Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

Baya abartmışsınız.. Önce bir sorsaydınız kim ne bu mail diye.. zaten maili karıştırmanız bile yanlışken üstüne cevap vermişsiniz...Öğrenmemesi mümkün değil...

Anlamadığım neden milletin ödevlerini yapıyor!? :26: Ne alaka herkes kendi başının çaresine baksın! Hadi bir kere yardım etti diyelim her ödev olduğunda senin sevgilin mi yapacak....

Malesef adam haklı bu konuda.
Maile onun ağzından cevap yazman doğru değil.
Bir de bu kadın arkadaşının "eşi" demişsiniz.
Kıskanmanızı anlıyorum ama bu hisle yaptığın davranış kötü olmuş.

Yaptığın hareket yanlış olmuş fakat sende haklısın o an belki herkes aynı şeyi yapardı. Sadece bunun karşılığının ayrılık olması üzücü.

bence de................

Bence arkadasimiz kiskandigi kadar, o adama guvenmemeside dogru. Konu sayibi bence abartili bir şey yapmamiş, tamam dogru degil ama ben bu konuya farkli bakiyorum nedense. Mesjlasdigi kışının bir baskası olduğunu söylüyor yalancı, öyle olsada canım benim, zaten konu sayibinin sorun çıkarttığını biliyordu, neden bir baskasına tekrar yardım etmek hisini bulmuş? Biliyordu konu sayısıbınin sınır olduguna

Yani bir tuhaflık yok gibimi?

ellerine sağlık canım çok doğru şeyler söylemişsin. cidden öyle
ben hep ikinci plandayın başkaları ön planda onlara karşı hep kibar hep yardımsever böyle bi insan işte..
bu son olayla ben ne kadar karakterzi biriyle beraber olduğumu anladım ama buna rağmen kendimde değilim kimbilir ne kadar acı çekicem onun umurunda bile olmycak.çok fedakarlık yaptım ben çok şey yaptım içim acıyo ben nasıl kendimi toparlarım bilmiyorum

saol cnm aynen dedğin gibi kadının işi bitince belkide tanımıycak artık onu ama o kadını tercih etti bana
okadar yüzsüz ki msj atmış özür dilemezsen eskisi gibi olamayız diye.bende yazdım ki sana mutluluklar o kadınla, bittin benim için yazma artık.

hem ondan nefret ediyorum hem de üzülüyorum ,çok kötüyüm galiba toparlıyamıycam kendimi

istese yapmaz ama yapıyo geri çevirmiyo

beni rezil ettin yazmış şimdide yüzsüz

kızlar ben bi rezille berabermişim

msj atmış sana özür dileticem diye!

diğer konularınıza da baktım da hep kıskançlık üzerine , bunu kendinize yapmayın , adam asistan ödev de yapıcak öğrencileriyle muhattapta olucak maksadım sizi üzmek değil ama napsın işimi bıraksın, hayatınıza başkası da girse illaki bayanlarla muhattap olucak , sevgilinizin ayrılma sebebi bu mail gibi gözüksede sürekli kıskançlık üzerine olan tartışmalardan bunalmış,dolmuş gibi geldi bana...

Kusura bakmayın ama ben olsam bende ayrılırdım sizden
Gereksiz kıskançlığa ve iznim olmadan mailime girilmesi üstüne üstlük benim adıma cevap verilmesine tahammül edemem
Daha sevgiliyken kendinde bu hakkı bulan evlenince ohooo der ardıma bile bakmam

Bu da size ders olsun , herkesin işine karışmayı marifet sanmazsınız artık..
Ölüme gelince de millet eşinden ayrılıyo bişey olmuyo, siz sevgilinizden ayrıldınız diye hiç bişey olmaz merak etmeyin

kız konuştuğumuz mailleri kopyalayıp buna göndermiş.
özür dilemezsen benim yüzümü göremezsin yazmış
bende hiç cvp vermedim

kız konuştuğumuz mailleri kopyalayıp buna göndermiş.
özür dilemezsen benim yüzümü göremezsin yazmış
bende hiç cvp vermedim

ya canım muhattap olma şu adamla bittiyse bitti beni rahatsız etme hadi güle güle diye cevap ver afallasın biraz o kim o kadından özür diletmek kim ?

ezdirmeyin kendinizi bu tiplere bitti de bitir sen de bakalım ne olacak ? şimdi üzülürsün ileride şükredersin kurtulmaya bak bu adamdan.

hiç cevap vermedim,bu kadar alçak olduğunu bilmiyodum yazmış duyanda kadına kötü bşy yazdım sanıcak
bi daha yazarsa rahatsız etme artık diycem
içim parçalanıyo ama midem de bulanıyo aynı zamanda..

