Üzülmemenize sevindim diyeceğim ama şok sürecinde de olabilirsiniz, yani sonradan da canınız sıkılabilir.
Konularınız kafamda net değil şuan ama olumsuz enerji aldığımı hatırlıyorum ilişkinizden veya karşı taraftan.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Daha önceki konularını bilmiyorum ama:
Ne güzel yurtdışında gezmeli bir işin var, böyle işi bu zamanda zor bulursun sakın değiştirme. Elinde bu kadar güzel bir imkan varken, köşede somurtup oturan seni köstekleyen birine bu imkanı heba etme derim.
Hayırlısı olsun.
Eski konularını hatırlamıyorum ama bence bu adam senin işini kıskanıyor.
hakkında hayırlısı olsun
İnşallah şok süreci değildir beni daha fazla üzmesini istemiyorum.
Konularımda hep karşı taraftan adam olmayacağı söyleniyordu ben sonuna kadar gitmek istedim galiba...
Çok teşekkürler...
Onun için ilişkimiz ciddi bir duruma gelseydi değiştirecektim işimi ama değmezmiş zaten iyi ki olmamış.
Çok teşekkürler
Şimdi baktım eski konuna, orda da aynı yorumu yapmışım. Hayırlısı olmuş bence.Belki de öyledir bilmiyorum kendi iş hayatından çok mutsuzdu şu sıralar...
Aynı durumdayım ben de şu anda, dün gece aynı şekilde hadi güle güle dedim ve kapattım telefonu halbuki ne kadar inanmıştım ikimiz de bir anda bambaşka iki insana döndük birbirine kıyamayan insanlar gitti canını yakmak için uğraşan iki düşman geldi sanki.
Ama keşke hemen silip engellemeseydin ben hiçbir şey yapmadım o konuşmanın üzerine. Çünkü eğer geri dönmek için çabaladiklarinda, öfkemiz geçip affedersek bir sonraki sefer hiç ciddiye almıyorlar bu tavırları.
Bana sizin ilişkiniz tamamen bitmemiş gibi geldi, öfkeyle hareket etmişsiniz. Önceki konuları bilmiyorum ne zamandır birliktesiniz?
Bende ayni sekilde bizimde sorun yok gibiydi birden bir suru sey çıktı basta bende uzulmedim o gun ama gel gorki simdi kendimi taniyamiyorum
Sanada gecmis olsun biz ayrilanlar olarak sanirim bir baslik acip birbirimize destek olsak belki daha kolay unuturuz
Hayir daha hicbir tepki vermediDeme öyle
Barışmaya çabaladı mı karşı taraf?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?