- 6 Nisan 2013
- 183
- 114
- 103
Bu çırpınışlarım zaten hep düzeltme çabasıydı ama olmadığını gördüm ve vazgeçtim işte. Dediğiniz şeylerin ben de farkına vardım, aslında şikayetçi olduğu şeyleri yapmadığımı tamamen kendiyle ilgili olan sorunları yüzünden böyle olduğunu anladım. Ve benim içimin ona yandığı kadar onunkinin bana yanmadığını anladım, o kadar süre görüşmemişlikten sonra bana kıpır kıpır olmadığında. Zaten artık gururum değer görmediğim birine değer vermem konusunda ağır bastı. Sevdiğim için uğraştım, karaktersiz olduğum için değil. Sizinki biraz azarlar gibi oldu ama teşekkür ederim sonuna kadar haklısınız.
Üslubum bazen sertleşebiliyor, kusuruma bakma artık niyetim öyle değildi yazarken... İnsanların değişebileceği, değiştirebileceği şeyler vardır ki kişiden kişiye de değişir böyle şeyler... Eğer ilişkiyi yürütemeyecek kadar sorun varsa yapacak bir şey yok, hayırlısı..
valla ister inan ister inanma bukadar basit.
kendi hayatina bak bence mesela merak ettim o hic yurtdisina cikmis mi?
senden once takildigibortm sadece batak ortamimi acaba...
bak abla tavsiyesi doymus yasamis adamlari sevin. gorsun ozenmesin kendi ayaklari uzerinde duran kolaya kacmayan arkanda duracak koruyacak kollayacak yerine gore de geri cekilecek adamlari...
bu adamla 11 ay cikmissin 5 ayinda cabalamissin ne anladim??? degmez... gun gelir kendi egosu icin herseyi yapabilir.
daha gencsin yeniden seversin. birak gitsin o.
Yok çıkmamıştı benle beraber çıktı ilk defa ama her şeyi ben ayarladım tabi. Sonra bak gördün mü rahatsız olacak bir şey yokmuş demiştim hayır aksine daha çok rahatsız oldum demişti.
Evet benden önce arkadaşlarıyla laylaylomlar batak ortamları öyleymiş hayatı işte. Ben onun ilk ilişkisiydim, ve bunu baştan öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ancak hiç mutlu olmamak gerekiyormuş. Dediğiniz gibi doymuş yaşamış ayakları üzerinde durabilen olgun biriyle mutlu olunabilirmiş...
çok teşekkür ederim:)
Bence
Papyonun demek istediği şey yaşamda statü olarak belli seviyeye ulaşmış, tecrübe etmiş birisiyle muhattap olmanın tavsiyesi anladığım kadarıyla. Yoksa bir insanın ilki olmak herkesin ulaşamayacağı bir şeref' tir ki karşındaki kişinin seçiciliğini ve sana ne kadar çok değer verdiğini ortaya koyar. Bazı istisnalar var tabi 25 yaşına kadar olsa da olur olmasa olur modda takılıp denk gelince hadi oluversin diyenler, bunlar tehlikelidir tabi.. Sevginin, bir yerde sırlarını paylaşıp sırtını dayayabileceği hayat arkadaşının yokluğunu çeken muhakkak sevgilisinin değerini çok daha iyi bilir. Ne bileyim kaybetme korkusu vardır, kolay kolay üzmez sevdiğini.
Yanlış anlama iyi niyetle yazıyorum ama senin gibi kızları çözemiyorum, daha önce hayatında bir sürü kadın olmuş birine nasıl güvenebiliyorsunuz neye dayanarak daha iyi olacağını düşünüyorsunuz? Bir yerde kendine hakarettir çok özel bir durum yoksa, düşünsene hayatındaki bir çok kadından sadece birisi oluyorsun. Az olanın değeri vardır bunu unutma... İşe alımlarda İK personeli sorar, daha önce kaç yerde çalıştın, ne yaptın neden önceki işlerden ayrıldın, biz seni işe alırsak öncekiler gibi bizi de bırakır mısın diye.. O misal... Sevdiğine değer veren biri olsa öncekilerden ayrılmaz bu tip insanlar. Birçok kişiyle zamanında içli dışlı birisini nasıl kendinize eş olarak layık görüyorsunuz anlamıyorum...