Ayrıldık sonunda...

Diğer konularını bilmiyorum ama sanırım işsiz kendisi ve karşınızda bayağı ezilmiş özgüveni yok

Merhaba. Konularınıza yorum yapıyordum, açıkçası görünen köy kılavuz istemez misali bu son adım adım yaklaşıyor gibiydi ama yine de sizin adınıza üzüldüm.

Şu an merkür gerilemesi yaşanıyor, bunun da ilişkiler üzerinde epey etkisi oluyor. Bu iletişimsizliğinize, kopukluğunuza ve geldiğiniz noktaya belki biraz etkisi vardır. Bir araştırsanız merkür retrosunun etkilerini? bogakizii

Adam acık acık senden ilgi bekledgnı sikayetlerni yazms eski konuları blmıyorum ama sevıyorsan eger bu sıkayetlerı duzelt

agir ol yavas ol sozlerine dikkat et. seninle tartismayacagim. gonul yalamasi falan igrenc tanumlarini kendine sakla.
sen kimseyle birlikte olmayan insanla birlikte ol. ben esimi gecmisiyle gelecegiyle kabuk lettim. masaallah 7 senedir beraberiz ve asigim asigiz. gectigimiz yollar yasadiklarimiz senin gecmiste bikac iliskiye takili kalmandan cok daha gurur verici. veevet gurur duyuyorumesimle yasadiklarimla beraber aldigimiz yolla...

ben sana fikirlerimiz farkli olabilir diyorum sen hakaret ediyorsun. agzini aklini yazdiklarini topla ona gore yavas yavas gel.

yuvamin icini ben bilirim. iftira atmadan once kendine don.
sabah sabah sinirlerimi ziplattin. tovbe yarabbim. git canim git hadi isine... el degmemis bir koca bul kendine.

Araştırdım biraz pireyi deve yapma dönemiymiş bu dönem :) Olabilir, etkilemiş olabilir tabiki... Ama bu dönem olmasa da aynı şeyleri söylerdi biliyorum.

Ben de üzüldüm hala üzülüyorum keşke değiştirebilseydim bu gidişatı ama olmadı işte.

Diğer konularını bilmiyorum ama sanırım işsiz kendisi ve karşınızda bayağı ezilmiş özgüveni yok

Aslında işsiz değil iş arıyor hatta buluyor da ama maaşını beğenmeyerek reddediyor başka bakıyor. Ama istediği maaş yeni başlayanlar için çok az yerin verebileceği bir ücret öyle zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…