdan o yüzden sorunlu konu açmıyordur diye icimden geçirdim.

Bak canım seni cok sevseydi kariyerin icin gayet güzel olan bu yurtdısılı is icin seni bu kazar zorlamazdı. Rahatsızlık duyabilir normal, ama bunu seninle birlikte daha iyi sartlarda is arayarak seni daha fazla strese sokmayarak seni anlayarak yapmalıydı. Neden? Çünkü sana değer verdigi, seni yıpratmak istemediği için. Ama bu er kişide böyle bir durum yoktu.

Ve üstelik gerçekten de sana karşı ilgi alakası üst seviyede olmalıydı 10 gün baska ülkelerde uzak yaşadıgınız için ama baksana bi de kendini naza çekiyor. Morali bozuksa onun kosa kosa gelip senin kollarında huzura kavusmaya ihtiyacı olmalıydı. Ama bak öyle bir sey yok.. sen gayet verici, naif oldun bu iliskide karşılığı bu olmamalıydı sen de biliyorsun.

Simdi acı hissetmiyosun ya bir müddet sonra hissedebilirsin bu seni endiselendirmesin. Olur öyle insanın alıştığı hırkası bile ara ara aklına gelmiyor mu :)

Daha aklı başında kıymet bilen ve ikili iliskilerde Karşısındakinin kadın oldugunu ve her zaman daha naif oldugunu unutmayan bir erkekle birlikte oldugunda anlayacaksn eski sevgilinle nasıl vakit kaybettiğini..

Ben bir senin ayrılmana bir de yalnızkelebek'in ayrılmasına cok sevindim. :)

Çıkıp alısverisler yap bence güzel güzel montlar botlar bereler bluzlar... sımart kendini :)

Onun için ilişkimiz ciddi bir duruma gelseydi değiştirecektim işimi ama değmezmiş zaten iyi ki olmamış.

Çok teşekkürler

Canım kardeşim bu adam için değmezmiş Allahtan erkenden görmüşsün. Değen adam zaten seni destekler, bak ne güzel işi var der sen mutludun diye mutlu olur. Egosunu senden çok seven adam ilerde de çok arızalar çıkarırdı. Naçizane tavsiyem uğruna iş değiştirceğin erkektense, iş değiştirmen gerekmeyen hayatını zora sokmayan erkeklere kıymet ver. Sevgiler.

Aynı durumdayım ben de şu anda, dün gece aynı şekilde hadi güle güle dedim ve kapattım telefonu halbuki ne kadar inanmıştım ikimiz de bir anda bambaşka iki insana döndük birbirine kıyamayan insanlar gitti canını yakmak için uğraşan iki düşman geldi sanki.

Ama keşke hemen silip engellemeseydin ben hiçbir şey yapmadım o konuşmanın üzerine. Çünkü eğer geri dönmek için çabaladiklarinda, öfkemiz geçip affedersek bir sonraki sefer hiç ciddiye almıyorlar bu tavırları.

Bana sizin ilişkiniz tamamen bitmemiş gibi geldi, öfkeyle hareket etmişsiniz. Önceki konuları bilmiyorum ne zamandır birliktesiniz?

Çok sevdiğimiz halde çok güzel zamanlar geçirdiğimiz halde neden böyle oldu kabullenemiyorum anlayamıyorum :(

1 yıldır birlikteyiz. Ama son 3-3.5 aydır hep bana böyle sorunlarla geliyor. Beni hep yapmadığım şeylerle suçladı. Bana hep mesaj atmak zorunda hissediyormuş, çok kavga ediyormuşuz, biz beraber arkadaşlarının yanındayken ben bi şeye kızacakmışım gibi hissediyormuş, ben hep başbaşa takılmak istiuormuşum ama o toplu takılınca enerji toplayabiliuormuş ve daha bir sürü şey. Ben sürekli bunları düzeltmeye çalıştım. İnanın son 1.5 aydır en ufak tartışmamız bile olmadı aşk böceği modundaydık hep. Sonra bir anda anlattığım gibi dibe vurduk yine suçladı yine suçladı. Kendim çok yoğun olduğum halde onunla o kadar çok ilgilendim ki kaldıramadım bu seferki suçlamalarını dayanamadım sildim engleşedim. Sanmıyorum geri dönmeye çalışacağını, ona göre hep o haklı...

Bende ayni sekilde bizimde sorun yok gibiydi birden bir suru sey çıktı basta bende uzulmedim o gun ama gel gorki simdi kendimi taniyamiyorum :KK42:
Sanada gecmis olsun biz ayrilanlar olarak sanirim bir baslik acip birbirimize destek olsak belki daha kolay unuturuz

Deme öyle
Barışmaya çabaladı mı karşı taraf?

Ben iş konusunda sıkıntı çıkaran, sevgilisinin önünü kesen bir adamın sevgilisini gerçekten sevdiğine inanmıyorum. Düşünsene ne güzel yurt dışına gidilen belli ki iyi kazandığın bir işin var. Ve adam senin önünü kesmek istiyor. Yükselmeni kazanmanı istemiyor. Bunu bir kız arkadaş yapsa kuyumu kazıyor şerefsiz dersin.

Bu adam kendine oyuncak arıyor, bebek bakıcısı arıyor. İş konusunda kısıtlayan bir erkek egoludur. Sevgilisinin önüne taş koyan adamdan hayır gelmez. Seven böyleyse sevmeyen napsın. İyi yapmışsın çok zaten soğumuşsun da. Ayrıldığın halde acı hissetmemek aslında senin çoktan soğuduğuna işaret.

Back
X