Bence aynı şey değil... okulda ki ödevlerden bahsediyoruz..kırk yılda bir çıkacak oto tamiri işinden değil... tamam konu sahibi hatalı ama adam açıkça milletin işine koşturma peşinde... başkalarının görüşü o kadar önemli ki kız arkadaşım cevap vermiş onun adına özür dilerim,yanlış anlamış deyip gülüp geçemiyor... Kız arkadaşını da ciddi bir dille uyarır ama adamın yalanı çıktığı için.... öyle olmuyor..
Okulda bir öğretmen benden yardım istedi bende yaz bir kağıda da unutmayım yaparım dedim.. ertesi gün bir sürü öğretmen kağıda bir şeyler yazmış bana veriyorlaryapar mısın diye... işlerine geldi,saf bu yaptıralım işimizi dediler.. aynen geri verdim kağıtlarını!!
Lütfen yaa..herkes iş hayatını biliyor..sömürüyü de görmüşsünüzdür....
Adam bir daha yardım etmem deyip,yalan söyleyerek tekrar yapıyor..
Bence aynı şey değil... okulda ki ödevlerden bahsediyoruz..kırk yılda bir çıkacak oto tamiri işinden değil... tamam konu sahibi hatalı ama adam açıkça milletin işine koşturma peşinde... başkalarının görüşü o kadar önemli ki kız arkadaşım cevap vermiş onun adına özür dilerim,yanlış anlamış deyip gülüp geçemiyor... Kız arkadaşını da ciddi bir dille uyarır ama adamın yalanı çıktığı için.... öyle olmuyor..
Okulda bir öğretmen benden yardım istedi bende yaz bir kağıda da unutmayım yaparım dedim.. ertesi gün bir sürü öğretmen kağıda bir şeyler yazmış bana veriyorlaryapar mısın diye... işlerine geldi,saf bu yaptıralım işimizi dediler.. aynen geri verdim kağıtlarını!!
Lütfen yaa..herkes iş hayatını biliyor..sömürüyü de görmüşsünüzdür....
Adam bir daha yardım etmem deyip,yalan söyleyerek tekrar yapıyor..
Biri evli olduğu bir insana dahi yapamaz bunu…
medeni halini bilmiyorum ama diyelim evlisin ve bi kıskançlığın sonucun da aynı ya da farklı ufak bi hata yaptın eşin sana 'onlar çok degerliydi bitti boşanıyoruz' dese fikrin aynı olur mu çok merak ettim ?
Lütfen biraz mantık ve empati..
İyi de biz o insanların arasındaki iş ilişkisini ve arkadaşlık ilişkisini bilmiyoruz ki.. ayrıca akademik ortamlarda bu tür şeyler olabilir. Ve ast üst ilişkilerinde de maalesef olabiliyor kibar yaptırımlar dahi olsa . Sizin okuldaki öğretmen iş arkadaşlarınızın tutumları daha farklı bence bunda
medeni halini bilmiyorum ama diyelim evlisin ve bi kıskançlığın sonucun da aynı ya da farklı ufak bi hata yaptın eşin sana 'onlar çok degerliydi bitti boşanıyoruz' dese fikrin aynı olur mu çok merak ettim ?
Karıştırdığınız şey şu; bu yapılan değer meselesi değil saygınlık. Ergin insanlar saygınlığa daha cok önem verir, eşim/sevgilim/nişanlım diye takdim edeceği kişilerin de saygın davranışlar içinde bulunmasını ister.
Karıştırdığınız şey şu; bu yapılan değer meselesi değil saygınlık. Ergin insanlar saygınlığa daha cok önem verir, eşim/sevgilim/nişanlım diye takdim edeceği kişilerin de saygın davranışlar içinde bulunmasını ister.
ister saygın ister medeniyetsiz sonuçta benim sevgilim, eşim nişanlım ya da arkadaşım soradan biri için ilişki bitirebiliyorsa üzerine kalbimi kırabiliyorsa yerim ben onun saygınlığını ..
evet bu işte..:13:
Bence hiç gülüp geçilecek bir durum değil. Ne diyecekti, kız arkadaşım sizin ödevlerinizi yapmamı istemiyor, kıskanıyor onun için maillerimi kontrol ederken mailinizi görmüş, size ters ters cevaplar vermiş mi diyecek.
Olmuyor ipekAkıntıya kürek cekiyoruz, adamı idam sehpasına cıkardılar
konu sahibinin yaptığı yanlış belli ki kıskançlıktan haksız duruma düşmüş ama adam öyle bi karşılık vermiş ki kadınlık gururunu hiçe saymasını istemiş haksızlığı galip götürmüş ama kötü olan kız biraz teselli verin de kendine gelsin bence.. Ayrıca konu sahibinin yaptığı tek yanlış sevgilisinin agzından yazması degil yanlış adam seçmesi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?