Yaptığınız hareket hiç hoş olmamış.

Keşke maili görünce sevgiliniz adına cevap yazmak yerine, bi zahmet sevgilinizi arayıp konuşsaydınız iş bu haddeye gelmezdi.

Kıskançlıklarla , gereksiz hareketlerle hem kendinizi üzüp, hemde ilişkinizi mahfediyorsunuz.
Mail , facebook gibi şifrelerin birbirinize neden verildiğini ben kendi adıma anlayamıyorum.
Ne eşim benimkini bilir ne de ben eşimin şifrelerini.
Gerek duymadım hiç bugüne kadar sormaya bile.
Baştan oluşan bir güven olmalı.
Sevgilinizin adına cevap yazmak yerine durumu izah etmesini istemek daha doğru olurdu.
Tabiki bu konuda da olaya farklı bakanlar olacaktır , buda tarz ve hayata bakışın farklılığındandır.
Yanlış yaptığınızı kabul edin bence ve özür dileyin.
Ama o kızdan özür dilemek kararı size kalmış.

Son düzenleme:
Sadece kız arkadaşısınız eşi bile değilsiniz ama şimdiden böyle bir şeye müdahale ederek zaten onun gözünde değerinizi düşürmüşsünüz bence ki ayrılmak istemiş.Özür dileyerek sizi affetmesini beklemelisiniz yapacak başka bir şeyiniz yok

ben sanada hak veriyorum aslında çünkü insan şüphelince ve sevince hep birşeyler yapmk istiyor.. bende nişanlımın kız arkdaslarını sileridm hep iş arkdaslarını ertesi sabah rezil ettin derdi :) sonra baktım oda bnm mailimden silmiş ve cvplar yazmış iş ortaklarımıza yerin dibine girdim adamlara açıklama yapamadım yanii şöyleki o kişiye cevap vermeseydin ve bu şekilde davranmasaydın değerin daha yüksek olurdu hatta sevgilin seninle gurur duyardı ama bu şekilde sen diğer kadını yücelttin... Ama yinede buyüzden ilişki bitirilmez bağır çağır kız bi süre konuşma ama ilşki bitmez yanii hemde o kıza özür diletcek.. boşver bence üüzlme bile ne ölümünden bahsediyorsun Allahaskına boşversene ...

istese yapmaz ama yapıyo geri çevirmiyo

beni rezil ettin yazmış şimdide yüzsüz

Cincikk çok doğru söylemiş

Benim eşim milletin ödevini, işini falan yapacak hem de kadın!! yıkarım ortalığı sen milletin uşağı mısın diye bir daha düşünemezler bile!!

Bir de yalan söylüyor.... O kendini rezil ediyor farkında değil...
Bence hiç üzülme,zaten birkaç güne arar seni ama bence de barışma... bu adamdan hayır gelmez...
Daha kişiliği gelişmemiş,başkalarından takdir görmek peşinde (bu nedenle milletin işine koşturmak çok önemli)... bu arada seni kırmaktan ezmekten de geri kalmıyor...

Adam nasıl suçlu konumuna geldi anlamadım. KK olarak on numarayız valla, masumdan günahkar yaratmakta üstümüze yok.

Bir iş arkadaşım erkek arkadaşı için yardım istesin, sevgilisine de mail adresimi versin, erkek de bana mail atsın, sevimli görünmek icin de :) yapsın. Eşim/Sevgilim de girip onu terslesin var mı böyle birşey yahu?

Çocuk bahcesimi burası kreş mi, herkesin bir çizigisi var, sevgilinin çizgisini kaldıramıyorsan ayrılacaksın, cocukca hareketler yapmayacaksın.

Adam yerden göğe kadar haklı, kızdan özür dilemelisin.

nokta
gerçekten öyle karaktersiz elalemin kızından takdir görme peşinde,bazı şeyler dank etti kafama biraz geç olsada..
millettin hizmetini yapmaktan asla geri kalmaz ,asla düşünmez beni bi kerede sevgilim takdirini alayım diye hep başkaları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…