Ayrıldık sonunda...

Üslubum bazen sertleşebiliyor, kusuruma bakma artık niyetim öyle değildi yazarken... İnsanların değişebileceği, değiştirebileceği şeyler vardır ki kişiden kişiye de değişir böyle şeyler... Eğer ilişkiyi yürütemeyecek kadar sorun varsa yapacak bir şey yok, hayırlısı..

Bence papyonkilikli 'nin mesajını yanlış anlamışsın. Görmüş, yaşamış derken ilişki bazında değil hayat tecrübesi bazında yazdığını anladım ben mesajından... Düşüncen konusunda %100 yanıldığını net söyleyebilirim. Şu an yaşadığın durumun erkek arkadaşının ilk ilişkisi olmasıyla alakası yok, bu gerçekten müthiş sevinilecek bir şey...

Papyonun demek istediği şey yaşamda statü olarak belli seviyeye ulaşmış, tecrübe etmiş birisiyle muhattap olmanın tavsiyesi anladığım kadarıyla. Yoksa bir insanın ilki olmak herkesin ulaşamayacağı bir şeref' tir ki karşındaki kişinin seçiciliğini ve sana ne kadar çok değer verdiğini ortaya koyar. Bazı istisnalar var tabi 25 yaşına kadar olsa da olur olmasa olur modda takılıp denk gelince hadi oluversin diyenler, bunlar tehlikelidir tabi.. Sevginin, bir yerde sırlarını paylaşıp sırtını dayayabileceği hayat arkadaşının yokluğunu çeken muhakkak sevgilisinin değerini çok daha iyi bilir. Ne bileyim kaybetme korkusu vardır, kolay kolay üzmez sevdiğini.

Yanlış anlama iyi niyetle yazıyorum ama senin gibi kızları çözemiyorum, daha önce hayatında bir sürü kadın olmuş birine nasıl güvenebiliyorsunuz neye dayanarak daha iyi olacağını düşünüyorsunuz? Bir yerde kendine hakarettir çok özel bir durum yoksa, düşünsene hayatındaki bir çok kadından sadece birisi oluyorsun. Az olanın değeri vardır bunu unutma... İşe alımlarda İK personeli sorar, daha önce kaç yerde çalıştın, ne yaptın neden önceki işlerden ayrıldın, biz seni işe alırsak öncekiler gibi bizi de bırakır mısın diye.. O misal... Sevdiğine değer veren biri olsa öncekilerden ayrılmaz bu tip insanlar. Birçok kişiyle zamanında içli dışlı birisini nasıl kendinize eş olarak layık görüyorsunuz anlamıyorum...

ben sorunu anladım yani karşı tarafı anladım.o sizin seyahatlerinizden dolayı görüşememekten,zaman zaman bayram girdi araya konuşamadık demişsiniz.hiç konuşmadığınız o dönemler sizden beklentisi olan iletişimi sağlayamamışsınız.böyle iletişim kopuklukları ilişkiyi bitirme noktasına getirir.siz de hatalısınız.

Hayır tam tersi her akşam 1 saat görüntülü konuştuk ve tüm gün uygun olduğumuzda araşıp mesajlaştık. Aramızda hiç bir zaman iletişimsizlik olmadı.

Aslında bence ilişkide hiç bir sorun yoktu bence çok mutluyduk ama o kafasında kurduğu sorunları hiç aşamamış... Bizi bitiren de bu oldu.

Bilmiyorum belki yanlış düşündüm ama ilişkimiz süresince genelde olaylarda olgunluk göstermedi ben götürmeye çalıştım ben alttan almaya çalıştım. Nasıl davranılacağını bilmiyordu normal kız arkadaşlarına flörtöz konuşup bunu arkadaşça sanıyordu. Ve bunları ilişki içerisinde bulunarka öğrendiğini söyledi.. belki dedim, daha olgunlaşmış biri hiç ilişkisi olmamıştan daha iyidir..

Gelişme var mı? Durum ne

Tecrübesizlikle, kendini bilmezlik çok alakasız şeyler.. Neyse, hayırlısı olsun ne diyelim..

Konularını hatırlıyorum belki kızacaksin bana ama ayrılık kararı yerinde bir karar olmuş insanın sevdicegi destek olmalı ama bu adam hep köstek olmayı seçti

aslinda sen beni yanlis anlamissin. ben gormus ve yasamis derken iliski manasinda dedim gercekten. hayat goruslerimiz biraz farklibolabilir anlayabiliyorum. erkeklerle kadinlar cok farkli olabiliyorlar malesef. benim.esimin benden cok cok fazla iliskisi olmus hatta 2 3 iliskiyi beraber yuruttugu olmus gencliginde. sonra biz tanistik hersey degisti. biyerde senin dediklerin de var tabi. isi gucu olmali olgun olmali. para kazanmali bir erkek.
esimden once flortlestigim bir cocuk vardi dogru duzgun iliskisi olmamis hic ve defalarca aldatildim asagilandim. isi yoktu gecici isler yapardi. bir insanin sgksinin bile ne kadar onemli oldugunu anlamistim ben o iliskimde.
birazagir konusmussun ama ben senin gibi dusunmuyorum.
esimin eski sevgililerini soz konusu eden arkadaslarim vardi zamaninda beni sinirlendirmek icin en son evet herkes istemis ama ben aldim dedim sustular. hatta sertap erenerin hos kadinsin sarkisini yollamistim o zaman msn vardi

Konularınızı biliyorum, ve açıkçası böyle sonuçlanacağı belliydi..

İlişkinin buraya kadar gelmesi de tamamrb sizin emeklerinizle. Konunuzu okurken hep mızmızlanan, sizin verdiğiniz emeği göremeyen, biterse bitsin modunda bir erkek canlandı gözümde.

Sizin için işini memleketinde kurmaması vs fedakarlık evet ama bu konuda da sürekli şikayetçiydi zaten..

Bence sizi el üstünde tutan bir erkekle daga çok mutlu olursunuz. Hep verici olmak çok yorucu malesef..

Amacin neydi o zaman? Durduk yere adami niye engelledin sildin? Pesinden mi kosmasini istedin? Evlensen de evi terkedip anamin evinden gel al mi diyecektin?

Böyle olmasaydı, ilişkimizin değerini bilseydi de ömür boyu beraber olabilseydik demek istedim... Şu haliyle daha fazla devam edemeyeceğimizi bildiğimden, daha fazla kırılmayı kaldıramayacağımdan, ne kadar çabalarsam çabalayayım düzeltemediğimi çünkü sorunun benden kaynaklanmadığını anladığımdan sildim durduk yere değil. Böyle olması gerekiyordu ama onu çok sevdim işte.

Evet ben de onu gördüm, son aylarda hep ben götürmeye çalışıyormuşum bu ilişkiyi. Ben kendimi çektiğimde o hiç çabalamadı, kendimi düşünüyorum ben olsam yürütebilmek için onu döndürmek için elimden geleni yapardım. Hala da herhangi bir tepkisi yok bilmiyorum niye böyle... Ben belki hatasını anlar zamanla diye düşünmüştüm. Belki "olmuyor olmuyor" diye şikayet ettiği ilişkimizden uzaklaştığında yokluğumu hissettiğinde aslında olduğunu fark edeceğini düşünmüştüm.

Yaptıklarımı nasıl göremedi hiç anlamıyorum. Çok büyük haksızlığa uğramış hissediyorum...

Aylarca çırpınmama hiç değmezmiş...

Yani sizden önce gönül yalaması olmuş biriyle sevgili olmak, evlenmek daha mantıklı diyorsunuz... Diyecek pek bir şey yok, ne yazsam bilemedim çünkü ne yazarsam yazayım kırılacaksın canım. Gurur falan mı duyuyorsun kendinle eşinin eskiden aynı anda iki üç kişiyle çıkmış olmasından. Hiç bir şey değişmez emin ol, can çıkar huy çıkmaz demişler.. Senden önce ilişkisi olmayan birisinin seni aldatması da enteresan, seninle çıkmaya başlayınca kısmeti mi açılmış? O bahsettiğin karakter meselesi, biri böyle diye hepsini aynı kefeye koymak üstelik üzerinden hüküm bildirmek abesle iştigal. Biraz mantığını zorlayınca aradaki tutarsızlıkları fark edeceksin, bir psikolog ve en psikopatından en akıllısına kadar birçok insan tanımış biri olarak yazdım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…